Novinka Reduced price! 2 ks Inštalácia Odstránenie Fréza Hriadeľ Rukoväť Upevňovacie Skrutky Ovládač Mini Praktický Nástroj dlhodobej spotreby Pre Profesionálne Hinderer XM18 Zväčšiť

2 ks Inštalácia Odstránenie Fréza Hriadeľ Rukoväť Upevňovacie Skrutky Ovládač Mini Praktický Nástroj dlhodobej spotreby Pre Profesionálne Hinderer XM18

€3.09

-23 %

€4.06

Nový produkt

Názov Značky Hinmay
Druh Iné
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Pôvod CN(Pôvodu)

Popis:

Vhodný model: vhodné pre Hinderer XM18.

Materiál: 416 nehrdzavejúcej ocele kvet materiálu, odolné na použitie.

Liečba: tepelné spracovanie o 50 stupňov, tepelne odolné.

Chvost otvor: vhodné pre krúžok na kľúče a ľahko sa prenáša.

Balík obsahuje: 2 skrutkovač sú zahrnuté pre vás na použitie.

Špecifikácia:

Materiál: 416 nehrdzavejúcej ocele kvet materiálu, tepelné spracovanie o 50 stupňov

Farba: strieborná

Dĺžka(cca): 25 mm/0.98 palec

Priemer(cca): 10.3 mm/0.41 palec

Hĺbka top slovo(cca): 1.2 mm/0.05 palec

Priemer kola otvor na chvost(cca): 4 mm/0.16 palcový (vhodné pre krúžok na kľúče a ľahko sa prenáša)

Vhodný model: pre Hinderer XM18

Package:

2 ks x Skrutkovač

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek .A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode.Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Štítky: tablet tabuľa, strihací nôž, čepeľ fréza, fréza professional, stojan na topánky, cookie cutter rukavice, knive xm 18, snímač xm 18, topánky stojan, 21 palcový tablet.

Napísať recenziu

2 ks Inštalácia Odstránenie Fréza Hriadeľ Rukoväť Upevňovacie Skrutky Ovládač Mini Praktický Nástroj dlhodobej spotreby Pre Profesionálne Hinderer XM18

2 ks Inštalácia Odstránenie Fréza Hriadeľ Rukoväť Upevňovacie Skrutky Ovládač Mini Praktický Nástroj dlhodobej spotreby Pre Profesionálne Hinderer XM18

Popis: Vhodný model: vhodné pre Hinderer XM18. Materiál: 416 nehrdzavejúcej ocele kvet materiálu, odolné na použitie. Liečba: tepelné spracovanie o 50 stupňov, tepelne odolné. Chvost otvor: vhodné pre krúžok na kľúče a ľahko sa prenáša. Balík obsahuje: 2 skrutkovač sú zahrnuté pre vás na použitie. Špecifikácia: Materiál:

Súvisiace produkty