Novinka Reduced price! Deti Milujú Zaujímavé Elastická gumička Lietadlo Poháňané DIY Pena Rovine Model Auta Lietadiel Pre Dieťa Darček Hračka Zväčšiť

Deti Milujú Zaujímavé Elastická gumička Lietadlo Poháňané DIY Pena Rovine Model Auta Lietadiel Pre Dieťa Darček Hračka

€1.31

-5 %

€1.38

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Odporúčame Veku 7-12y
Materiál Pena
Druh Lietadlo

Deti Milujú Zaujímavé Elastická gumička Powered DIY Pena Rovine Model Auta Lietadiel pre Dieťa Darček Hračka

Materiál: Pena, Guma, Plast a Drevo

Veľkosť: Cca. 32 x 41 x 12,5 cm

Nech lietanie zábavy začať s tejto neuveriteľne detailné gumička Rovine, ktorá je jednoduchá montáž, s mocným rozpätie krídla a letieť až minútu, v čase

Postavený na Bi-rovina, jednoducho slot si diely dohromady a potom wind up gumička pomocou lietadla vrtuľu, potom spustiť do neba a sledujte, ako sa kĺzať

Veľký lietajúci výkon, jedna minúta letu

Skúsenosti hands-on science, učiť Aero nautics, teraz 60-Sek glide

Gumička poháňané lietadlo, výborná lietania výkon

Jednoduchá montáž, stačí slot spolu, žiadne lepidlo alebo nástroje, ktoré sú potrebné

Varujú: NIE je vhodný pre dieťa do 3 rokov

farba:Biela

Package Zahrnuté:

1 x Model Lietadla

Zásielky Služby

Pozemky by byť vylúčený do 3 dní od objednávky sú prijímané.

Ak adresa necháte je nesprávne, prosím, kontaktujte nás čo najskôr zmeniť adresu.Inak to nemôže byť zmenené po položky sú odoslané off.

Dodávané čas by 7-40 dní, až na aký spôsob dopravy si zvolíte.

Dodaný čas by byť dlhšie, počas sviatkov (Vianoce, Nový Rok, Jarný Festival)

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle.Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku.Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis.V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie.Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

O Nás

Po niekoľkých rokoch úspešného predaja na www.rezivo-gater.sk, sme sa rozhodli začať náš nirvány.Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov.Náš sklad sa nachádza v Yiwu, najväčší malé komoditnom trhu v Číne.Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky.Sme rodených hovoriacich zákaznícky servis v anglickej, francúzskej a Čínskej.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Kúpiť S Dôverou!

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: 148 rovine model, rc lietadlo, solárne lietadlo model, airplan model, diecast rovina, vzduch draka, diamond zrkadlo na stenu, hasič truck, klzák, drevené lietadlo plány.

Napísať recenziu

Deti Milujú Zaujímavé Elastická gumička Lietadlo Poháňané DIY Pena Rovine Model Auta Lietadiel Pre Dieťa Darček Hračka

Deti Milujú Zaujímavé Elastická gumička Lietadlo Poháňané DIY Pena Rovine Model Auta Lietadiel Pre Dieťa Darček Hračka

Deti Milujú Zaujímavé Elastická gumička Powered DIY Pena Rovine Model Auta Lietadiel pre Dieťa Darček Hračka Materiál: Pena, Guma, Plast a Drevo Veľkosť: Cca. 32 x 41 x 12,5 cm Nech lietanie zábavy začať s tejto neuveriteľne detailné gumička Rovine, ktorá je jednoduchá montáž, s mocným rozpätie krídla a letieť až minútu,

Súvisiace produkty