Novinka Reduced price! Dieťa Svetla, Zvuku Bodovanie Cieľ Inteligentné Auto-Reset Elektronické Bodovanie Cieľ Blaster Zbraň Outdoorové Športy, Streľba Hry, Hračky Zväčšiť

Dieťa Svetla, Zvuku Bodovanie Cieľ Inteligentné Auto-Reset Elektronické Bodovanie Cieľ Blaster Zbraň Outdoorové Športy, Streľba Hry, Hračky

€4.03

-50 %

€8.06

Nový produkt

Číslo Modelu Bodovanie Cieľ
Dizajn Iné
Upozornenie nechcem jesť
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky MaMagic
Pohlavie Unisex
Materiál ABS
type1 Bodovanie Cieľ
Rozmery 9*9*15.5 cm/3.54*3.54*6.09 palec(L*W*H)
Type2 Elektrické Cieľ Hračka
Type3 Guľka Pištoľ Hračka
CE Druh
Druh Iné
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Funkcia Postihovania/Pohyb Schopnosť Rozvíjať
Certifikácia CE
Čiarový kód No

Funkcie:

Inteligentný

Cieľ je dodávaný s LCD bodovania funkciu, zatiaľ čo zvuk a svetlo efekt, čo umožňuje deti súťažiť terčovú streľbu so svojimi priateľmi, zaujímavé a zábavné.

Auto-reset

Po zasiahnutí cieľa, bude automaticky vráti do pôvodnej polohy do 3 sekúnd.

Stabilný

Prísavky určené na základňu pre stanovenie cieľa, takže si môžete vychutnať vašu cieľovú skúsenosti bez obáv o cieľovej pádu.

Vzdelávacie

Keď v hernom proces, môže zlepšiť detí ruka-oko koordináciu a schopnosť riešiť problémy.

Posilniť vzťah

Rodičia môžu zapojiť sa do interaktívne hry, streľba cieľ spolu s deťmi, a bojovať s ostatnými sa zistiť, kto zasiahne viac loptičiek, ktoré vám účinne pomáhajú v blízkosti vzdialenosť medzi vami a zlepšiť svoj vzťah s ostatnými.

Environmentálne a bezpečné

Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, je netoxická a životného prostredia, a to sa nikdy žiadnu ujmu na detský organizmus.A mäkké bullet návrhu nebude bolieť detský ruky.

Špecifikácie:

Typ položky: počet bodov Cieľ

Materiál: ABS

Farba: čierna

Množstvo: 1pc

Batérie: 2*AA batéria(nie je súčasťou)

Položka veľkosť: 9*9*15.5 cm/3.54*3.54*6.09 palec(L*W*H)

Hmotnosť: 130g/4.59 oz

Package:

1*Bodovanie Cieľ

**Naše služby**

Podporujeme Poklesu prepravy a Veľkoobchod.

Ak máte akékoľvek problémy po prijatí balík,pls cítiť voľne a kontaktujte nás namiesto otvorenia sporu alebo odchode z negatívnej spätnej väzby.

**Pozor Na Ruských Priateľov**

1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby;

2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny.Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

3. Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU.

**Prečo nakupovať u nás??**

Továrenské predaj, najlepšia kvalita a konkurencieschopné ceny!

dobre skontrolovať každý Výrobok pred lode von!

Doprava:

1. Máme Loď na celom Svete, s výnimkou Číny.

2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby.

3. Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Platby:

1. Akceptujeme Alipay,A všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Záruka:

1. 12 mesiacov Záruka výrobcu .Kúpiť s dôverou!

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

3. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Pravidlá:

1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, prosíme, aby ste nás kontaktovali hneď PRED, ktoré nám poskytnete, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

2. Všetky e-mailové bude odpovedať do Jedného pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: auto zvukotesné, slávnej hry vonku, rozsah hračka, target toy, sound blaster, prvok zbraň svetlo, laser tag, zbraň magnet, pištoľ hračka, asio zvuková karta.

Napísať recenziu

Dieťa Svetla, Zvuku Bodovanie Cieľ Inteligentné Auto-Reset Elektronické Bodovanie Cieľ Blaster Zbraň Outdoorové Športy, Streľba Hry, Hračky

Dieťa Svetla, Zvuku Bodovanie Cieľ Inteligentné Auto-Reset Elektronické Bodovanie Cieľ Blaster Zbraň Outdoorové Športy, Streľba Hry, Hračky

Funkcie: Inteligentný Cieľ je dodávaný s LCD bodovania funkciu, zatiaľ čo zvuk a svetlo efekt, čo umožňuje deti súťažiť terčovú streľbu so svojimi priateľmi, zaujímavé a zábavné. Auto-reset Po zasiahnutí cieľa, bude automaticky vráti do pôvodnej polohy do 3 sekúnd. Stabilný Prísavky určené na základňu

Súvisiace produkty