Novinka Reduced price! Nabíjateľná Mini Mol Pero Pehaveniu Odstránenie Laserom, Plazmou Pero Stroj Tváre Pehaveniu Tag Odstránenie Bradavice Krása Starostlivosť O Tvár Zväčšiť

Nabíjateľná Mini Mol Pero Pehaveniu Odstránenie Laserom, Plazmou Pero Stroj Tváre Pehaveniu Tag Odstránenie Bradavice Krása Starostlivosť O Tvár

€5.48

-51 %

€11.19

Nový produkt

Druh Iné
Commodity Quality Certification CCC
Zdroj Napájania USB Nabíjačky
veľkosť 175*35*30mm
Materiál Plastové
Číslo Modelu Pehaveniu
Pracovný Princíp RF
Názov Značky MOJOYCE
Pôvod CN(Pôvodu)
Výrobný Proces Stroj Vyrobený
Funkcia Hany Odstránenie
Certifikácia CCC

Nabíjateľná Laser Mol Pero LCD Pehaveniu Odstránenie Stroj Mini Profesionálna Starostlivosť o Pleť Tváre Zariadenie, Tattoo, Odstránenie Nástroj Krásy Nástroj pre Domácnosť

Funkcia:

1. Fyzické Mol Odstránenie Kráľa

2. Deväť úrovní nastaviteľné vysoké, stredné a nízke výkon pre skenovanie speckles, šikovné a spoľahlivé

3. Electro-iónová technológia

4. Mini

5. USB, plug and play, bezpečné a pohodlné

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba: Zlato, Ružové Zlato

Veľkosť: 175*35*30 mm

Nabíjanie Metóda: USB

Funkcia: Mol Škvrny, Granulácie, Melanín, Tetovania, Atď.

Inštrukcie:

1: Pre tých, ktorí sú citlivý na bolesť, používanie alkoholu bavlna odstrániť olej na pokožku pred odstránením. (Odporúča sa používanie bravčovej testovacie zariadenie na praxi prvýkrát)

2: Vzťahovať anestetikum na čistenie body (ak sú odolné proti bolesti), zábal s fóliou (bude vyschnúť ak nechcete zábal s fóliou, a účinok nie je dobrý), utrite na sezamový krém po 25 minút. (Počkať na sezamový krém, aby sa prejavili, Utrite ju znova)

3: Zapnite zariadenie a nastavte ho na príslušný výstroj podľa potreby.Pero tip je zarovnaný s kľúčovým bodom.Stroj bude vyrábať malé iskry. (Iskry bude len vtedy, keď sa dotknú kože alebo vodiče)

4: Ak chcete odstrániť škvrny s plytkým a malé oblasti, použite malé prevádzky.Použitie veľkého rozsahu pre väčšie plochy.Alebo podľa inej oblasti, a vady, stupeň častí, ktoré sa majú odstrániť, vyberte si rôzne stupne a vymeňte hrúbky ihly.Odporúča sa používať hrubé ihly a veľké prevodovky pre zlé časti mung bean alebo sóje väčšie alebo väčšie, alebo tvrdohlavý častí.

5: Jemne otočka a späť a na mieste počas prevádzky.Nestojte na jednom mieste príliš dlho na koksovňa, stačí porovnať ho tak, aby napáliť do dermis.Keď škvrnitá vrstva je hrubá, na hrot pera je naklonená, použite malé zariadenia.Na prvý prevodový je mierne bolestivý, a operácia je pomalý.Bolesť v druhom a treťom gears je znížená.Väčšie výstroja, rýchlejšie rýchlosti.Nezabudnite pierce mieste so silou, len jemne "kruhu", alebo "prstom a späť" ak ho chcete pripojiť.

6: oblasť je viac ako 3 CM, a počtu bodov, ktoré nemôžu byť dokončené naraz.

7: Utrite bodkované veci s vata.Vezmite malé množstvo opravy kvapaliny alebo anti-poburujúce a vzťahujú sa na rany.Vyhnite sa kontaktu s vodou do 24 hodín do 5 dní.

O Oprave:

Po jednej hodine, sa vzťahujú repair cream (alebo anti-poburujúce).Opravy krém možno aplikovať 2-3 krát denne.Snažte sa dotknúť vody.Nie umývať príliš veľa na 30 dní.Nie rub s sily.Nie umelo odlúpnite kôry.Odo dňa dokončiť, aplikovať ho raz v noci pred spaním pre anti-poburujúce.Nechcem použiť to počas dňa.Naneste ju na tri dni pred spaním.

O Ošetrovateľskej:

1: nevystavujte slnku, v opačnom prípade je pravdepodobné, že opustiť značky black

2: Keď chrastavitosti je svrbenie (hydinová paštéta rast dobu), nie poškriabaniu s rukami, na chrastavitosti bude spadne sama po 20-30 dní.

3: nepoužívajte funkčné, stimuluje produkty starostlivosti o pleť na tvári (ako napríklad zubov a odstránenie škvŕn maska, tónovanie, atď.).Používajte iba výživný typu. (aloe vera gél, výživný krém, čistý hydratačná maska, krém na opaľovanie pure smotana, atď.)

4: Strava: jedia málo alebo žiadne jedlo s farbenie alebo oleja, nie jesť korenené jedlo, a snažte sa piť alkohol.

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Mol Pero

1 X USB Kábel

2 X Ihla Rukáv

1 X Hrubé Ihly

10 X Jemné Ihly

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: hifu ultrazvuk, laserová zbraň, pero plazmy, plasma cutter, tvár ľadová maska, pico laser, čistý úsmev, co2 laser, hydrodermabrasion stroj, prak spúšť.

Napísať recenziu

Nabíjateľná Mini Mol Pero Pehaveniu Odstránenie Laserom, Plazmou Pero Stroj Tváre Pehaveniu Tag Odstránenie Bradavice Krása Starostlivosť O Tvár

Nabíjateľná Mini Mol Pero Pehaveniu Odstránenie Laserom, Plazmou Pero Stroj Tváre Pehaveniu Tag Odstránenie Bradavice Krása Starostlivosť O Tvár

Nabíjateľná Laser Mol Pero LCD Pehaveniu Odstránenie Stroj Mini Profesionálna Starostlivosť o Pleť Tváre Zariadenie, Tattoo, Odstránenie Nástroj Krásy Nástroj pre Domácnosť Funkcia: 1. Fyzické Mol Odstránenie Kráľa 2. Deväť úrovní nastaviteľné vysoké, stredné a nízke výkon pre skenovanie speckles, šikovné a spoľahlivé 3.

Súvisiace produkty