Novinka Reduced price! Kuangmi Sun Flower Basketbalovú Loptu Úradný Veľkosť 7 Škvrny Na Slnku PU Kožené Športové StreetBall Darčeky Vonkajšie Vnútorné Zväčšiť

Kuangmi Sun Flower Basketbalovú Loptu Úradný Veľkosť 7 Škvrny Na Slnku PU Kožené Športové StreetBall Darčeky Vonkajšie Vnútorné

€51.07

-15 %

€60.79

Nový produkt

Funkcie Krásy Vzhľad, Oteruvzdorné, Pot-absorbcia
Názov Značky Kuangmi
Hmotnosť 600g-650g
Package 1 Kus
Lopta Materiál PU
Druh Loptu
Farba Multicolor
liner Nylon zabalené priadza profesionálne linkovej
Lopta Veľkosť 7#
Kiná indoor / vonkajšie
Hra Basketbal Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Domov/Preč Domov
Basketbalový Tím CBA Basketbalový Tím
Nafukovacie No
Derivátové Série Žiadne
Číslo Modelu KMbb15
Vhodné pre MUŽI, Chlapci, Ženy, Dievčatá

Sun Flower basketbal škvrny na slnku

Hlboký kanál dizajn pre vynikajúce uchopenie

Indoor/outdoor premium náhradková koža PU kryt

Konzistentný tvar uchovávania a rebound

Ideálna pre rekreačných hráčov

Premium Vonkajší Kryt s Trvanlivé Soft Grip Technológia

Vankúš core technológia kombinuje s nízkou hustotou hubky gumy a ultra odolný butyl jadro pre dobrý pocit basketbal na trhu

Výkon gumový kryt - Anti-sklzu,mäkké a trvanlivé

Tkaný dizajn dojem - Zvýšenie trenia na anti-slip

Sealed air ťuknite na položku dizajn - Anti-voda a nepriepustných

Bar-groove dizajn - Zlepšenie lopta-pochopiť pocit

Určený pre vonkajšie a vnútorné použitie

1.Po objednávke ,venujte prosím čo najskôr ,aby sme mohli zariadiť zásielky pre vás rýchlejšie.

2.Tovar bude expedovaný do 1 pracovného dňa po platba potvrdená.Zvyčajne dodacia lehota trvá 5-35 pracovných dní na ceste(neobsahuje všetky krajiny).Závisí to od toho zásielky metóda, ktorú si vybral a určenia ,prosím, buďte trpezliví.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

KRAJINA

Pracovné dni

5-10

11-20

21-30

31-40

40-60

RU

5%

69%

21%

5%

0%

USA

3%

50%

45%

2%

0%

IL

6%

50%

40%

4%

0%

CL

3%

20%

30%

27%

20%

BR

3%

40%

32%

8%

17%

TH 52% 40% 8% 0% 0%

CA 6% 67% 25% 2% 0%

AU 15% 70% 13% 2% 0%

5.Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo do vášho domova len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.

6.Sme pack väčšina položiek(Ochranný Výstroj )s tašiek ,ak by ste chceli použiť box balenie vaše položky ,budete musieť zaplatiť dodatočné náklady a kontaktujte nás.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie služby.

Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti, len v priebehu 7 dní, potom, čo dostanete na pozemku.a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu .Non-otázky kvality, spiatočnou adresou poplatok sa hradí kupujúci.

Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, Prosím zanechať odkaz v balení, číslo objednávky a dôvod pre návrat.

Vrátime vám vaše peniaze, alebo výmenu po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd na podrobné vyhodnotenie vašej objednávky.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Prosím, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: pena basketbal veľkosť 7, lopta, basketbalová lopta, veľkosť 6, kôš na basketbal, kôš na basketbal strany, lopty basketbal muž, basketbalovú loptu, basketbalová obruč vonkajšie, basketbal kože, powerball kuangmi, autentické jordánsko.

Napísať recenziu

Kuangmi Sun Flower Basketbalovú Loptu Úradný Veľkosť 7 Škvrny Na Slnku PU Kožené Športové StreetBall Darčeky Vonkajšie Vnútorné

Kuangmi Sun Flower Basketbalovú Loptu Úradný Veľkosť 7 Škvrny Na Slnku PU Kožené Športové StreetBall Darčeky Vonkajšie Vnútorné

Sun Flower basketbal škvrny na slnku Hlboký kanál dizajn pre vynikajúce uchopenie Indoor/outdoor premium náhradková koža PU kryt Konzistentný tvar uchovávania a rebound Ideálna pre rekreačných hráčov Premium Vonkajší Kryt s Trvanlivé Soft Grip Technológia Vankúš core technológia kombinuje s nízkou hustotou