Novinka Reduced price! OSOBNÝ PREDAJ Zväčšiť

OSOBNÝ PREDAJ

€0.01

Nový produkt

Zdroj Napájania Žiadne Elektrické
Pôvod NIE(Pôvodu)

Nádherné Med Prírodné Afrodiziakum, 15 g X 12 kusov

Nádherné Med je okamžitý zdroj energie a zvýšenie mužskej vitalitu.Tento čistý med je obohatené výber z niekoľkých dažďového pralesa byliny vrátane Ázijský Ženšen a Tribulus Terrestris.

V dnešnej dobe, väčšina z nás trpí prepínanie a stresujúci životný štýl, ktorý zahŕňa mnoho fyzické a emocionálne konflikty.Použitie chemických stimulanty mať dobre známe škodlivé vedľajšie účinky a len dočasne maska príznaky, nie ich liečbu.Byliny sú príroda je zázrak, že majú neuveriteľne liečivé výsledky tým, že telo späť do homeostázy.

Čo treba očakávať: Zvyšuje túžbu, sexuálnu žiadostivosť a sexuálny apetít.Zvyšuje sexuálne vzrušenie.Silnejšie orgazmy.Schopnosť vykonávať po orgazmu.Zvýšenie dôvery v posteli.Účinky na Mužov: pomáha priniesť veľmi silnej mužskej erekcie silu.Zvyšuje počet spermií.Liečenie predčasnej ejakulácie, a oneskorenie ejakulácie.Stimulovať a zvyšuje sexuálnej energie.Predĺženie erekcie čas.Pomáha zvýšiť počet pohlavný styk.

Ako Používať: Nádherné Med má 12 pakety, si môžete vychutnať jeden paket denne po jedle.Väčšina mužov užite si náročné jedného paketu po večeri na princípe stlačenia obsah do ich úst.Odporúča sa piť jeden alebo dva poháre vody po požití paketu.To môže trvať 25 až 40 minút cítiť vplyv Nádherné Medu, načasovanie sa líši vzhľadom na jednotlivca, krvný obeh.

Účinky môžu trvať do 48 hodín.Výsledky: úžasné prekvapenie pre vás a váš milovaný partner, ktorý zmení váš sexuálny život pre dobro.Všetko 100% prírodný produkt!Zloženie: Kvet, Med, Peľ, Škorica, Royal Jelly, Panax Ginseng, Tribulus Terrestris, Carob Prášok, Ferula Koreň.Preventívne opatrenia: výrobok nemá spôsobiť žiadne vedľajšie účinky a je bezpečný pre mužov všetkých vekových kategórií, avšak nie je byť použité ľuďmi s zlyhanie obličiek, ochorenie srdca, chronická hypertenzia, ischemia, a deti mladšie ako 18 rokov.

Štítky: xs nočný klub šortky.

Napísať recenziu

OSOBNÝ PREDAJ

OSOBNÝ PREDAJ

Nádherné Med Prírodné Afrodiziakum, 15 g X 12 kusov Nádherné Med je okamžitý zdroj energie a zvýšenie mužskej vitalitu.Tento čistý med je obohatené výber z niekoľkých dažďového pralesa byliny vrátane Ázijský Ženšen a Tribulus Terrestris. V dnešnej dobe, väčšina z nás trpí prepínanie a stresujúci životný štýl, ktorý zahŕňa

Súvisiace produkty