Novinka Reduced price! Americký Garden Visí Vlajka Pre 2021 Memorial Day Dekorácie 30x45cm Odolné Proti Vyblednutiu-odolné voči Amerike Vlasteneckej Záhrada Vlajka Zväčšiť

Americký Garden Visí Vlajka Pre 2021 Memorial Day Dekorácie 30x45cm Odolné Proti Vyblednutiu-odolné voči Amerike Vlasteneckej Záhrada Vlajka

€0.66

-33 %

€0.99

Nový produkt

Štýl Zavesenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh TLAČENÉ, Amerika Vlasteneckej Záhrada Vlajka Inšpiratívne Citáty Dvore Umenie Vlajky
textílie Iné
Drop shipping Podpora
Veľkoobchod Podpora
Použitie Štátna Vlajka
Vlajky A Transparenty Materiál Polyester
Číslo Modelu Amerika Vlasteneckej Záhrada Vlajka

Funkcie:

1. Záhrada Dekor Prihláste sa: Táto záhrada vlajka je dobrý embellishment milosť každej palube, terasa, veranda alebo balkón.Visí vlasteneckej dekorácie do smrekových vášho dvorku, trávnik alebo záhradu.

2. Jednoduchá Inštalácia: Naša vlajka je navrhnuté puzdro na jeho vrchole, tak to dobre funguje s akýmkoľvek štandardným vlajka pól alebo stáť, a môžete ľahko skĺznuť rukáv časť do baru, vlajky stať, aby vaša záhrada jedinečné a nezvyčajné!

3. Odolné & Fade-Odolné voči: Táto záhrada vlajka je vyrobená z trvanlivé nepremokavé polyesterové materiálu.Či už je jeseň, zima, jar alebo v lete, našej záhrade vlajka je odolný voči akékoľvek množstvo dážď, sneh, peľ alebo ostré slnečné svetlo.

4. Exkluzívny Dizajn: Táto záhrada vlajka má kvalitnú, non-vyblednutiu farby na vytvárať farebné, žiarivé a jasné vzory.Odolný proti poveternostným vplyvom a fade-odolné tkaniny robí tento príznak opotrebovaniu.

5. Domáce Dekorácie: Pomocou tejto záhrade príznak prekvapiť svojich hostí a susedia sa na 4. júla.Získa ich komplimenty.

Špecifikácie:

Produkt materiál: polyester (pongee 100D jednej vrstvy)

Veľkosť produktu: o 30*45 cm/11.81*17.72 palec

Hmotnosť výrobku: asi 20 g

Balenie Zoznam:

1*American Vlasteneckej Záhrada Vlajka

Len vyššie balenie obsahu, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámky:

1. Vzhľadom na rozdiely v kamery zariadenia, intenzita svetla a zobrazenie obrazovky, farbu položky môžu byť mierne odlišné od toho, ako ukazuje obrázok.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby toleranciou 0,1-2 cm.

Escrow je bezpečný pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame vám vybrať Viazaný, podporuje Kreditnej karty, Money bookers, Visa, Master card, Western union atď.

Ak potrebujete použiť "iné" platby,kontaktujte nás, prosím ,prostredníctvom e-mailu alebo správ.

Platba by mala byť hotová do 7 dní, ak máte nejaké ťažké, oznámte mne.

My len loď do vašej potvrdil adresu.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.Zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 kg tovaru ,všeobecne to bude trvať 25-45 pracovných dní (v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie), ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre DHL a pod.Budeme vypočítať prepravné náklady na vás .To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: vlajka lotyšsko, kapitán amerika, belgický vlajka, dekor vlajka, katalánska vlajka, vlajka usa, veľká záhrada vlajky, che guevara t tričko, Albánsky, ventilátor mikrovlnná rúra.

Napísať recenziu

Americký Garden Visí Vlajka Pre 2021 Memorial Day Dekorácie 30x45cm Odolné Proti Vyblednutiu-odolné voči Amerike Vlasteneckej Záhrada Vlajka

Americký Garden Visí Vlajka Pre 2021 Memorial Day Dekorácie 30x45cm Odolné Proti Vyblednutiu-odolné voči Amerike Vlasteneckej Záhrada Vlajka

Funkcie: 1. Záhrada Dekor Prihláste sa: Táto záhrada vlajka je dobrý embellishment milosť každej palube, terasa, veranda alebo balkón.Visí vlasteneckej dekorácie do smrekových vášho dvorku, trávnik alebo záhradu. 2. Jednoduchá Inštalácia: Naša vlajka je navrhnuté puzdro na jeho vrchole, tak to dobre funguje s akýmkoľvek štandardným

Súvisiace produkty