Novinka Reduced price! Bežné české veľkosť sveter. Jeseň voľné a tenký pulóver. Vlna zimné žien retro móda a sveter. Móda ženy Zväčšiť

Bežné české veľkosť sveter. Jeseň voľné a tenký pulóver. Vlna zimné žien retro móda a sveter. Móda ženy

€13.36

Nový produkt

Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Pohlavie Ženy
Položka Druh Pulóvre
Uzavretie Typ Žiadne
Materiál Vlna
Číslo Modelu s-3xl
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Technics Počítač Pletené
Golier O-Krku
Názov Značky YUNJINYIYI
Hrúbka ŠTANDARD
Vzor Typ Pevné
Rukáv Štýl Pravidelné
Dekorácie Žiadne
Materiálové Zloženie Wool fabric line
Štýl Bohemian

Tipy O Veľkosť

1. Prosím zmerajte si veľkosť porovnajte s naše veľkosť grafu tak, že si môžete urobiť správne rozhodnutie. 2. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť.Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 3. Stále nie ste istí, veľkosť?Prosím chatu s nami alebo hlásenie nás.Radi by sme poradiť, na základe vášho merania prsia, pás a bedrového kĺbu. 4. Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.

Niekoľko Bežné Otázky&Odpovede:

1.Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. 2.Ako môžete sledovať moje parecl?Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.61003b18xB9Hs5&lang=en(skopírovať do prehliadača otvoriť)

Zásielky:

1.Venujte prosím pozornosť vyplňte vaše podrobné prepravné adresa, kontaktné informácie, a ZIP, inak môže tovar nie je možné úspešne dodanie.

Spätná väzba:

Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, keď ste spokojní položky a našich Služieb,...a prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba skôr, kontaktujte nás.vždy sme sa Riešiť problémy pre kupujúcemu prostrediu.

Vitajte na kúpiť a veľkoobchod.

Štítky: cotton yarn for crochet, knit yarn, hrubé vlnené, dieťa vlna, vlna, priadza, pletené vlnené priadze, háčkovanie priadza, nite, vlna, yarn for knit, hodváb vlna.

Napísať recenziu

Bežné české veľkosť sveter. Jeseň voľné a tenký pulóver. Vlna zimné žien retro móda a sveter. Móda ženy

Bežné české veľkosť sveter. Jeseň voľné a tenký pulóver. Vlna zimné žien retro móda a sveter. Móda ženy

Tipy O Veľkosť 1. Prosím zmerajte si veľkosť porovnajte s naše veľkosť grafu tak, že si môžete urobiť správne rozhodnutie. 2. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť.Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 3. Stále nie ste istí, veľkosť?Prosím chatu s nami alebo hlásenie nás.Radi by sme poradiť, na základe vášho merania