Novinka Reduced price! Nepremokavé Rybárske Klobúk Ochrana Proti Slnku V Lete Boonie Skladacia Lopata Vonkajšie Turistika Klobúk Zväčšiť

Nepremokavé Rybárske Klobúk Ochrana Proti Slnku V Lete Boonie Skladacia Lopata Vonkajšie Turistika Klobúk

€3.72

-23 %

€4.89

Nový produkt

Pohlavie MUŽI
Funkcia Slnečník
Číslo Modelu Turistika Čiapky
Materiál Polyester
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Pevné

Funkcia:

1.ULTIMATE OCHRANU pred SLNKOM: Držať chránené na všetky časy!Tento vonku klobúk ponúka ochranu pred slnkom, aby váš krk, uši a tvár v bezpečí pred škodlivými UVA a UVB lúčmi.Najlepšie slnko výstroj pre rybolov, turistiku, camping, ísť na pláž, a oveľa viac!Chytiť jedného a použiť ako nový prechádzky a turistika klobúk dnes!

2.URČENÉ PRE VONKU: Či ste rybolov, ísť na dobrodružstvo pešo, alebo trávia popoludní záhradníctvo, náš pokrývku hlavy bude mať hlavu a tvár pred slnkom a teplom.Nastaviteľné šnúrkou zaisťuje, že vaše spp ostane bez pohybuje okolo.Ísť von a užiť si prvky, bez starostí s týmto nepremokavé, windproof a priedušná.Jedna veľkosť sa hodí najviac.

3.Osviež sa S PRIEDUŠNÁ OKA: Zostať v pohode, pretože oka panely zabezpečili, že vaša hlava zostáva vetrané aj na najhorúcejšie a väčšina vlhké dni.Oka dizajn umožňuje vlhkosti a tepla ľahko uniknúť tieto čiapky, ktorý nielen chráni váš čln z dreva v pohode, ale budete tiež zostať suchá ako sieťovina pomôže vlhkosti uniknúť a výrazne znižuje potu build-up.

4.ĽAHKÝ A RÝCHLY SUCHÉ: vykonanie tohto spp všade, kam sa vyberiete.S prenosný a ľahký dizajn, môžete ľahko zložiť tejto hore, a hodí sa do každej kabelky, ruksaku, alebo cestovná taška.Rýchle sušenie vlastnosti znamená, že aj keď tento klobúk boli ísť s vami na kúpanie, nechajte to na slnku, pre jednu alebo dve minúty!Bude to v suchu, v žiadnom okamihu!

5.POUŽITIE: Vodeodolný, vetruvzdorný, UV, priedušné, rýchle sušenie, ultra-ľahké;Vhodné pre dav: rybára, pláž,námorníci, horolezectvo, kempovanie činnosti,člnkovanie ,safari a záhradnícke práce ,prieskum personál .

Špecifikácia:

Materiál:Nylon Rýchle sušenie Textílie

Veľkosť:Jedna Veľkosť

Farba:Ako na obrázku

Priemer:35 cm

Spp Hĺbka:10 cm

Spp Okraj:8 cm

Spp Obvod:55-60cm

Téma:Šport

Športové Typ:Turistika,Golf,Tenis,Rybolov,Camping,Horolezectvo

Pohlavie:Ženy,Muži,Unisex

Balené zahŕňajú:

1 x vedierko hat

Poznámka:

Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, aby to

Štítky: bnm mužov klobúk, vedierko hat s reťazcom, veľa skladacia lopata, klobúk sniper, militar klobúk boonie, letné ženy, vedierko hat ženy, basebale spp, glock logo, more, slnko klobúk.

Napísať recenziu

Nepremokavé Rybárske Klobúk Ochrana Proti Slnku V Lete Boonie Skladacia Lopata Vonkajšie Turistika Klobúk

Nepremokavé Rybárske Klobúk Ochrana Proti Slnku V Lete Boonie Skladacia Lopata Vonkajšie Turistika Klobúk

Funkcia: 1.ULTIMATE OCHRANU pred SLNKOM: Držať chránené na všetky časy!Tento vonku klobúk ponúka ochranu pred slnkom, aby váš krk, uši a tvár v bezpečí pred škodlivými UVA a UVB lúčmi.Najlepšie slnko výstroj pre rybolov, turistiku, camping, ísť na pláž, a oveľa viac!Chytiť jedného a použiť ako nový prechádzky a turistika klobúk dnes! 2.URČENÉ

Súvisiace produkty