Novinka Reduced price! Gumená Kačička autíčka Ozdoby Žltá Kačička s Vrtule Prilba Auto Dekor Palubnej dosky Hračky pre Dospelých, Deti TD326 Zväčšiť

Gumená Kačička autíčka Ozdoby Žltá Kačička s Vrtule Prilba Auto Dekor Palubnej dosky Hračky pre Dospelých, Deti TD326

€3.51

-43 %

€6.16

Nový produkt

Názov Značky AUTO-partment
Hlavný Materiál Živica
Položka Hmotnosť 128g
Pôvod CN(Pôvodu)

Gumená Kačička autíčka Ozdoby Žltá Kačička s Vrtule Prilba Auto Dekor Palubnej dosky Hračky pre Dospelých, Deti TD326 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1.Roztomilý Gumená Kačička Požičovňa Bell Doplnky, Dekorácie:Táto gumená kačička požičovňa bell výzdoba má gumená kačička, malé prilba, vrtule, malé svetlá, kovové dekorácie, doplnky.Môžete jednoducho nainštalovať kačica bell-tvarované ozdoby na detské bicykle, motocykle, kočíky, hladké prilby, alebo ich pripojenie k palubnej doske a prednej časti auta.

2.Ľahká inštalácia a jednoduchá obsluha: Duck gumy požičovňa bell príslušenstvo môžete sa ľahko inštaluje, lampa pásu je prvý pripojený na volante, potom kačacie je pripojený na lampy.Môžete použiť obojstranné pásky držať kačica dekorácie na všetky hladké miestach, ako sú prilby, auto hlavy, auto chvosty, apod.Malé príslušenstvo môže byť ľahko odstránená, je to veľmi jednoduché.

3.Viac kreativity:gumová kačička požičovňa bell nie je len obyčajný zvonček, alebo auto svetlo, ale aj ďalšie zaujímavé spôsoby, ako hrať, ako napr.: dať dieťa ako hračka , odstrániť svetlo z auta a dieťa môže vykúpať sa Hrať; môžu byť zavesené na batoh ako ornament; môže byť nainštalovaný na vozíku ako varovanie bell a výstražné svetlo, atď.

4.Úžasné Darček:roztomilý gumená kačička cyklistické príslušenstvo sú aj zábavné a praktické, môžete dať svoje deti, darčeky pre rôzne špeciálne sviatky, ako sú narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania, Halloween, atď.Môžete si tiež kúpiť viac gumené kačičky dať svojich priateľov obľúbené dekorácie pre mladých ľudí.Žltá gumená kačička predstavuje neviny a priateľstvo a prináša šťastie na ľudí.

5.Bezpečný Materiál - Vyrobené z bezpečné a netoxické ABS bez akéhokoľvek poškodenia na nás, žltá kačička horn sú hladké, mäkké, pružné, super dobrý pocit dotyku a nie je ľahké byť zničené.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Materiál:ABS

Výška:9 cm

Balenie Obsahuje:

2x Gumená Kačička Hračka

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: kačica v prilba, pre ford f150 raptor, prívod vzduchu hadica rúry golf mk4, názov ornament, auto tabuli hračka, auto dekorácie, hračky príbeh hračiek, kačica prilba, kačacie mäso, dashboard hračka, kravatu gumové ducky.

Napísať recenziu

Gumená Kačička autíčka Ozdoby Žltá Kačička s Vrtule Prilba Auto Dekor Palubnej dosky Hračky pre Dospelých, Deti TD326

Gumená Kačička autíčka Ozdoby Žltá Kačička s Vrtule Prilba Auto Dekor Palubnej dosky Hračky pre Dospelých, Deti TD326

Gumená Kačička autíčka Ozdoby Žltá Kačička s Vrtule Prilba Auto Dekor Palubnej dosky Hračky pre Dospelých, Deti TD326 Položka Špecifikácia: Funkcie: 1.Roztomilý Gumená Kačička Požičovňa Bell Doplnky, Dekorácie:Táto gumená kačička požičovňa bell výzdoba má gumená kačička, malé prilba, vrtule, malé svetlá, kovové dekorácie,

Súvisiace produkty