Novinka Reduced price! Nepriepustných Tesnenie Fľaše Spp Víno, Pivo Fľaša Korku Šampanské Šumivé Uzáver Fľaše Vína Zátka Barware Bar Príslušenstvo Zväčšiť

Nepriepustných Tesnenie Fľaše Spp Víno, Pivo Fľaša Korku Šampanské Šumivé Uzáver Fľaše Vína Zátka Barware Bar Príslušenstvo

€0.50

-50 %

€1.01

Nový produkt

Funkcia Fľaša Vína Zátka
Certifikácia CE / EÚ
Farba čierna
Číslo Modelu Fľaša Vína Zátka
Materiál ABS+potravinársky oxid kremičitý gél
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Zahrnuté 1*Champagne stopper
veľkosť 4*4*3.2 cm
Čistá hmotnosť 21g
Podpora Veľkoobchod/ Dropshipping
Panel Nástrojov Typu Víno Zátky

Popis:

Pevne silikónové tesnenie šampanské korku môžu mať váš čerstvý vietor a zachovať prirodzenú chuť vína za niekoľko dní.Točiť, ľahko a už bojovať s korky!

hlavné funkcie

[Efektívne utesnenie zachovanie] optimalizáciou vnútornej štruktúry, mini šampanské fóliou môže robiť víno zátka perfektne, a pevne zámok plynu vo fľaši, aby sa zabránilo bubliny z pomaly rozptyľovanie po otvorení fľaše.

[Kompaktný dizajn] Nosiť "bezpečnosť klobúk" pre vaše obľúbené víno.Šampanské, korku prijíma jedinečný "malý klobúk" tvar, dizajn, vhodné pre tuk arc design šumivé víno, fľaše, a štýl je harmonické.Malé rozmery, viac pohodlné odkladanie.

[Otočný zámok dizajn] šampanské, otvárač prijíma otočný dizajn, ktorý je efektívnejšie a jednoduchšie na používanie.To môže byť odomknutý otáčaním hornej časti korok, a potom ho pevne zapojte ho do fľaštičky v ústach, a potom zase šampanské korku.Horná časť je uzamknutý späť do pôvodnej polohy, ak chcete uložiť tesnením.

[Premyslené Prst Groove] v Kombinácii s rotačnou lock design, šampanské, zátka má starostlivo pridané 3 malé drážky.Tieto drážky fit hornej ruky, takže je jednoduchšie použiť silu pri otáčaní a pohodlnejšie použitie.

[Široké uplatnenie] Vhodný pre štandardné víno, pivo, šampanské a soda fľaše, vrátane niektorých väčších štýly.Môže byť použitý pri rôznych príležitostiach, ako sú svadby, domy a barov.To je tiež skvelý darček pre najlepší priateľ, ktorý miluje víno.

[High quality] vnútorný tesniaci časti víno zátka sú vybrané pre styk s potravinami silikónu materiálov a sú bezpečnejšie.Kolo šampanské korku škrupina je vyrobená z odolného ABS materiálu, ktorý nie je ľahké na nosenie a ľahko sa čistí.

Špecifikácie:

Špecifikácia:

Čistá hmotnosť:21g

Veľkosť:4*4*3.2(cm)

Farba:čierna

Materiál: ABS+potravinársky oxid kremičitý gél

Package Zahrnuté:

1*Champagne zátka

Štítky: bar muž príslušenstvo, víno prevzdušňovače pourers, korok víno, korková zátka, biela moet, silica gel paketové, fľaša capper, tábor sporák, koktail bar, zátka na víno.

Napísať recenziu

Nepriepustných Tesnenie Fľaše Spp Víno, Pivo Fľaša Korku Šampanské Šumivé Uzáver Fľaše Vína Zátka Barware Bar Príslušenstvo

Nepriepustných Tesnenie Fľaše Spp Víno, Pivo Fľaša Korku Šampanské Šumivé Uzáver Fľaše Vína Zátka Barware Bar Príslušenstvo

Popis: Pevne silikónové tesnenie šampanské korku môžu mať váš čerstvý vietor a zachovať prirodzenú chuť vína za niekoľko dní.Točiť, ľahko a už bojovať s korky! hlavné funkcie [Efektívne utesnenie zachovanie] optimalizáciou vnútornej štruktúry, mini šampanské fóliou môže robiť víno zátka perfektne, a pevne zámok

Súvisiace produkty