Novinka Reduced price! 12PCS 10 ML Sviečku a Aromatické Esencie Rúž Farbivo Lesk na Pery Mydlo Podstate Pre DIY Príslušenstvo Rastliny, Ovocné Vône Zväčšiť

12PCS 10 ML Sviečku a Aromatické Esencie Rúž Farbivo Lesk na Pery Mydlo Podstate Pre DIY Príslušenstvo Rastliny, Ovocné Vône

€11.03

-37 %

€17.79

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)

Odrážky:

1、Rôznych Vôní: Existuje 12 druhov vôní, ktoré vôňa veľmi dobrý, môžete kombinovať a vytvoriť svoj vlastný unikátny farby.To môže spĺňať rôzne požiadavky a je milovaný dievčatá a profesionálov.

2、Bezpečné Zloženie: Špeciálne aromatické esencie pre kozmetiku (ako lesk na pery, rôzne oleje, emulzie a gél formulácie), potravinárske príchute sú vynikajúce surovín pre ručné lesk na pery.

3、Hydratačný Účinok: živín, ktoré obsahuje môžu pomôcť hydratujú, udržať pery mäkké a hladké, a aby vaše pery vyzerať moisturized.

4、Pre DIY Lesk na Pery: podstata rúž chuť, je ľahký, kompaktný a ľahko ovládateľný.Môžete pridať toľko, koľko chcete, tak to je skvelý doplnok pre DIY lesk na pery.

5、Vynikajúci Darček: Existuje 12 chuťou zabalené do nádhernej darčekovej krabičke, a to môže byť použité ako darček pre príbuzných a priateľov.Jeden balík je aj malé a roztomilé, ľahko sa prenáša.

Funkcie:

Rôzne Vône: Existuje 12 druhov vôní, ktoré vôňa veľmi dobrý, môžete kombinovať a vytvoriť svoj vlastný unikátny farby.To môže spĺňať rôzne požiadavky a je milovaný dievčatá a profesionálov.

Bezpečné Zloženie: Špeciálne aromatické esencie pre kozmetiku (ako lesk na pery, rôzne oleje, emulzie a gél formulácie), potravinárske príchute sú vynikajúce surovín pre ručné lesk na pery.

Hydratačný Účinok: živín, ktoré obsahuje môžu pomôcť hydratujú, udržať pery mäkké a hladké, a aby vaše pery vyzerať moisturized.

Pre DIY Lesk na Pery: podstata rúž chuť, je ľahký, kompaktný a ľahko ovládateľný.Môžete pridať toľko, koľko chcete, tak to je skvelý doplnok pre DIY lesk na pery.

Vynikajúci Darček: Existuje 12 chuťou zabalené do nádhernej darčekovej krabičke, a to môže byť použité ako darček pre príbuzných a priateľov.Jeden balík je aj malé a roztomilé, ľahko sa prenáša.

Špecifikácie:

Čistý obsah: 10 ml/ks

Vôňa typ: závod vôňa, vôňa ovocia

Balenie Zoznam:

12pcs*Aromatické Esencie

Štítky: lesk na pery, sviečka, vôňa oleja, veľké rúž, pery, cupcake make-up, ruky mydlom, chuť kvapaliny, baton telescop, candel vosk, horák olej.

Napísať recenziu

12PCS 10 ML Sviečku a Aromatické Esencie Rúž Farbivo Lesk na Pery Mydlo Podstate Pre DIY Príslušenstvo Rastliny, Ovocné Vône

12PCS 10 ML Sviečku a Aromatické Esencie Rúž Farbivo Lesk na Pery Mydlo Podstate Pre DIY Príslušenstvo Rastliny, Ovocné Vône

Odrážky: 1、Rôznych Vôní: Existuje 12 druhov vôní, ktoré vôňa veľmi dobrý, môžete kombinovať a vytvoriť svoj vlastný unikátny farby.To môže spĺňať rôzne požiadavky a je milovaný dievčatá a profesionálov. 2、Bezpečné Zloženie: Špeciálne aromatické esencie pre kozmetiku (ako lesk na pery, rôzne oleje, emulzie a gél formulácie),

Súvisiace produkty