Novinka Reduced price! Česť 20 Lite Prípade Flip 6.21 palcový Magnetické Vertikálne Knihy Kožené puzdro na Huawei Honor 20 honor20 Lite HRY-LX1T Kryt Prípade Zväčšiť

Česť 20 Lite Prípade Flip 6.21 palcový Magnetické Vertikálne Knihy Kožené puzdro na Huawei Honor 20 honor20 Lite HRY-LX1T Kryt Prípade

€3.52

-14 %

€4.14

Nový produkt

Kompatibilné 4 pre Huawei Honor20 Lite Prípade
Kompatibilný Model Prípad pre Česť 20 Lite
Funkcie na Počesť 20 Lite Prípade
Kompatibilné 1 Prípad pre Honor20 Lite
veľkosť 6.21 inch
Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilné 3 pre Huawei Honor 20 lite kryt
Kompatibilné 5 pre Huawei Honor20 Lite Kryt
Kompatibilné Značky česť
Kompatibilné 2 pre Huawei Honor 20 lite prípade
Druh Flip Case
Dizajn Obyčajný
Kompatibilné 6 pre Huawei HRY-LX1T puzdro
Názov Značky JFVNSUN

· 100% Originálne JFVNSUN Prípade. · Vysoko kvalitnej PU Kože, dobré prevedenie, Retro, ale Módneho priemyslu. · Vertikálne Flip Cover, Umožňuje Hands-free Pre Zobrazenie Videa. · Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, ovládacie prvky a porty, atď. · Vyjadriť pomocou nich telefón podĺa svojich potrieb, a čo je vyniknúť. · Chráňte váš mobil z Odtlačky, Škrabance, Prach, Zrážok a Oderu. · Jednoduchá Montáž a Odstrániť.Prípad pre Huawei Honor 20 Lite / Honor20 Lite HRY-LX1T prípade (6.21 inch)

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

• Objednávky, ktoré boli spracované včasné do 2 dní po zaplatení overenie.

• My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu .

• Ak ste nedostali vašu zásielku do 50 dní (Rusko 65 dní) z platby, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

• Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

• Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky.

• Ak by ste chceli na vrátenie výrobku(ov) za opravu / výmenu / vrátenie peňazí, prosím, láskavo kontaktujte náš zákaznícky servis.

• Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

• Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

• Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

• Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo pocit, že dodacia lehota je príliš dlhý, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu odozvu, že sme stále tu, na pomoc čo najskôr.

Tiež, ak ste spokojní s naším položky, nezabudnite dať hviezdičky hodnotenie na www.rezivo-gater.sk, vďaka za vašu dobrú spoluprácu, O(∩_∩)O

Štítky: česť wiev 20, huavei p smart z, česť 20 magnite, hawei p30 lite, pre Nova 5T, jazdí česť 20, huaweii lite, huwawei p smart, česť 9 jack, huawei p20lite.

Napísať recenziu

Česť 20 Lite Prípade Flip 6.21 palcový Magnetické Vertikálne Knihy Kožené puzdro na Huawei Honor 20 honor20 Lite HRY-LX1T Kryt Prípade

Česť 20 Lite Prípade Flip 6.21 palcový Magnetické Vertikálne Knihy Kožené puzdro na Huawei Honor 20 honor20 Lite HRY-LX1T Kryt Prípade

· 100% Originálne JFVNSUN Prípade. · Vysoko kvalitnej PU Kože, dobré prevedenie, Retro, ale Módneho priemyslu. · Vertikálne Flip Cover, Umožňuje Hands-free Pre Zobrazenie Videa. · Jedinečný dizajn umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlá, ovládacie prvky a porty, atď. · Vyjadriť pomocou nich telefón podĺa svojich potrieb, a čo je vyniknúť.

Súvisiace produkty