Novinka Reduced price! 1pcs 24x24cm Sushi Set Bambusu Koľajových Rohože Ryža Pádla Nástroje Kuchyňa DIY Príslušenstvo Zväčšiť

1pcs 24x24cm Sushi Set Bambusu Koľajových Rohože Ryža Pádla Nástroje Kuchyňa DIY Príslušenstvo

€0.87

-38 %

€1.42

Nový produkt

Sushi Nástroje Typ Bambusové Koľajových Rohože
Certifikácia CIQ
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu AAA
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Druh Sushi Nástroje
Materiál Bambus

1pcs 24x24cm Sushi Set Bambusu Koľajových Rohože Ryža Pádla Nástroje Kuchyňa DIY Príslušenstvo

Špecifikácie:

Sushi mat kotúčoch do upratané valca na tvar ryža, morské riasy, zeleninu a morské plody.

Vyrobené z bambusu, to sushi mat má autentický vzhľad a pocit.

Umývanie rúk je odporúčané.

Nie je poškodenie iných riadu a non-stick.

Názov Položky: Sushi Navi Mat

Materiál: Bambus

Funkcie: Non-palicu, urob si sám, Varenie Nástroj

Dĺžka: 24 cm/9.45" (Cca.)

Šírka: 24 cm/9.45" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Sushi Navi Mat

Zásielky

1. Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.rezivo-gater.sk. 2. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti, Fedex /DHL, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok.Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ak máte akékoľvek zmeny na objednávku, prosím zanechať správu v objednávke. 4. Skontrolujte prosím, vašu adresu a kontaktné číslo je správne, skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von.

Záruka

Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť.Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania.

Spätná Väzba&Rating

Vážime si vášho podnikania výrazne.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie.Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

Štítky: bambusové dráha, sushi nástroje ck, veľké sushi mat, zemiakové ricer, hydraulické plier, veľké sushi maker, surové koľajových nastaviť, formy sushi, sushi, magic sushi maker auta.

Napísať recenziu

1pcs 24x24cm Sushi Set Bambusu Koľajových Rohože Ryža Pádla Nástroje Kuchyňa DIY Príslušenstvo

1pcs 24x24cm Sushi Set Bambusu Koľajových Rohože Ryža Pádla Nástroje Kuchyňa DIY Príslušenstvo

1pcs 24x24cm Sushi Set Bambusu Koľajových Rohože Ryža Pádla Nástroje Kuchyňa DIY Príslušenstvo Špecifikácie: Sushi mat kotúčoch do upratané valca na tvar ryža, morské riasy, zeleninu a morské plody. Vyrobené z bambusu, to sushi mat má autentický vzhľad a pocit. Umývanie rúk je odporúčané. Nie je poškodenie

Súvisiace produkty