Novinka Reduced price! Móda Blythe Oblečenie Nadrozmerná Biele Dlhé Tričko S Koženým Remienkom Vhodné pre Barbies Blyth OB24 Azone 1/6 Bábika Príslušenstvo Zväčšiť

Móda Blythe Oblečenie Nadrozmerná Biele Dlhé Tričko S Koženým Remienkom Vhodné pre Barbies Blyth OB24 Azone 1/6 Bábika Príslušenstvo

€5.04

-50 %

€10.08

Nový produkt

Odporúčame Veku 12+y
BJD/SD Atribút Shirts & Topy
Mfg Poradové Číslo Životný štýl
Materiál Handričku
Druh Derivátové Produkt
Položka Druh Bábika Príslušenstvo
Názov Značky DLBell
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Dievčatá

Produkty detail:

Vezmite prosím na vedomie, že bábiky nie sú zahrnuté

Blythe Bábiky Oblečenie

Vhodné pre Blythe, Kurhn, Licca a Azone

Vynikajúce prevedenie, Módny dizajn,

Moderný štýl, Ľahké nosenie

Skvelý doplnok a darček pre vaše bábiky; To bude vyzerať pekne a krásne na svojho milovaného bábiky

Materiál: Obliekať

Package: Jeden kus nadrozmerná dlhé tričko s Koženým Remienkom

Poznámka:

Prosím, láskavo povoliť 1-4 mm rozdiely vo veľkosti pre ručné meranie.

Prosím, láskavo pochopiť, že položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov pre svetlé a obrazovky rozdiel

Doprava:

1. Objednávky budú expedované do 2-7 pracovných dní po vaša platba bola overená.

2. Zákazníci sú zodpovední za poskytovanie správnych príjemcu informácie.Inak zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť stratu.

3. Zákazníci postarať sa o cieľových krajín colné daň.

4. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas dovolenkovej sezóny.

5. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme issure vám vrátenie alebo výmenu.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba:

1. Ďakujeme vám za váš nákup, sme si vašej dôvery

2. Dobré recenzie sú vysoko odporúčané; vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre náš obchod

3. Pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás ak chcete vyriešiť tento problém, dáme vám uspokojivé riešenie.

Štítky: obitsu, camper barbies, blyth, blythe dools košele, blythe krku závesov, blythe slnko klobúk, pánske tričko 16, blythe neck piece, 16 rozsahu muž košele, mierke 1 6 biele tričko.

Napísať recenziu

Móda Blythe Oblečenie Nadrozmerná Biele Dlhé Tričko S Koženým Remienkom Vhodné pre Barbies Blyth OB24 Azone 1/6 Bábika Príslušenstvo

Móda Blythe Oblečenie Nadrozmerná Biele Dlhé Tričko S Koženým Remienkom Vhodné pre Barbies Blyth OB24 Azone 1/6 Bábika Príslušenstvo

Produkty detail: Vezmite prosím na vedomie, že bábiky nie sú zahrnuté Blythe Bábiky Oblečenie Vhodné pre Blythe, Kurhn, Licca a Azone Vynikajúce prevedenie, Módny dizajn, Moderný štýl, Ľahké nosenie Skvelý doplnok a darček pre vaše bábiky; To bude vyzerať pekne a krásne na svojho milovaného bábiky Materiál: