Novinka Reduced price! 90*150 cm Sci-fi Filmy Mandalorian Dieťa Yuda Fett Vlajka Vianočné Dekorácie pre Domov Vlajky, Zástavy Zväčšiť

90*150 cm Sci-fi Filmy Mandalorian Dieťa Yuda Fett Vlajka Vianočné Dekorácie pre Domov Vlajky, Zástavy

€5.71

-4 %

€6.01

Nový produkt

Použitie Dekorácie
Druh TLAČENÉ
Číslo Modelu HGFLAG0605
textílie SUPPLEX
Vlajky A Transparenty Materiál Polyester
Štýl Zavesenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Stožiar Materiál Akryl

Ako nakupovať

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad.

O objednávkach

Ak chcete robiť priame prepravné služby s nami, kontaktujte nás.

O Spôsoby Dopravy A Prepravy Obdobie

Pošleme všetky balíky prostredníctvom poštového alebo globálne expresné doručenie formulára.Pozrite si podrobnosti nižšie

O zásob - na www.rezivo-gater.sk systém zníži množstvo stavy po zaplatení objednávky, uistite sa, že si môžete kúpiť váš záujem body a vyhnúť sa predávaných produktov, vyplňte platbu predtým.Potom sklad zamestnancov môže pripraviť balík vopred a poslať to na čas.

O objednávku-ak zákazník vyplní nesprávne informácie o adrese, alebo nie, ako je požadovaná položka, sa radšej zmeniť na iné položky.Správu môžete odoslať na poradie stránky oznámiť to pred platby.

Drop ship služby

Poznámka:

1. Skontrolujte prepravné možnosť vybrať si.

2. Skutočná prepravná lehota nie je stanovená, a meškanie je normálne spôsobené nekontrolovaným faktory, napríklad čas, nehody, štrajk, pohyb, atď.

3. V prípade, že zákazníci chcú doručiť rýchlejšie, prosím, zvoľte express rýchlejšie možnosť a láskavo zaplatiť express poplatok, ak hodnota objednávky je nižšia ako 150 Doláru v celkovej Niektorých vzdialených krajín môže stáť oveľa viac.

Štítky: burton tričko, katalánska vlajka, tričko slipknot, vlajka usa, black sun vlajka, zástavy vlajky, banner stenu vlajka vesmíru, yoda, forex, tin nemecko.

Napísať recenziu

90*150 cm Sci-fi Filmy Mandalorian Dieťa Yuda Fett Vlajka Vianočné Dekorácie pre Domov Vlajky, Zástavy

90*150 cm Sci-fi Filmy Mandalorian Dieťa Yuda Fett Vlajka Vianočné Dekorácie pre Domov Vlajky, Zástavy

Ako nakupovať 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom