Novinka Reduced price! Pulóver žien 2021 jar a na jeseň nové bavlna sveter bežné knitwear tvaru, blúzky, plus veľkosť sveter ženy Zväčšiť

Pulóver žien 2021 jar a na jeseň nové bavlna sveter bežné knitwear tvaru, blúzky, plus veľkosť sveter ženy

€15.35

-61 %

€39.36

Nový produkt

Vzor Zostrojenia
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Uzavretie Typ Žiadne
Golier V-Neck
Pohlavie Ženy
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 0305
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Materiálové Zloženie 100%Bavlna
Hrúbka ŠTANDARD
Štýl Príležitostné
Percento Materiál 95% vyššie
Dekorácie Žiadne
Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál BAVLNA
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Hrúbka Priadze Pravidelné priadza
Názov Značky chenjayoo
Vzor Typ Karikatúra
Sezóna Jarné/Jesenné

Bavlna Funkcie

Hygroscopicity

Bavlnené vlákno má dobré hygroscopicity.Za normálnych okolností, vlákno môže absorbovať vlhkosť z okolitého ovzdušia a jeho obsah vlhkosti je 8-10%, tak to sa týka ľudskej pokožky a dáva ľuďom pocit, že mäkké a nie tuhá.V prípade, že vlhkosť z bavlnenej látky zvyšuje a okolitá teplota je vyššia, všetky vody nachádzajúce sa v vlákniny vymiznú a rozišli, tak, že látka môže udržať rovnováhu vody a aby sa ľudia cítili dobre.

Hydratačné

Pretože bavlneného vlákna je zlý vodič tepla a elektrickej energie, tepelnej vodivosti je veľmi nízke, a preto, bavlnené vlákno má výhody pórovitosť a elasticitu, veľké množstvo vzduchu, môžu akumulovať medzi vlákna, a vzduch je zlý vodič tepla a elektriny, tak čisté Bavlnené vlákna textílie majú dobré vlhkosti uchovávania a ľudia majú pocit, teplé, keď na sebe oblečenie z čistej bavlny.

Tepelnú odolnosť

Čisté bavlnené tkaniny má dobrú tepelnú odolnosť.Keď teplota je nižšia ako 110°C, bude to len spôsobiť vlhkosti na textílie vyparovať a nebude poškodenie vlákien.Preto, čistej bavlnenej tkaniny nemá žiadny vplyv na štruktúru pri izbovej teplote, na sebe, umývanie, potlač a farbenie.Zlepšenie washability a schopnosť opotrebenie bavlnenej tkaniny.

Alkalické odolnosť

Bavlnené vlákno má väčšiu odolnosť voči zásadám.Bavlnené vlákno sa nepoškodí v alkalických riešenie.Tento výkon je prispieva na umývanie znečistenia po spotreby, dezinfekcia a odstránenie nečistôt, a to môže tiež farbivo, tlač a tlač čistej bavlny textil.Rôzne procesy sú používané na výrobu viac nových odrôd bavlna.

Hygiena

Bavlnené vlákna je prírodné vlákno, jeho hlavnou zložkou je celulóza, tam sú malé množstvo voskový látok, dusíkaté látky a pektín.Čisté bavlnené tkaniny bol testovaný a praktizuje v mnohých ohľadoch, a tkaniny, nemá žiadne podráždenie alebo negatívny efekt, keď sa dostane do kontaktu s pokožkou.Je to výhodné a pre organizmus neškodné, keď sa nosia na dlhý čas.

Štítky: er svetre, sveter ženy, omen sweaters, cartoon sveter ženy, bavlna bundy, jumper ženy, cashmere sveter ženy 200, retro turtleneck, knitwear ženy, jumper.

Napísať recenziu

Pulóver žien 2021 jar a na jeseň nové bavlna sveter bežné knitwear tvaru, blúzky, plus veľkosť sveter ženy

Pulóver žien 2021 jar a na jeseň nové bavlna sveter bežné knitwear tvaru, blúzky, plus veľkosť sveter ženy

Bavlna Funkcie Hygroscopicity Bavlnené vlákno má dobré hygroscopicity.Za normálnych okolností, vlákno môže absorbovať vlhkosť z okolitého ovzdušia a jeho obsah vlhkosti je 8-10%, tak to sa týka ľudskej pokožky a dáva ľuďom pocit, že mäkké a nie tuhá.V prípade, že vlhkosť z bavlnenej látky zvyšuje a okolitá teplota je vyššia,

Súvisiace produkty