Novinka Reduced price! Umývateľný Filter Hepa Jednotky Príslušenstvo pre Dyson V10 SV12 Cyclone Absolútne Zvierat Total Čisté Vysávač Filtre, Náhradné Diely Zväčšiť

Umývateľný Filter Hepa Jednotky Príslušenstvo pre Dyson V10 SV12 Cyclone Absolútne Zvierat Total Čisté Vysávač Filtre, Náhradné Diely

€6.11

-20 %

€7.73

Nový produkt

Materiál ABS, HEPA
Názov Značky OSSIEAO
Druh Vysávač Časti
Číslo Modelu For Dyson V10
Najdôležitejšie Produkty Umývateľný, Opakovane
Farba fialová
Vákuová Časť Typ Filtre
Pôvod CN(Pôvodu)

Oznámenie

Všetky naše produkty podporujú DropShipping, ak je to potrebné, môžete sa obrátiť na zákaznícku službu!

Pred uvedenie objednávku, overte, že váš prístroj model je relevantné fit model uvedených na tejto stránke produktu, môžete skontrolovať konkrétny produkt číslo modelu na výrobnom štítku na spodnej strane prístroja (veľa zametače majú veľmi podobné mená a názvy, takže je potrebné rozlišovať podľa konkrétneho modelu číslo), ak požadujete vrátenie peňazí z dôvodu vášho nákupu zlý výrobok, budete zodpovedný za vrátenie poštovného.

1,Toto nie je Xiao alebo Roborock pravý /pôvodné výrobky,čo predávame, sú úplne nové kompatibilné náhradné typu.

2,Balík obsahuje všetky súpravy ukázať na obrázok, ktorý ste vybrali možnosť vyššie.

3,Ak sa balík stratí alebo pokazí, si v tranzite ,vrátime vám peniaze k vám,mali by ste kontaktovať nás čo najskôr.

4,.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.rezivo-gater.sk.Pomôžeme vám vyriešiť problém.

5,Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

6,Všetko príslušenstvo v mojom obchode sú umývateľné.

Pred zadať objednávku, môžete skontrolovať, či ste dostali obchodu kupónov,podľa nášho obchodu dostať exkluzívny ventilátor kupón.

Použiteľné Modely

Dyson Cyclone V10 Absolútna +

Dyson Cyclone V10 Absolútne Extra

Dyson Cyclone V10 Absolútne

Dyson Cyclone V10 Zvierat

Dyson Cyclone V10 Načechraný

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Dyson Cyclone V10 Total Clean +

Dyson Cyclone V10 Celkové Čisté

Dyson Cyclone V10 Dyson SV12

Dyson V10 Absolútna +

Dyson V10 Absolútne Extra

Dyson V10 Absolútne

Dyson V10 Zvierat

Dyson V10 Načechraný

Dyson V10 Motorhead

Dyson V10 Total Clean +

Dyson V10 Celkové Čisté

Dyson V10

Prepravné Informácie

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. Vzhľadom na nepredvídateľný charakter medzinárodných zásielok, odhadovaný čas doručenia na tejto stránke je len orientačný, prosím, postupujte podľa sledovanie informácie v reálnom čase.

Štítky: yzeqi japonské kimono lete.

Napísať recenziu

Umývateľný Filter Hepa Jednotky Príslušenstvo pre Dyson V10 SV12 Cyclone Absolútne Zvierat Total Čisté Vysávač Filtre, Náhradné Diely

Umývateľný Filter Hepa Jednotky Príslušenstvo pre Dyson V10 SV12 Cyclone Absolútne Zvierat Total Čisté Vysávač Filtre, Náhradné Diely

Oznámenie Všetky naše produkty podporujú DropShipping, ak je to potrebné, môžete sa obrátiť na zákaznícku službu! Pred uvedenie objednávku, overte, že váš prístroj model je relevantné fit model uvedených na tejto stránke produktu, môžete skontrolovať konkrétny produkt číslo modelu na výrobnom štítku na spodnej strane prístroja

Súvisiace produkty