Novinka Reduced price! K21 Jednostranné Super dlhý pohotovostný Športové Slúchadlá HD Jedného pracovného Slúchadlá Ucho Slúchadlá Bluetooth Handsfree Hearsets Zväčšiť

K21 Jednostranné Super dlhý pohotovostný Športové Slúchadlá HD Jedného pracovného Slúchadlá Ucho Slúchadlá Bluetooth Handsfree Hearsets

€10.99

-24 %

€14.47

Nový produkt

Podpora Pamäťovej Karty No
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Konektor Typu Bezdrôtové
Funkcia Bežné Slúchadlá, Pre Mobilný Telefón, HiFi Slúchadlá, Šport
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
nepremokavé Áno
Ovládacie Tlačidlo Áno
Komunikácia Bezdrôtové
Štýl Ucho
S Mikrofónom Áno
Je bezdrôtové Áno
Konektory Žiadne
Názov Značky ONEVAN
Číslo Modelu k21
Odolnosť
Dĺžka Riadok Žiadne
Bezdrôtové Typ bluetooth
Frekvenčný Rozsah 8-22000Hz
Citlivosť 120dB
Vocalism Princíp Dynamický
Kodeky Žiadne
Ovládanie Hlasitosti No

[xlmodel]-[custom]-[52893] vysvetlenie

Funkcie:

Ľahko spárovať s väčšinou Bluetooth zariadenia: Smartphone (iPhone X/8/7/6 pre Samsung S9 atď.), a tablety (iPad, Kindle Fire, atď.), mohli pripojiť 2 inteligentných telefónov v rovnakom čase a prijímať hovory z jednej.

Navrhnuté s Ergonomický vzhľad.Nové v uchu dizajn, pohodlné a bezpečné, pohodlné na nosenie, nebude mať ucho opuch.

180 Otočná flip-boom rameno umožňuje nastaviť uhol a fit tento headset v pravom alebo ľavom uchu dokonale.

Po tisíce krát zmeniť, navrhli sme krásne multi-funkčné veľké tlačidlo, jedno tlačidlo kontroly, stlačte ľahko a pohodlne pracovať.

CVC 6.0 redukcia šumu, postavený v HD mikrofón, Bluetooth 4.1 audio dekódovanie technológie, poskytuje čistý, zvuk vysokej kvality pre kompatibilné zariadenia.

Vstavaný veľká-kapacita batérie, podporuje až 32 hodín hovoriť času a až 70 dní, ultra dlhý pohotovostný režim, založený na jedno úplné nabitie, ktoré trvá len asi 2,5 hodiny.

Užite si hands-free hovory a hudbu, Jednoduché a bezpečné použitie pri jazde, aby váš život viac vysokou účinnosťou.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Čistá Hmotnosť: cca. 14g

Materiál: ABS + Silikónové

Nosenie Typ: In-ear

Funkcie: Príjem telefón, Bluetooth, Mikrofón

Pripojenie: Bezdrôtové

Ovládanie: Stlačením Jedného Tlačidla

Napájanie: vstavaná nabíjateľná batéria 300mAh

Bluetooth Verzia: V4.1 + EDR kompatibilný s V3.0, V2.1, V1.1

Prenosová Frekvencia: 2,4 GHz

Prenosová Vzdialenosť: Až 10 metrov

Hovoríme Čas: Až 32 hodín

Hudba Čas: Až 24 hodín

Pohotovostný Čas: Až do 70 dní

Podpora pre formáty súborov: HSP/HFP/A2DP/AVRCP

Funkcie:

Prijatie hovoru / Ukončiť hovor/ Odmietnutie hovoru/Opakovanie telefón/Telegraf numb, Hudba pause/Prehrávanie /Predchádzajúci, Zostávajúcu kapacitu batérie zobrazenie v systéme iOS a Android zariadenia, Pripojenie 2 mobilných telefónov v rovnakom čase, Nosenie ľavej a pravej uši, Anti-pot.

Obsah Balenia:

1x Bluetooth Slúchadlá

1x Micro USB Nabíjací Kábel

2x Ušné Poháre

1x užívateľský Manuál

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[custom]-[52894] Po predaj

O dodávky

1. Tovar vám bude dodaný v lehote 1 - 5 pracovných dní.

1 ) Bežné podmienky: dorazí na miesto určenia v asi 15 - 35 dní

2 ) osobitné okolnosti, 35 - 60 dní ( vrátane, ale nie obmedzené na): vyššej moci, colnej kontrole, politiky úpravy, dovolenky, vzdialených oblastiach, atď. )

Náhrady

Budeme kontrolovať kvalitu tovaru pred expedíciou.Ak nečakaný problém sa vyskytuje, dúfame, že k vyriešeniu kupujúceho problém priateľsky prostredníctvom nasledujúcich spôsobov:

1, Ak je problém s kvalitou, môže kupujúci predložiť spor do 15 dní po obdržaní tovaru a kupujúci je povinný poskytnúť dôkazy, ako napríklad fotografie alebo videá, aby predávajúci.

2. Kupujúci preberá plnú zodpovednosť za človekom škody.

3. Produkt kvalitné spracovanie postupov:

1 ) kupujúci vracia tovar, na nás a je zodpovedný za vrátenie nákladov.Po obdržaní tovaru, zašleme nové produkty kupujúcich a zaplatiť prepravné za opätovné zaslanie.

2 ) v Prípade tovaru ( vrátane prepravného, celková cena je menej ako US $ 10 ), majú problémy s kvalitou, budeme poslať nové produkty v ďalšej objednávke.Ak kupujúci nemá v úmysle objednať v blízkej budúcnosti, môže kupujúci zaplatiť nákladnej pre preposielanie a žiadosť poslať zas nový výrobok.

O spätnú väzbu

1. Spoliehame sa na spokojnosť zákazníka na dosiahnutie úspechu.Preto, táto spätná väzba je mimoriadne dôležité pre nás.

2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu neskôr.

3. Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme riešiť všetky problémy, s vami, akonáhle je to možné.

Náš pracovný čas je od 9: 00 do 23: 00 Peking čas.

Dúfam, že budete mať skvelý nákupný zážitok tu.

Štítky: weiliang, bluetooth slúchadlo s9, audio weiliang, jaybird.

Napísať recenziu

K21 Jednostranné Super dlhý pohotovostný Športové Slúchadlá HD Jedného pracovného Slúchadlá Ucho Slúchadlá Bluetooth Handsfree Hearsets

K21 Jednostranné Super dlhý pohotovostný Športové Slúchadlá HD Jedného pracovného Slúchadlá Ucho Slúchadlá Bluetooth Handsfree Hearsets

[xlmodel]-[custom]-[52893] vysvetlenie Funkcie: Ľahko spárovať s väčšinou Bluetooth zariadenia: Smartphone (iPhone X/8/7/6 pre Samsung S9 atď.), a tablety (iPad, Kindle Fire, atď.), mohli pripojiť 2 inteligentných telefónov v rovnakom čase a prijímať hovory z jednej. Navrhnuté s Ergonomický vzhľad.Nové v uchu dizajn, pohodlné a

Súvisiace produkty