Novinka Reduced price! 5 Farebná LED Svetlo Šikovný Elektrické RF Rádio Frekvencia Stroj Face Lifting Vrások, Mezoterapia Tváre Electroporation Firmming Zväčšiť

5 Farebná LED Svetlo Šikovný Elektrické RF Rádio Frekvencia Stroj Face Lifting Vrások, Mezoterapia Tváre Electroporation Firmming

€15.13

-45 %

€27.51

Nový produkt

Štandardné Napätie 110V(不含)-220V(不含)
Miesto Pôvodu CN
Položka RF & EMS Krásy Inštrukcie
Výrobný Proces Stroj Vyrobený
Druh Kozmetické Zariadenia
Funkcia Omladenie Pleti, Pleť Mouisture, Skin Tightening, Odumreté Odstránenie, Anti-akné, Hany Odstránenie, Proti Vráskam, Zubov
Názov Značky Deciniee
veľkosť 20x13x9cm
Commodity Quality Certification ce
Pracovný Princíp LED, rf
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania USB Cable, elektrické, EÚ, UK, AU
Materiál Plastové
Číslo Modelu RF&EMS
Certifikácia CE

5 Farebná LED Svetlo Šikovný Elektrické RF Rádio Frekvencia Stroj Face Lifting Vrások, Mezoterapia Tváre Electroporation Firmming

Funkcie Produktu

1.Kompaktný & Ergonomický dizajn, jednoduché ovládanie a vykonávať,

2.Prenosné, domáce použitie a cestovné použitie.

3.4 Elektrické tipy a 9 kusov LED lampy pre liečbu.

4.Prijíma 3 advanced krásy technológií.

5.Rádiová Frekvencia ( RF )

6.Elektrická Stimulácia Svalov (EMS)+Mesoporation +Electroporation

7.Led svetelná Terapia

8.Zdravé, bezbolestné starostlivosti o pleť.

9.Face lifting, Anti wrinkle, Proti starnutiu pleti uťahovací.

10.Hydratačný a pleťové vody sa odporúča sa používať so zariadením.

11.O 10 minút ošetrenie denne môže udržať ostrý telo, hladkú pokožku a mladé tváre.

V priebehu času pokožka sa môže stať pokrčené, bezfarebné, a ochabnuté.Je to spôsobené bežným vystavenie slnečnému žiareniu, prirodzené starnutie, akné, genetiky atď.Produkty pre starostlivosť o pleť, ako séra, krémy a zvlhčovače, práce na povrchovej úrovni kože, ale zvyčajne nemôže preniknúť hlboko do pokožky a majú vplyv na tvorbu kolagénu v hlbších vrstvách pokožky.

Rádiová Frekvencia (RF) & Elektrickej Stimulácie Svalov (EMS) Krása Nástroje pracujú s jedinečný a hlbšie, stimulujúce účinky, ktoré môžu stimulovať regeneráciu kolagénu, uťahovanie pokožky a zlepšuje tón pleti a celkový vzhľad pokožky.Hydratačný a pleťové vody sa odporúča na použitie s týmto prístrojom, ako prístroj môže zvýšiť ich efektívnosť a poskytnúť pre hladšiu prevádzku zariadenia.

Tento prístroj je vhodný pre nasledujúce podmienky:

ndash Zmäkčiť liniek a vrások

Pre UV-poškodenú pokožku

T o sa zabránilo pokožku pred starnutím

Pre akné náchylné pokožky

Pre poškodenými kože

Proti pigmentácia značky

Pre mnoho jednotlivcov, tento prístroj môže odstrániť potrebu nákladných a bolestivé injekcie zameraná na poskytovanie pokožky výrobky na hlbšie úrovne kože.

Tento prístroj pracuje na päť základných pojmov zdravé, bezbolestné, starostlivosti o pleť.Tieto pojmy sú Elektrickej Stimulácie Svalov (EMS),Mesoporation, Electroporation, Rádiové Frekvencie (RF) a Svetelné Diódy (LED) Svetlo Energie.

1. EMS (Elektrická Stimulácia Svalov

EMS sa používa na aktiváciu kožných buniek, stimuluje omladenie kolagénu, zlepšiť pružnosť pokožky, zjemňujú vrásky a nechať pleť, hľadá hladké a zdravé.

2. Mesoporation

Pôvod Mesoporation pochádza z kombinácie mezoterapia a electroporation.Mezoterapia je systém transdermálna pokožky dodávky, v ktorých mikro-ihiel defekt kože umožniť dodávku aktívnych látok do hlbších vrstiev

pokožku.

Electroporation je neinvazívne elektrické ošetrenie, ktoré tiež nesie aktívne prísady do dermálnej vrstvy.Na rozdiel od mezoterapia, mesoporation nevyžaduje ihly.

Mesoporation funguje tak, narušenie povrchu kože spôsobuje narušené bunky, ak chcete otvoriť dočasne vytvoriť drobné vlhkosti kanály alebo mesopores, ktoré poskytujú na prepravu vysokou molekulovou činidiel do kože.

3. Electroporation

Electroporation poskytuje prostriedky na dopravu kolagénu a kyseliny hyalurónovej hlbšie do pokožky.Electroporation poskytuje prostriedky na dosiahnutie vyššej výsledkov vašich produktov starostlivosti o pleť bez potreby pre ihly.

4. Rádiová Frekvencia (RF)

Rádio frekvenčnú energiu používa tkaniva prirodzenú odolnosť v rôznych vrstvách pokožky transformovať RF energie aplikovaný na kožu do tepelnej energie.RF energie môžu byť použité pre pacientov, pre všetky typy pleti a umožňuje rôzne hĺbky prieniku umožňujúce zvýšenie kolagénu kontrakcie a tvorbu nového kolagénu.

5. Svetelné Diódy (LED) svetelnú Energiu

LED svetlo sa používa na poskytovanie bezbolestné starostlivosti o pleť-ošetrenie, ktoré plumps kože povzbudzujú tvorbu kolagénu a zaobchádza s mierne až stredne akné.

LED svetlo funguje posielanie energie na výrobu pakety svetla do hlbších vrstiev kože.LED liečby môže minimalizáciu jemných liniek a vrások, liečenie slnko-poškodenia a strií, a znižujú začervenanie po viac agresívne IPL alebo laser ošetrenie..

Package Vrátane: 1 x Rf tváre zariadenie 1x USB kábel + Nabíjačka Základňa 1 x anglický manuál

Štítky: face lift, tvár ľadová maska, rádiofrekvenčný prístroj, rf zdvíhacie stroje, nálepku uk, veľkú frekvenciu rádia stroj, indiba stroj, profesionálne led tvár, hydrodermabrasion stroj, anti aging strojov.

Napísať recenziu

5 Farebná LED Svetlo Šikovný Elektrické RF Rádio Frekvencia Stroj Face Lifting Vrások, Mezoterapia Tváre Electroporation Firmming

5 Farebná LED Svetlo Šikovný Elektrické RF Rádio Frekvencia Stroj Face Lifting Vrások, Mezoterapia Tváre Electroporation Firmming

5 Farebná LED Svetlo Šikovný Elektrické RF Rádio Frekvencia Stroj Face Lifting Vrások, Mezoterapia Tváre Electroporation Firmming Funkcie Produktu 1.Kompaktný & Ergonomický dizajn, jednoduché ovládanie a vykonávať, 2.Prenosné, domáce použitie a cestovné použitie. 3.4 Elektrické tipy a 9 kusov LED lampy pre liečbu. 4.Prijíma

Súvisiace produkty
018111680
018111680
€18.40