Novinka Reduced price! MoesHouse Smart Zigbee Jas Teplomer Real-time Svetlo Citlivé na Teplotu a Vlhkosť Detektor s Tuya Smart App Zväčšiť

MoesHouse Smart Zigbee Jas Teplomer Real-time Svetlo Citlivé na Teplotu a Vlhkosť Detektor s Tuya Smart App

€15.13

-39 %

€25.21

Nový produkt

Svetlo Detekčný Rozsah
Svetlo Vnímanie Rozsah 0.01 Lux
Hmotnosť Výrobku 45.0 g
Vlhkosť Rozsah Merania 0%-99RH%
Názov Produktu Smart Jas Teplomer(ZigBee Verzia)
Teploty presnosť Pozitívne a negative0.3Celsius
Model batérie Gombíková batéria CR2032
Bezdrôtový Protokol zigbee
Vlhkosť Presnosť Pozitívne a negative3RH%
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť Produktu 66*66*11 mm
Rozsah merania teploty 0-50Celsius
Certifikácia CE
Veľkosť Obrazovky 45*45 MM
Názov Značky moeshouse

ZigBee Smart Jas Teplomer Real-time Svetlo Citlivé na Teplotu a Vlhkosť Detektor Osvetlenie Smart Home uplatnenia Scenárov Metrov Vzdialene monitorovanie s Tuya Smart/Smart Život Aplikácie, MoesHouse

Hlavné Funkcie:

1. Smart jas teplomer zmysly zmeny v okolitého svetla,teploty a vlhkosti v reálnom čase;Aktívne správu používateľovi konci Inteligentného Života Aplikácia ako vstavané protokolu ZigBee.Veľmi dobrý doplnok pre telesné zdravie s real-time detektor dom jasu,teploty a vlhkosti s vysokou presnosťou.

2. Vymazať údaje zmeniť krivky displej ako deň,mesiac a rok jasu,teploty a vlhkosti v App pomáha monitorovať dom stave pre rôzne účely,ako kúrenie ovládanie,zvlhčovač a osvetlenie zap/vyp v nastavenom čase pre celý dom inteligencie s nekonečnou zmysel pre múdrosť.

3. Vzdialený dohľad nad izba svietivosť v App pre vysoké učenie účinnosť deti, zatiaľ čo robí domáce úlohy s smart scény, prepojenie na dome inteligentný prepínač zapnúť svetlo automaticky, keď slnko ide dole alebo späť z celého dňa pracovať bez manuálne zapnutie svetla alebo spúšť prepínač v app každý deň pre pridaná pohodlie.

4. Extrémne výkonné zariadenie s mini dizajn pre tri funkcie v jednom,úspora peňazí a energie bez nutnosti nákupu tri rôzne zariadenia pre samostatné použitie,hodí sa aj s smart moderný životný štýl s jednoduchými operáciami.

5. V ZigBee brány, hub musí pre tento ZigBee jas teplota a vlhkosť, senzor,ktorý je oveľa stabler ako WiFi router a vystupoval ako riadiace centrum pre inteligentné domy, hrá nezastupiteľnú úlohu pre všetky ZigBee produktov,spolu s celou inteligentné prepojenie vášho domu.

Špecifikácie:

Názov Produktu:Smart Jas Teplomer(ZigBee Verzia)

Batéria Model:gombíková batéria CR2032

Bezdrôtový Protokol:ZigBee

Teplota Meranie Rozsah:0-50 ℃

Vlhkosť Rozsah Merania:0%-99RH%

Teploty Presnosť: ± 0.3 ℃

Vlhkosť Presnosť: ± 3RH%

Svetlo Detekčný Rozsah:0-999lux

Svetlo Vnímanie Rozsah:0.01 lux

Veľkosť produktu:66*66*11 mm

Veľkosť obrazovky:45*45 mm

Hmotnosť výrobku:45.0 g

Balenie Zoznam:

Thermo-vlhkomer*1

Používateľská príručka*1

Stena nálepky*1

Mäkké magnetické nálepky*1

Štítky: smart home, tuay zigbee hub, echo zobraziť, moeshouse, j18 tws, dvere tuya smart, tuya zigbee, master slave prepínač, aqara, inteligentný život teplomer.

Napísať recenziu

MoesHouse Smart Zigbee Jas Teplomer Real-time Svetlo Citlivé na Teplotu a Vlhkosť Detektor s Tuya Smart App

MoesHouse Smart Zigbee Jas Teplomer Real-time Svetlo Citlivé na Teplotu a Vlhkosť Detektor s Tuya Smart App

ZigBee Smart Jas Teplomer Real-time Svetlo Citlivé na Teplotu a Vlhkosť Detektor Osvetlenie Smart Home uplatnenia Scenárov Metrov Vzdialene monitorovanie s Tuya Smart/Smart Život Aplikácie, MoesHouse Hlavné Funkcie: 1. Smart jas teplomer zmysly zmeny v okolitého svetla,teploty a vlhkosti v reálnom čase;Aktívne správu používateľovi konci Inteligentného

Súvisiace produkty