Novinka Reduced price! Pečenie Formy Kuchynské Náradie Sushi Tvorby Auta Dodávky Ryža Roll Formy Sushi Maker Nástroj Nastaviť Pečenie Kreatívne HOBBY Príslušenstvo Zväčšiť

Pečenie Formy Kuchynské Náradie Sushi Tvorby Auta Dodávky Ryža Roll Formy Sushi Maker Nástroj Nastaviť Pečenie Kreatívne HOBBY Príslušenstvo

€8.12

-40 %

€13.54

Nový produkt

Sushi Nástroje Typ Sushi Formy
Funkcia Skladom, Eco-Priateľský
Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Oblong Round Sushi Mold Set

Funkcie:

Vysoko kvalitné Materiály: sushi maker je vyrobené z vysoko kvalitnej, vysoko trvanlivé potraviny kvalitných materiálov, ľahko sa čistí, a to môže obstáť v skúške času.

Jednoduché Použitie: Tento ľahký-k-použitie DIY sushi tvorby súprava pre začiatočníkov ponuky rozlúčka s nepodarilo skúsenosti, zbytočne zložiek a nespočetné množstvo frustrácie, poskytovanie odbornej, kuchár-ako účinky každý čas!

Zapôsobiť svojich Hostí: Tento sushi forma je premyslené kolaudačné párty darček pre milovníkov sushi, určite vyhrať ich zhodnotenie!

Ľahko sa Čistí: Všetky časti súpravy sú starostlivo navrhnuté tak, aby sa zabránilo priľnavosť, a kit je BPA-free, umývačka riadu bezpečné a ľahko sa čistí.

Špecifikácie:

Názov: Kolo Sushi Maker

Materiál: ABS

Veľkosť: prosím, pozrite sa na obrázok pre podrobnosti

Balenie Zoznam:

1*Kolo-tvarované Sushi Maker

Poznámka:

Odporúča sa, aby malé obrazovky v režime na smartphony, do 6,5 cm, a veľkoplošnej obrazovky v režime na telefónoch, vyše 6,5 cm.

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu pomocou niektorej z vyššie uvedených metód a pls platiť, a to do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené www.rezivo-gater.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku keď je to hotové.

Ak vašej objednávky je uzatvorená, z bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na www.rezivo-gater.sk.

Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package:

Všetky položky sú kontrolované a tiež balené pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť balíka cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15-60 dni a mohol by byť trochu dlhšie, niektoré pustatine.

Môžete si vybrať rýchly spôsob dopravy, ak chcete získať balík skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Vrátenie a Vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí ak balík je stratený, poškodený v tranzite, alebo prijaté nesprávnu položku.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžu.

Spätná väzba:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: xr jack adaptér.

Napísať recenziu

Pečenie Formy Kuchynské Náradie Sushi Tvorby Auta Dodávky Ryža Roll Formy Sushi Maker Nástroj Nastaviť Pečenie Kreatívne HOBBY Príslušenstvo

Pečenie Formy Kuchynské Náradie Sushi Tvorby Auta Dodávky Ryža Roll Formy Sushi Maker Nástroj Nastaviť Pečenie Kreatívne HOBBY Príslušenstvo

Funkcie: Vysoko kvalitné Materiály: sushi maker je vyrobené z vysoko kvalitnej, vysoko trvanlivé potraviny kvalitných materiálov, ľahko sa čistí, a to môže obstáť v skúške času. Jednoduché Použitie: Tento ľahký-k-použitie DIY sushi tvorby súprava pre začiatočníkov ponuky rozlúčka s nepodarilo skúsenosti, zbytočne zložiek a nespočetné

Súvisiace produkty