Novinka Reduced price! RIKE M390 Prášok Ocele Čepeľ Skladací Nôž Reálne 154CM karbónová Čepeľ, rukoväť, Vonkajšie Prežitie nože výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Nástroj Vreckové nože Zväčšiť

RIKE M390 Prášok Ocele Čepeľ Skladací Nôž Reálne 154CM karbónová Čepeľ, rukoväť, Vonkajšie Prežitie nože výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Nástroj Vreckové nože

€172.80

-8 %

€189.89

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Skladacie Čepeľ Noža
prijať Veľkoobchod/Maloobchod/Drop Shipping
Typ Noža Vonkajšie Nože sebaobrany
DIY Dodávky Tesárstvo
Čepeľ Materiál M390 prášok ocele čepeľ
Názov Značky WUBU
Rukoväť Materiál Karbónová

Toto je nový Thor série RIKE značky.Dva typy lamiel materiálov M390 a 154CM a dva typy rukoväť materiály z uhlíkových vlákien a G10. Jedným z vrcholov tohto noža je kýlu tvar čepele.Všetci pozorne sa pozerá na kýlu detaily.Tento dizajn je veľmi dobrá.Táto čepeľ je vydlabaných.Rukoväte sú vyrobené z kompozitných materiálov.Hmotnosť tento nôž je veľmi ľahké.Hmotnosť nepresiahne 90 G.Skladací nôž s celkovú dĺžku 210 mm.Táto hmotnosť je považované za veľmi ľahké.Priatelia, ktorí ako high-end nože môžu študovať to starostlivo.

Popis:

Materiál: M390 prášok ocele čepeľ/154CM

Rukoväť materiál: Carbon fiber/G10

Celková Dĺžka: 21 cm

Rukoväť Dĺžka: 11 cm

Čepeľ Dĺžka: 10 cm

Celková Hmotnosť: 90 G

Otázka: Čo je informácia o vašej spoločnosti?

Yangjiang WUBU Spoločnosť je vysoko-kvalitné nože výrobca s komplexnou import a export oddelenie.Máme vlastnú továreň, rozšírené vybavenie a profesionálny tím.Špecializujeme sa na výrobu hardware nástrojov, najmä vonkajšie nástroje.Mnoho rokov výrobných skúseností, aby sme venovali viac pozornosti kvality výrobkov a služieb zákazníkom.Ako priamy továrni na výrobu, dodávame vás tie najlepšie produkty a najlepšie služby, užiť si krásne nakupovanie tu!

Q:Aký je váš podnikania spoločnosti princípe?

Dodržiavame zásadu "zákazník superior,Kvalita prvý "naďalej poskytovať perfektné služby a produkujú najviac ostré a odolné nôž dodávateľských reťazcov na svete.

Otázka:Aké sú vaše spôsoby platby?Sme postupujte podľa platobných metód www.rezivo-gater.sk,Kreditné Karty,WebMoney(WM),TT Úhrady,Paypal, atď.

Q:Aký je váš pracovný čas?Online Hodiny:pondelok-sobota 9:30 hod. do 6:00 hod GMT+8.

Otázka:môžem byť agent/ distribútor/veľkoobchod vašich výrobkov?

Warly Vítané!Budete mať najväčší podporuje od nás, také ako cena,kvalita,množstvo,dodacie lehoty,atď.Môžeme poskytnúť im na vás s veľkoobchodné ceny.Otázka:Čo je obal výrobku?

Používame viacerých vrstiev nárazuvzdorný membrána vo vnútri, a potom použite políčko mimo, ktorá zabezpečí tovar z rôznych vonkajšie poškodenie.

Otázka:Aký je spôsob dopravy?

1) Hong Kong Post air mail, Swiss Post air mail a Netherland Post air mail sú naše hlavné spôsob dopravy.Čo budeme voliť podľa kupujúceho, adresu a miestnej vlastné nariadenia. 2) Sme loď položiek von do 1-2 dní od platby musia byť potvrdené www.rezivo-gater.sk, môže byť predĺžené správne dovolenka,sledovacie číslo budú zaslané po odoslaní zásielky. 3) skontrolujte si Prosím dôkladne skontrolujte adresu pred zaplatená.Ak chcete zmeniť adresu,prosím, kontaktujte nás najneskôr do 24 hodín po zaplatená.Alebo raz obal bol poslaný,nemôže byť zmenený už. 4) DOBA prepravy je poskytovaná dopravcu, miestnu poštu a iné faktory, najmä dovolenku a ťažké prepravy sezóny, prosím, buďte trpezliví. 5), Ak v kúpnej ochrany čas je blízko na konci,a nie ste tovar doručený ešte, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie spôsobom.

Otázka:Ako o Po-predajný Servis a Záruka?

Kontaktujte nás, ak tieto problémy sa vyskytli: 1).Nedostali tovaru; 2).Colné zadržania; 3).Problémy s kvalitou výrobkov; 4).Výrobok nie je v súlade s opis.Dostanete odpoveď do 24 hodín, hneď ako sa na nás obrátite,robíme najlepšie uspokojiť vás!

WUBU tím vám prajú príjemný nákup!

Štítky: nôž m390 ocele, carbon nôž, nôž twosun, knive, prežitie multi nástroj, nôž titanium, survival nôž mužov, zložiť nôž, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu, multitul.

Napísať recenziu

RIKE M390 Prášok Ocele Čepeľ Skladací Nôž Reálne 154CM karbónová Čepeľ, rukoväť, Vonkajšie Prežitie nože výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Nástroj Vreckové nože

RIKE M390 Prášok Ocele Čepeľ Skladací Nôž Reálne 154CM karbónová Čepeľ, rukoväť, Vonkajšie Prežitie nože výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Nástroj Vreckové nože

Toto je nový Thor série RIKE značky.Dva typy lamiel materiálov M390 a 154CM a dva typy rukoväť materiály z uhlíkových vlákien a G10. Jedným z vrcholov tohto noža je kýlu tvar čepele.Všetci pozorne sa pozerá na kýlu detaily.Tento dizajn je veľmi dobrá.Táto čepeľ je vydlabaných.Rukoväte sú vyrobené z kompozitných materiálov.Hmotnosť tento nôž

Súvisiace produkty