Novinka Reduced price! Hot-Mini Rádio Prenosné Stereo Vreckové Rádio Reproduktor s Zabudovaný Reproduktor, Konektor pre Slúchadlá AM, FM Rádio Budík Zväčšiť

Hot-Mini Rádio Prenosné Stereo Vreckové Rádio Reproduktor s Zabudovaný Reproduktor, Konektor pre Slúchadlá AM, FM Rádio Budík

€7.07

-32 %

€10.40

Nový produkt

Funkcia Vstavaný Reproduktor, HODINY
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Žiadne
Štýl PRENOSNÉ
Názov Značky FGHGF
Druh AM / FM

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

1. Podpora Vysielania:Podľa frekvencie FM 87.5-108MHz a AM 520-1710KHz, dlhé stlačte tlačidlo "scan" tlačidlo, rádio automaticky vyhľadať a uložiť všetky účinné stanice v pásme AM alebo FM režime. (Až 20 staníc).

2. Prenosné Rádio:FM rádio podporuje 87.5-108MHz a AM 520-1710KHz kapela rádiom riadené hodiny.S vstavaným-in hodiny rádio, môžete nastaviť čas 12/24 systém, a vyberte si prebudiť pomocou rádiového alebo pípne pri nastavovaní budíka.

3. Zabudovaný Reproduktor a Konektor pre Slúchadlá:zabudovaný vysokovýkonný veľké reproduktory môžu jasný zvuk, a môžete ľahko vyplniť vaše obľúbené rádio stanice do miestnosti.S osobné digitálne rádio s 3,5 mm jack pre slúchadlá, môžete mať niektoré súkromný priestor, aby si rádio bez rušivých ostatných.

4. Prenosné Použitie:veľkosť tohto malé rádio je len o 3.9 cm x 2.4 cm (šírka x výška), ktoré môžu byť starostlivo umiestnené v každom vrecku alebo v kabelke, ktorý je veľmi vhodný pre outdoorové športy a voľný čas.Je napájaná 2 AAA batérie (nie sú súčasťou).

5. Jednoduché Použitie:zapnutie napájania z rádia, môžete ju začať používať.Počúvajte svoje obľúbené rozhlasové stanice a chcete nastaviť hlasitosť podľa vašich preferencií urobiť dobrý odpočinok!Žiadne zložité technické problémy.Rádio je výber Perfektný darček pre starých rodičov.

Americké predpisy sú vhodné pre:Kanada, usa, Mexiko a iné severoamerických krajín a Čile, rozdiel je AM:520-1710KHz (10K/hop).

Európske predpisy sú vhodné pre:Čína, Ázia, Európa a väčšine ostatných krajín (s výnimkou špeciálnych tie), ktoré sú aj pravidelné špecifikácie, hlavne FM 87.5-108MHz, AM 522-1620KHz (9K/hop).

Krajiny oddelené od Ruska a bývalého Sovietskeho zväzu majú špeciálne požiadavky na FM64-108MHz, ale v súčasnosti je normálne prijať Európske právne predpisy.

FM:87,5-108MHz(EÚ)

AM:520KHz-1710KHz(USA) alebo 522KHz-1620KHz(Väčšina krajín)

Automatické ladenie rádio staníc

Automatické nastavenie hlasitosti

Vysoká citlivosť a stereo stanice

LCD displej hodiny a frekvencie

Prísť s prednastaveným pamäťová funkcia

Vstavaný jasné, reproduktor

Prísť s slúchadlá

Prevádzkuje:DC 3V / 2x1.5V AAA batérie(nie sú súčasťou)

veľkosť:98 x 61 x 21 mm

Materiál:ABS

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 x Mini Rádio

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: hodiny ticho, skreslený nástenné hodiny, vták hodiny, hodiny fm rádio, 60 nástenné hodiny, arm hodiny, fm rádio mini, budík rádiom, hodiny fm, fm stereo.

Napísať recenziu

Hot-Mini Rádio Prenosné Stereo Vreckové Rádio Reproduktor s Zabudovaný Reproduktor, Konektor pre Slúchadlá AM, FM Rádio Budík

Hot-Mini Rádio Prenosné Stereo Vreckové Rádio Reproduktor s Zabudovaný Reproduktor, Konektor pre Slúchadlá AM, FM Rádio Budík

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami! 1. Podpora Vysielania:Podľa frekvencie FM 87.5-108MHz a AM 520-1710KHz, dlhé stlačte tlačidlo scan tlačidlo, rádio automaticky vyhľadať a uložiť všetky účinné stanice v pásme AM alebo FM režime. (Až 20 staníc). 2. Prenosné Rádio:FM rádio podporuje 87.5-108MHz a AM 520-1710KHz

Súvisiace produkty