Novinka Reduced price! USB Visual Blackhead Odstraňovač Tvár Pórov Čistič, Vysávač Sací Horúci Ľad Komprimovať svetelná Terapia Zmenšovať Póry Proti Akné Mikroskopom Zväčšiť

USB Visual Blackhead Odstraňovač Tvár Pórov Čistič, Vysávač Sací Horúci Ľad Komprimovať svetelná Terapia Zmenšovať Póry Proti Akné Mikroskopom

€18.41

-38 %

€30.17

Nový produkt

Pracovný Princíp LED
Materiál Plastové
Miesto Pôvodu CN
Druh Blackhead Odstraňovač, Visual Vákuové Blackhead Odstraňovač
Pôvod CN(Pôvodu)
Výrobný Proces Stroj Vyrobený
Funkcia-5 Červené Svetlo Terapia Bielenie Pokožky
Certifikácia CE
Funkcia-4 Blue-Ray Fotón Eliminuje Akné Baktérie
Funkcia-1 Anti Akné Blackhead Odstraňovač
Funkcia-6 Zelené Svetlo Upokojuje Pokožku
Funkcia-2 Tváre Nečistôt Do Pórov, Vysávač
veľkosť 10*4*15cm/4*1.6*5.9in
Funkcia Čistenie Tváre, Odumreté Odstránenie, Anti-akné
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Commodity Quality Certification ce
Číslo Modelu B-LMH210403
Funkcie-3 Mazacia Hlava Black Vákuové Odstraňovač
Názov Značky foreverlily
Funkcia-7 Zdvíhacie Spevnenie Sprísnenie Kože

Špecifikácia

Typ položky:Vákuové blackhead odstraňovač

Farba:Zelená/ružová/biela

Batéria kapacita:900mAh

Čas nabíjania:Približne 2 hodiny

Pomocou čas: 3-4 hodiny

Napájanie:USB nabíjanie

Napätie/prúd:5V-1A

Menovitý výkon:5W

Hmotnosť:150g

Veľkosť:10*4*15 cm/4*1.6*5.9 v

Produkt Patrí

1*Hlavný stroj

6*Tipy

1*USB kábel

1*Manuál

1*Box

Funkcia

To je najviac efektívny a pohodlný blackhead odstraňovač na trhu.Cez hĺbkové štúdium, čierne bodky, uplatňujeme najnovšie sacie vákuové technológie a kombinovať ho s výhodami iných blackhead odstraňovače, aby sa toto vákuum blackhead remover.To je kombinácia, 6 black technológií, vrátane vákuovej negatívny tlak absorpcie technológie, 6 tipov rôznych starostlivosti o pleť účinky, 3 druhy svetiel, teplej a studenej komprimovať, 5 tried pre všetky typy pleti, a HD mikroskopom tipy.

Poznámka: Nie všetky modely obsahujú všetky funkcie, a niektoré z týchto funkcií sú exkluzívne na niektorých modeloch.Pre konkrétne informácie, prosím, skontrolujte model výrobku informácie v dolnej časti stránky.

Vákuové negatívny tlak absorpcie technológie.

Je to veľmi účinná a obľúbená blackhead odstránenie technika.Na rozdiel od tradičných blackhead odstránenie produktov, negatívny tlak môže spôsobiť ultra-silný sací na zníženie vnútorného vzduchu tlak tipy.Ako výsledok, čierne bodky, mastnotu a iné nečistoty hlboko v pokožke sa ľahko vysatý robiť bez akéhokoľvek poškodenia kože.

6 tipov rôznych starostlivosti o pleť účinky.

To nie je len blackhead odstraňovač a môžete prepínať medzi 6 tipov pripojené k dosiahnutiu účinku vášho želania.Malé okrúhle tip je vhodný pre úzke a neprístupné oblasti, ako sú alar groove; strednodobom kolo tip, s silnejšie sacie, je vhodný pre oblasti s príliš veľa oleja; veľké kolo tip môžete ľahko absorbovať a odstrániť blackhead a akné na tvári, na eliptických tip je vaša najlepšia voľba, ak chcete znížiť jemné linky okolo očí a vytiahnite tip ľahko po sania; super kolo tip možno použiť na oblasti, kde veľké kolo tipy možno len ťažko dosiahnuť. na dval kolo tip je vhodný pre tvrdohlavý vyrážok a akné-bude vyrábať ultra-silný sací tak by ste nemali zostať na jednu oblasť príliš dlho.

3 druhy svetiel na ochranu vašej krásy.

Sme hrdí na to povedať, že si môžete vychutnať pokožky starostlivosti, zatiaľ čo odstránenie vyrážok.Červené svetlo môže oživiť a obnoviť kožu, zlepšiť hrubé póry a znižuje microvascular rozširovanie; zelené svetlo môže upokojiť vašu pokožku; modré svetlo môže znížiť akné, odstránenie akné baktérie, a rovnováhu vylučovanie tuku na tvár.

Teplej a studenej komprimovať.

Horúce komprimovať môže otvoriť póry.Použite ju pred blackhead odstránenie a aplikovať krém pre 3-5 minút, a póry bude úplne otvorený.Studená komprimovať môže uzavrieť póry.Keď čierne bodky sú vysatý, môžete ho použiť na úzke póry a udržanie starostlivosti o pleť účinky.

5 stupňov pre všetky typy pleti.

Máme až 5 gears si môžete vybrať, takže sa nemusíte obávať o váš typ pleti nie je vhodné pre tento stroj.Prvý stupeň je vhodný pre ľudí s tenkými stratum corneum; druhý stupeň je vhodný pre suchú pokožku; tretí stupeň je vhodný pre neutrálne kože; štvrtý stupeň je vhodný pre mastnú pleť; piateho ročníka je vhodný nepriateľ zmiešaná pleť.

HD mikroskopom tipy.

Sme vybaviť tipy s vysokým rozlíšením elektrónové mikroskopy, že môže zosilniť malé veci 500-krát.Čo musíte urobiť, je jednoducho stiahnuť aplikáciu, a potom môžete vidieť vaše blackhead z vášho mobilného telefónu.Bez ohľadu na to, ako malé blackhead je, môžete stále nájsť to a vysajte ho von.

Prevádzka

Odstrániť make-up a čistí tvár.

Otvorte stroj a použiť horúce komprimovať ak chcete otvoriť póry.

Vyberte tip a nainštalovať ho v počítači.

Zvoliť vhodný stupeň odstrániť čierne bodky.

Použitie studenej komprimovať uzavrieť póry.

Použite jeden z svetlami alebo tvárovej masky na tvár, na upokojenie kože.

Preventívne opatrenia

Nie squeeze svoju pleť stroj, alebo to môže spôsobiť bolesť alebo krvácanie.

Nie je pobyt v jednej oblasti na príliš dlhý, ktoré môžu rovnako spôsobiť kožné, aby sa stali červené a opuchnuté (spravidla 2~3 sekúnd v jednej oblasti je vhodné).

Vaša pokožka môže sčervená po použití.Nebojte sa, je to normálny jav.

Nepoužívajte na poškriabané alebo nestabilných pokožky, ako napríklad bradou, kútiky úst a kútikov.

Nepoužívajte na pokožke otvorené rany, vyrážky.

Použiť raz za týždeň a o 15 minút zakaždým.

Štítky: mikroskop predaj, čističom pórov, blackhead sacie, kl vákuové pórov cleaner, pro blackhead vysávač, bastago race face, microscop pre spájkovanie, led fototerapia, gsm pozemné telefón, usb vysávač na klávesnici.

Napísať recenziu

USB Visual Blackhead Odstraňovač Tvár Pórov Čistič, Vysávač Sací Horúci Ľad Komprimovať svetelná Terapia Zmenšovať Póry Proti Akné Mikroskopom

USB Visual Blackhead Odstraňovač Tvár Pórov Čistič, Vysávač Sací Horúci Ľad Komprimovať svetelná Terapia Zmenšovať Póry Proti Akné Mikroskopom

Špecifikácia Typ položky:Vákuové blackhead odstraňovač Farba:Zelená/ružová/biela Batéria kapacita:900mAh Čas nabíjania:Približne 2 hodiny Pomocou čas: 3-4 hodiny Napájanie:USB nabíjanie Napätie/prúd:5V-1A Menovitý výkon:5W Hmotnosť:150g Veľkosť:10*4*15 cm/4*1.6*5.9 v Produkt