Novinka Reduced price! 1Pair Bunion Corrector Gél Bunion Podložky, Závlačky Chránič Rukávy Hallux Valgus Prst Úľavu od Bolesti Big Toe Dištančné pre Ženy & Mužov Zväčšiť

1Pair Bunion Corrector Gél Bunion Podložky, Závlačky Chránič Rukávy Hallux Valgus Prst Úľavu od Bolesti Big Toe Dištančné pre Ženy & Mužov

€1.72

-45 %

€3.14

Nový produkt

Materiál Gél
Druh Ortopedické Dodávky
Názov Značky BYEPAIN
Pôvod CN(Pôvodu)
Dropshipping Áno
Číslo Modelu Bunion Podložky

Funkcia:

1. 2 KUS PÄTY VANKÚŠ NASTAVIŤ NA NOHY S BUNIONS: Naše loptu z nohy vankúše sú špeciálne navrhnuté na zmiernenie bolesti z bunions a krajčírskou bunions.Prst oddeľovač realigns vaše big toe, ktoré majú zabrániť tomu, odreniny uncomfortably proti druhý prst.Na stranách chodidla pad kryt BUNIONS na mediálne strane (vo vnútri) nohu a krajčírskou BUNIONS na bočnej strane (mimo), im bráni odreniny bolestne na svoje topánky.

2. PLNÉ POKRYTIE PRE MAXIMÁLNE POHODLIE: Naše loptu z nohy podložky sú navrhnuté pre vaše pohodlie s hrúbkou gél loptu z nohy vankúš.Ale nebojte sa, tieto veľkoryso nohy gél podložky sú low-profile dosť na nosenie vo väčšine akejkoľvek obuvi.Našich zákazníkov správa maximálnu úľavu a pohodlie, keď tieto vankúše sú nosené s priliehavo montáž ponožky.

3. ZÍSKAJTE SPÄŤ NA VÁŠ AKTÍVNY ŽIVOTNÝ štýl: Nosiť tieto loptu z nohy vankúše pri spustení, pochôdzky, pěší výlet, variť, alebo spustiť po deti.Sú špeciálne navrhnuté na zmiernenie bolesti a dostať vás späť na aktívny životný štýl, ktorý ste kedysi žili.Naše gél na nohy vankúše sú VETRANÉ na hornej a spodnej časti, čo znamená, vaše nohy zostať v pohode a pohodlné po celý deň.

4. UMÝVATEĽNÝ A OPAKOVANE použiteľné: Naše gél na nohy podložky sú opakovane a ľahko vyčistiť.Nosenie našich deluxe nohy vankúše často je kľúčom k BOLESTI ZMIERNENIE pre bunion bolesť, krajčírskou bunion bolesti, a loptu z nohy bolesť!

5. SLUŽBY PRE NAŠICH ZÁKAZNÍKOV ŠŤASTNÝ,: O, že celý deň na cestách pohodlie pohodlný montáž ponožky budú udržiavať podložky na mieste, vydrží dlhšie a nebolo možné, pľuzgiere na koži.

VÝHODY:

Ideálny pre PRAVIDELNÉ BUNIONS A krajčírskou BUNION, tiež TOE DIŠTANČNÉ vhodné pre BIG TOE a INDEX PRST, správne prsty zarovnanie, zarovnať ohýbanie prsty a prekrývanie prsty. 2 rady otvorov dizajn dodáva cirkuláciu vzduchu, priedušná a udržať nohy suché kedykoľvek, osobitne pre spotené nohy.

CÍTITE SA ČASTO BOLESTI PRI CHÔDZI?

Tento bunion podložky by mohli pomôcť vám s tejto TRÁPNEJ situácie.To môže zmierniť bolesti a zamedzenie tvorby mozoľov, pľuzgiere a corns, keď ste dlho na státie, chôdza, beh, turistika, nakupovanie, alebo iné outdoorové športy a aktivity.Absorbuje nárazy, vibrácie a poskytuje rovnomerne tlakové rozvody.Určené pre aktívny životný štýl, môžete robiť veci, ktoré máte radi.

BUNIONS PAD & BIG TOE ROZPERA

Mäkké bunion podložky pre váš postihnuté nohy, 100% gél materiál s 1-loop udržať svoje číslic na mieste a znížiť nohy je trenie, zmierniť prst bolesti.Slučky drží prst rozmetadlo pohodlné na mieste.Bezpečné používanie & hypoalergénne.

Dobrý darček - Skvelé pre ľudí, ktorí sa učiteľ, lekár, leteckej spoločnosti, letuška, pilot, vysoké podpätky milovníkov, office lady, seniorov a iné dlhodobé čas osobe, alebo kto má bunion obťažovať.

Ako mám používať?

Čistý vaše nohy a uchovávajte ho v suchu, potom jednoducho miesto, slučku okolo big toe, upraviť ju, až kým sa cítite pohodlne.To je viskózny po umyté, prosím, uplatňujú niektoré baby prášok na gélové podložky, ak zistíte, že je lepkavý.

Ako predĺžiť ich životnosť?

Jemne ručné umývanie bunion podložky mydlom a teplou vodou, potom dal v tieni a otvor miesto, nechajte ho prirodzene suché.

Balík obsahuje:

1Pair x Bunion Podložky

Štítky: guľôčky rozpera, corrector nohy, rukoväť dištančné, Žena, bolesti chrbta, čierna butler manga, podpätok vysoký, závlačky, silicon prst rozmetadlo, bolesti kĺbov.

Napísať recenziu

1Pair Bunion Corrector Gél Bunion Podložky, Závlačky Chránič Rukávy Hallux Valgus Prst Úľavu od Bolesti Big Toe Dištančné pre Ženy & Mužov

1Pair Bunion Corrector Gél Bunion Podložky, Závlačky Chránič Rukávy Hallux Valgus Prst Úľavu od Bolesti Big Toe Dištančné pre Ženy & Mužov

Funkcia: 1. 2 KUS PÄTY VANKÚŠ NASTAVIŤ NA NOHY S BUNIONS: Naše loptu z nohy vankúše sú špeciálne navrhnuté na zmiernenie bolesti z bunions a krajčírskou bunions.Prst oddeľovač realigns vaše big toe, ktoré majú zabrániť tomu, odreniny uncomfortably proti druhý prst.Na stranách chodidla pad kryt BUNIONS na mediálne strane (vo vnútri) nohu a