Novinka Reduced price! Univerzálny Auto Visí Zrkadlo na líčenie Auto make-up Zrkadlo postriebrený Sklo Spätné Zrkadlo S LED Svetlom Auto Slnečná Clona Zrkadlo Zväčšiť

Univerzálny Auto Visí Zrkadlo na líčenie Auto make-up Zrkadlo postriebrený Sklo Spätné Zrkadlo S LED Svetlom Auto Slnečná Clona Zrkadlo

€5.20

-37 %

€8.38

Nový produkt

Názov Modelu Clonu Zrkadlo
Špeciálne Funkcie Zrkadlo Na Líčenie
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Šírka 12.8cm
Názov Značky vvcesidot
Rok 2020
Položka Výška 3.0cm
Položka Hmotnosť 260g
Položka Dĺžka 17.5cm
Druh Materiálu ABS materiálu a zrkadlo, sklo
Položka Druh Interiérové Zrkadlá

Univerzálny Auto visí zrkadlo na líčenie Auto make-up Zrkadlo postriebrený Sklo Spätné Zrkadlo S LED Svetlom Auto Slnečná Clona Zrkadlo

Popis: auto spätné zrkadlo prichádza s postriebrený skla.Skutočné sklenené zrkadlá namiesto plastových zrkadlá, auto márnosť zrkadlá môžu byť veľmi jasné a skutočne odrážajú vašu pokožku.Veľké veľkosti 7 palcov, môžete ho použiť tiež ako make-up zrkadlo.

Vstavané LED Svetlo: Tento cestovný make-up zrkadlo s osvetlením má 21 zabudované LED svetlá, ktoré môžu poskytnúť mäkké a prirodzené denné a nočné osvetlenie, vhodná najmä pre výrobu prírodné make-up.

Plynulou Nastavenie Jasu displeja: môžete ľahko nastaviť svetlo osvetlené make-up zrkadlo podľa deň, noc, počasie a podmienky prostredia.Len stlačte a podržte dotykový spínač pre nastavenie jasu plynulo.

Univerzálny Dizajn: závesné zrkadlo na líčenie je jednoduchá inštalácia a pevne umiestnené na slnečnej clone bez zanechania extra priestor v aute, to je jednoduché používanie a skryť, a nemá vplyv na otváranie a zatváranie slnečnej clony.

Vstavaný Veľká-kapacita Batérie: Tento roztomilý make-up zrkadlo má zabudovanú 400mAh batérie s veľkou kapacitou a dlhou výdržou batérie.Nie je potrebné dobíjať veľmi často, osvetlené make-up zrkadlo môže byť dokonalý priateľ, aby vám pomáhal s krásy kedykoľvek a kdekoľvek.

Funkcia:

1. Kompaktný make-up zrkadlo je vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu a zrkadlo, sklo, s perfektný dizajn a odolné proti poškriabaniu.

2. Špeciálne LED zrkadlo a plynulou nastavenie jasu displeja dizajn, prenosné make-up zrkadlo vhodné pre rôzne svetelné podmienky.

3. Jednoduchá inštalácia, dva klipy na zadnej strane, aby slnečná clona jednoduchá inštalácia na väčšinu typov slnečná clona.

4. Nabíjateľná batéria dizajn, veľkou kapacitou a dlhou výdržou batérie.

5. Vhodný pre vozidlá (autá, Prívesy, nákladné automobily, atď.).

Špecifikácia:

Materiál: ABS + sklo

Shell farba: biela

Veľkosť: cca 178*142*30 mm/7.0*5.6*1.18 palec

Technická podpora: 400mAh nabíjateľná lítiová batéria

Počet Led: 21 ks, vrátane USB kábel

Čas nabíjania: 2H

Balenie Zoznam:

1 x Auto, Zrkadlo na líčenie

1 x USB Nabíjací Kábel

Poznámky:

1. Maximálna šírka slnečná clona, že môže vyriešiť zrkadlo na líčenie je 6.65 palcov, prosím, skontrolujte, či je vhodná pre vaše auto pred objednaním.

2. Vzhľadom na ručné meranie, toleranciou 1-3 mm môže byť aktivovaná.

Štítky: auto mirror slnečná clona, spätné zrkadlo na mieru závesné príslušenstvo, led zrkadlo zase signál, c5 držiak, citroen znak, auto make-up zrkadlo, spätné zrkadlo, dichroickým hranol, auto vnútorné zrkadlo, panoramatické spätné zrkadlo 5.

Napísať recenziu

Univerzálny Auto Visí Zrkadlo na líčenie Auto make-up Zrkadlo postriebrený Sklo Spätné Zrkadlo S LED Svetlom Auto Slnečná Clona Zrkadlo

Univerzálny Auto Visí Zrkadlo na líčenie Auto make-up Zrkadlo postriebrený Sklo Spätné Zrkadlo S LED Svetlom Auto Slnečná Clona Zrkadlo

Univerzálny Auto visí zrkadlo na líčenie Auto make-up Zrkadlo postriebrený Sklo Spätné Zrkadlo S LED Svetlom Auto Slnečná Clona Zrkadlo Popis: auto spätné zrkadlo prichádza s postriebrený skla.Skutočné sklenené zrkadlá namiesto plastových zrkadlá, auto márnosť zrkadlá môžu byť veľmi jasné a skutočne odrážajú vašu pokožku.Veľké veľkosti

Súvisiace produkty