Novinka Reduced price! Drevo lode model Súprav Drevených čína plachetnicu Fujian Drevený model auta doprava Zadarmo Zväčšiť

Drevo lode model Súprav Drevených čína plachetnicu Fujian Drevený model auta doprava Zadarmo

€29.43

-50 %

€58.86

Nový produkt

Odporúčame Veku 7-12y, 12+y
Scale 1
Číslo Modelu Z003
Materiál Drevo
Loď/Vojnová Loď Plachetnica
Číslo Certifikátu 12356897
Druh Montáž
Upozornenie Nové
Názov Značky NoEnName_Null
Funkcie Diecast, Vzdelávacie
Čiarový kód No
Certifikácia 3C
Pôvod CN(Pôvodu)
3C Certifikát
Skončil painted and unassembled

Drevené čína plachetnicu Fujian lode Drevený model auta Jeho auta ,zostavených používa paulownia spájané dosky .Laserové gravírovanie podľa pokynu jednoduchá montáž, nemusí lepidlo,v kombinácii s tenon zmontované veľkosť 30(L) CM PLS BYŤ JASNÉ, zmontované veľkosť 30(L)v CM som preložil niektoré slová v angličtine pre vás jednoduchšie pls mokré telo, aby ste ho ľahko sa zmestí do PLS úzkej prove s niektorými lepidlo mimochodom ,ZHENG Hes Poklad-loď je jeden druh Fujian loď,Na ľavej strane je zheng hes poklad-loď ZOBRAZIŤ VEĽKOSŤ ZNOVA DOPRAVA/Return/Vrátenie peňazí 1. Ak položka je chybný , prosím, informujte nás do 7 dní po prijímať.Neotvárajte spor bez komunikácie. 2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. 3. Prosím, kontaktujte náš po službe zamestnancov pred vrátiť.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale .Kupujúci sú zodpovední za návrat náklady 4. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.Balenie & Prepravné 1. Vyberte balenie sa vám páčia,budeme používať dostatočne hrubé vrstvy Bublina filmy balík produktov, aby sa zabezpečilo, že nebude poškodené na ceste .Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom.Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz. 2. zvyčajne je potrebné 24 hodín na úhradu jasné , pripraviť čas zvyčajne potrebné 3-7 dní .normálne je potrebné 3-7 dní pre sledovanie info nahrať na stránkach post,počkajte, prosím, trpezlivo 3.máme loď každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: https://global.cainiao.com/ (skopírovať do prehliadača otvoriť) spätná Väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu.

2. Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.

Štítky: loď rebrík, drevené lode, pirátske model, plavba loďou modelu, model železničnej n rozsahu, kvetinový oka top, drevo lode súpravy, loď, model wooden boats, lodné plachty, germat u čln.

Napísať recenziu

Drevo lode model Súprav Drevených čína plachetnicu Fujian Drevený model auta doprava Zadarmo

Drevo lode model Súprav Drevených čína plachetnicu Fujian Drevený model auta doprava Zadarmo

Drevené čína plachetnicu Fujian lode Drevený model auta Jeho auta ,zostavených používa paulownia spájané dosky .Laserové gravírovanie podľa pokynu jednoduchá montáž, nemusí lepidlo,v kombinácii s tenon zmontované veľkosť 30(L) CM PLS BYŤ JASNÉ, zmontované veľkosť 30(L)v CM som preložil niektoré slová v angličtine pre vás jednoduchšie pls mokré

Súvisiace produkty