Novinka Reduced price! Pre Toyota Tacoma 2016 - 2021 Neoprénové Vodotesný Stredovej Konzoly Kryt Lakťovej Opierky Zväčšiť

Pre Toyota Tacoma 2016 - 2021 Neoprénové Vodotesný Stredovej Konzoly Kryt Lakťovej Opierky

€7.23

-20 %

€9.04

Nový produkt

Položka Druh Podrúčky
Položka Hmotnosť 45g
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia ce

POSKYTNÚŤ SVOJE TACOMA STREDOVEJ KONZOLY PLNÚ OCHRANU.Sedem Sparta stredovej konzoly kryt pre Tacoma 2016-2020 je nielen dostatočne široká na pokrytie celej hornej časti uprostred priestoru, aby sa zabránilo prst nechty, kľúče škrabance alebo pet pazúry efektívne , ale aj vyrobené z vysoko kvalitného nepremokavého materiálu, aby sa vaše stredovej konzoly ďaleko od vody a dať konzoly plnú ochranu.

FIT TACOMA 2016-2018 DOKONALE.Presne navrhnuté pre Tacoma 2016-2020, bude chrániť vaše pôvodné stredovej konzoly veľmi dobre a bude To dosť tesný zapadajú, keď ho umiestniť nad konzoly a nebude vykazovať žiadne známky prichádza voľné.

ZVYŠUJE VAŠE ARMEST POHODLIE.Tento stredovej konzoly kryt náplň s mäkké Neoprénové, aby bolo dostatočne komfortné na vaše rameno odpočinku, ktoré musia zmierniť stres lakeť pri jazde a udržujte svoje rameno z potenie na stredovej konzoly.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA.Stredovej Konzoly Opierkou Chránič navrhnutý s pružný elastický Neoprén.Je pre vás ľahké opraviť na stredovej konzoly vozidla, Bez potreby akéhokoľvek náradia, je to naozaj jednoduchá inštalácia.

Štítky: chvost toyota tacoma, audi pracky pásu, lakťová opierka vankúš, 2020 tacoma, corolla, slnko toyota tacoma, allion toyota, lakťová opierka auto kryt, bahno toyota tacoma 2005, toyota tacoma.

Napísať recenziu

Pre Toyota Tacoma 2016 - 2021 Neoprénové Vodotesný Stredovej Konzoly Kryt Lakťovej Opierky

Pre Toyota Tacoma 2016 - 2021 Neoprénové Vodotesný Stredovej Konzoly Kryt Lakťovej Opierky

POSKYTNÚŤ SVOJE TACOMA STREDOVEJ KONZOLY PLNÚ OCHRANU.Sedem Sparta stredovej konzoly kryt pre Tacoma 2016-2020 je nielen dostatočne široká na pokrytie celej hornej časti uprostred priestoru, aby sa zabránilo prst nechty, kľúče škrabance alebo pet pazúry efektívne , ale aj vyrobené z vysoko kvalitného nepremokavého materiálu, aby sa vaše stredovej konzoly

Súvisiace produkty