Novinka Reduced price! Snowflake auto aromaterapia ornament dekorácie zásuvky rotačné spider auto dodávky auto príslušenstvo vonkajšie dekorácie Zväčšiť

Snowflake auto aromaterapia ornament dekorácie zásuvky rotačné spider auto dodávky auto príslušenstvo vonkajšie dekorácie

€4.00

-70 %

€13.36

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 80G
Druh Pevný Typ
Parfum Sedadlo Materiál Hliníkové zliatiny, Živica
Miesto Pôvodu Čína
Typ vône Osmanthus, Jazmín, Ocean, Citrón, kolín nad rýnom
Jednotka čistá hmotnosť Hmotnosť
Hlavný Materiál fragrance
Farba Modrá, fialová, Červená, Zlato, striebro
Parfum Sídlo Tvar Dvojitý kruh

Názov: spinning spider auto vôňa

Veľkosť: 65 * 65 * 50mm

Hmotnosť: 60 g

Materiál: hliníková zliatina + PC pečenie farba

Použiteľné modely: väčšina modelov

Vlastnosti produktu: príjemnú arómu.Prírodná vôňa, nie je dráždivý, prírodná vôňa.Každý dych je ako les.

Vysoká čistota zliatiny je silne spolu so silnou aromatickou krúžok.Žiadny strach z vysokej teplote expozície.Dieťa tehotenstva, môže byť použité, 0 alkoholu pridaný.Prírodný rastlinný extrakt, mierne vôňa, žiadne podráždenie.Sila a krása existovať, vysoko kvalitné produkty majú dušu

|NAPÍŠTE NÁM

Môžete nás kontaktovať na E-mail, station list, on-line objednávky správu, budeme reagovať okamžite.

Pracovný čas:pondelok-piatok 9:00-18:30 sobota-nedeľa? 9:00-17:00 (Peking čase).Okrem sviatkov!

DODANIE

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a platby.Akonáhle je platba dokončená, sme bude dodaný do 3 dní.

Znížiť kúpnu cenu vykazovania, zníženie zaplatenie cla.Prosím, kontaktujte nás a poskytnúť sumu, ktorú chcete nahlásiť.

Uistite sa prosím, že správny kontakt, názov, adresa, psč a telefón (Rusko meno príjemcu je plná meno).

Pred odoslaním výrobku, budeme prísne kontrolovať produkt, poskytneme vám kvalifikované produkty.Pred balenie, náš výrobok bude reálne fotografie ako dôkaz o odpoveď na škodlivý nárokov, sporov.

DOPRAVA

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých intemational zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách.Čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky a tarify, tieto dodatočné náklady môžu byť účtované v čase dodania tovaru.

Po balík je vydaný, budeme naďalej sledovať zásielky dopravné trasy a časy príchodu.

AFTERMARKET?SLUŽBY

Keď package prijatia, skontrolujte balík pre škoda.

V tranzite výrobku, škody alebo straty, ktoré je nekontrolovateľných faktorov.Prosím, kontaktujte nás a urobíme logistickej spoločnosti nároky.Prosím, nevkladajte všetky zodpovednosť pripísať k nám.

Pre produkt nepracuje správne, alebo škody spôsobené neodbornou obsluhou, prosím, kontaktujte nás s vysvetlením situácie, budeme riešiť za vás, to nie je veľký problém.

Ak sa zobrazí položka, a to do 7 dní, pre akýkoľvek dôvod na výmenu výrobku alebo vrátenie peňazí, sme bude spĺňať vaše požiadavky.Avšak, je kupujúci by mal produkt vrátiť na nás, uistite sa, že výrobok je vrátený v jej pôvodnom stave.Ak položka je vrátený poškodené alebo stratené, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, sme sa nebude dať kupujúcemu plnú náhradu.

SPORY A SPRACOVANIE

Keď zdvihnete sporu, alebo odísť negatívnu spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás vopred, budeme radi, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Lebo niet komunikácie a konzultácie, spomenúť spory kupujúcich.Sme už poskytli po-predajný servis, a odmietnuť akúkoľvek žiadosť kupujúceho.Budeme predložiť všetky dôkazy na www.rezivo-gater.sk platformu, reagovať.

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi položiek alebo služieb.Prosím, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, kontaktujte nás prvý.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Kupujúci dať 5 star review, budeme pravidelne posielať kupóny na vás a dúfam, že sa vám príde znova!

Štítky: roztomilý dekor ornament, doplnky exteriéru, sexy auto ornament, obrazovka auto príslušenstvo, auto príslušenstvo mužov exteriéru, vzduch osviežiť auto, roztomilý výraz autíčka ornament, car perfum, auto príslušenstvo interiorli, auto chuť.

Napísať recenziu

Snowflake auto aromaterapia ornament dekorácie zásuvky rotačné spider auto dodávky auto príslušenstvo vonkajšie dekorácie

Snowflake auto aromaterapia ornament dekorácie zásuvky rotačné spider auto dodávky auto príslušenstvo vonkajšie dekorácie

Názov: spinning spider auto vôňa Veľkosť: 65 * 65 * 50mm Hmotnosť: 60 g Materiál: hliníková zliatina + PC pečenie farba Použiteľné modely: väčšina modelov Vlastnosti produktu: príjemnú arómu.Prírodná vôňa, nie je dráždivý, prírodná vôňa.Každý dych je ako les. Vysoká čistota zliatiny je silne

Súvisiace produkty