Novinka Reduced price! PRE Acer Chromebook C710 Notebook HDD KONEKTOR RADA W/ KÁBEL Q1VZC LS-8943P Zväčšiť

PRE Acer Chromebook C710 Notebook HDD KONEKTOR RADA W/ KÁBEL Q1VZC LS-8943P

€16.82

Nový produkt

Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Dada Kábel Na Prenos Údajov
Produkty Stav SKLADOM
Číslo Modelu C710
Package Áno

Fyzické výrobku obrázku displej Milí kupujúci: Vitajte v našom obchode, prosím, na vedomie, ako je uvedené nižšie: 1, pozrite si prosím môj odkaz productpictures a časť numbercarefully pred zakúpením. 2, musíme na potvrdenie tejto doske is100% isté s vašimi originalmotherboard. 3, ak si nie ste istí, že pleasesend pôvodnej doske obrázok k nám.ponúkame na 100% správny pre vás. 4, chceme len vedieť, že tam aretwo verzie doske jedného modelu, ak ste si kúpili zle verziu, budete musieť zaplatiť viac, náklady na dopravu ( ísť a späť) Akýmkoľvek spôsobom, ak akékoľvek otázky, ktoré máte, prosím, neváhajte kontaktovať nášho predajcu.

Test obrázok

Štítky: prípade chromebooku, acer ms2360, dell hdd konektor kábla, chromebook notebook, acer ssd, asus k56cb doska, fpc hdd konektor kábla, AGP, asus x550vx, hp ssd.

Napísať recenziu

PRE Acer Chromebook C710 Notebook HDD KONEKTOR RADA W/ KÁBEL Q1VZC LS-8943P

PRE Acer Chromebook C710 Notebook HDD KONEKTOR RADA W/ KÁBEL Q1VZC LS-8943P

Fyzické výrobku obrázku displej Milí kupujúci: Vitajte v našom obchode, prosím, na vedomie, ako je uvedené nižšie: 1, pozrite si prosím môj odkaz productpictures a časť numbercarefully pred zakúpením. 2, musíme na potvrdenie tejto doske is100% isté s vašimi originalmotherboard. 3, ak si nie ste istí, že pleasesend pôvodnej doske obrázok k nám.ponúkame

Súvisiace produkty