Novinka Reduced price! 4 Druhy Bicyklov Senser Dual-mode Rýchlosť Behúňa Frekvencia Snímača Bicykli Tempa, Rýchlomer Senzor Bluetooth Senser 4.0 ANT Meilan C1 Zväčšiť

4 Druhy Bicyklov Senser Dual-mode Rýchlosť Behúňa Frekvencia Snímača Bicykli Tempa, Rýchlomer Senzor Bluetooth Senser 4.0 ANT Meilan C1

€7.57

-54 %

€16.82

Nový produkt

Číslo Modelu Požičovňa Senser
Certifikácia CE
Stopky a Príslušenstvo Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Popis:

MEILAN je profesionálne outdoorové športy elektronické značky; Sme odhodlaní poskytovať v pohode a inteligentné vonkajšie elektronické výrobky pre outdoorových nadšencov po celom svete, ako napríklad GPS koni kód meter, rýchlosť robota a tak ďalej; Prostredníctvom našich ekologické hardvér, APLIKÁCIE a súvisiace príslušenstvo, naše obrovské množstvo užívatelia môžu realizovať navigácia, nahrávať a zdieľať pohyb samozrejme bezdrôtovo s APP.

Meilan robí každý je vonkajší športový zážitok viac zaujímavé, múdrejší a viac zábavy.Sme jedným z lídrov v oblasti kód hodinky!

Je to dual-mode velocimeter, ktoré možno zistiť rýchlosť a frekvenciu, a má vysoké náklady na výkon.

Tento model tiež podporuje dva režimy pripojenia, Bluetooth a MRAVEC môže byť pripojený.

IPX5 nepremokavé, ktorý bol testovaný na 30s podvodné ponorenie a batérie, splachovanie.Pozrite si prosím náš facebook pre detaily.

Máme vlastnú APLIKÁCIU MEILAN.Samozrejme, že sme tiež prispôsobiť Garmin,Wahoo GPS kód tabuľky Garmin, Polar,Suunto športové hodinky pre pripojenie a prenos dát.

Tam sú dve montážne režimy, ktoré môžu byť namontované na ráfiku kvet bubon alebo pedál.

Zariadenie má klávesová skratka, ktorá môže prepínač rýchlosti alebo tempa režime voľne, a dve Led diódy indikujú, zodpovedajúce rôznym pracovným podmienkam, s bielym svetlom uvedením kadencie režim a zelené svetlo, naznačujúce rýchlosť režimu.

Budeme sledovať skutočné údaje, a bude tam byť žiadny situácia, že skutočná rýchlosť zostane po sú vyššie ako určitú hodnotu.Tých, kto si kúpil iné podobné produkty si môžete vyskúšať.

Sme skutočné podnikanie, spolupracovať so značkou zdroja, a zabezpečenie kvality.Všetky problémy môžu byť kŕmené späť na náš zákaznícky servis zamestnancov, a bude vyriešené za vás, ako rýchlo, ako je to možné a lepšie.

Špecifikácie:

Značka: MEILAN

Produkty:Bike Rýchlosti a Kadencie, snímač

Farba: čierna

Napájanie režim: CR2032 batérie

Napájanie čas: cca 9 mesiacov

Je tam APLIKÁCIU: áno

Je tam patent: áno

Package Zahrnuté:

1* rýchlosti a Kadencie, snímač 1* tesnenie 2* popruh

Štítky: bezdrôtový tachometer, rýchlomer požičovňa led, cadans senzor magene, meilan x5, meilan, hala, magene s3, pre honda city slnečná clona, akcelerometer, senzor, požičovňa senzor.

Napísať recenziu

4 Druhy Bicyklov Senser Dual-mode Rýchlosť Behúňa Frekvencia Snímača Bicykli Tempa, Rýchlomer Senzor Bluetooth Senser 4.0 ANT Meilan C1

4 Druhy Bicyklov Senser Dual-mode Rýchlosť Behúňa Frekvencia Snímača Bicykli Tempa, Rýchlomer Senzor Bluetooth Senser 4.0 ANT Meilan C1

Popis: MEILAN je profesionálne outdoorové športy elektronické značky; Sme odhodlaní poskytovať v pohode a inteligentné vonkajšie elektronické výrobky pre outdoorových nadšencov po celom svete, ako napríklad GPS koni kód meter, rýchlosť robota a tak ďalej; Prostredníctvom našich ekologické hardvér, APLIKÁCIE a súvisiace príslušenstvo, naše

Súvisiace produkty