Novinka Reduced price! In-Kanál Okna vetrací Otvor Clony proti oslneniu Slnkom, Dažďom, Vetrom Stráže pre Toyota Corolla Windows Zväčšiť

In-Kanál Okna vetrací Otvor Clony proti oslneniu Slnkom, Dažďom, Vetrom Stráže pre Toyota Corolla Windows

€23.39

-34 %

€35.98

Nový produkt

Druh Materiálu Iné
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Druh Uzáver & Klip
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky SPEORX RUIYYT

1. Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, v poškriabaniu-dôkaz a UV rezanie a vodičom'eyes z toho, že je ranený silného slnečného svitu v slnečný deň, čo umožňuje prúdenie čerstvého vzduchu a udržanie prší z otvorených okien.

2. Riešené presné strojárstvo údaje vozidiel'body aby sa zabezpečilo správne obutie, a tmavo tónované ako klasiky štýl.Udržať auto interiéru v pohode aj zaparkované na silné slnko s windows popraskané.

3. a zabrániť hmly na zrkadlá v zime s/C off.Žiadny hluk vetra pri jazde vo vysokej rýchlosti.Rýchla a jednoduchá inštalácia s lepidlo, bez vŕtania svoje milované auto.

4. Vaša spokojnosť je našou najväčšou cťou.Ak máte akékoľvek otázky po obdržaní tovaru, nás prosím kontaktujte v čase.Sme 100% venovanej vašej úplnej spokojnosti.

5. Zoznam produktov: Budete mať súbor slnečná clona, veľkosť je asi 110 x 20x5cm / 43.31 x 7.87 x 1.97 v.

Materiál: plast

Farba: Čierna

Hmotnosť: 452.0 g

Veľkosť: 110 x20x5cm / 43.31 x7.87 x1.97in

Toto okno clonu kit je určený pre Toyota-Corolla 2003-2008.

Sada slnečné clony 1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: corolla okno, deflektor toyota, toyota camry okno, slnečná clona toyota, corolla slnečná clona, toyota clonu, camry slnečná clona, corolla okno clonu, corolla clonu, chr.

Napísať recenziu

In-Kanál Okna vetrací Otvor Clony proti oslneniu Slnkom, Dažďom, Vetrom Stráže pre Toyota Corolla Windows

In-Kanál Okna vetrací Otvor Clony proti oslneniu Slnkom, Dažďom, Vetrom Stráže pre Toyota Corolla Windows

1. Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, v poškriabaniu-dôkaz a UV rezanie a vodičom'eyes z toho, že je ranený silného slnečného svitu v slnečný deň, čo umožňuje prúdenie čerstvého vzduchu a udržanie prší z otvorených okien. 2. Riešené presné strojárstvo údaje vozidiel'body aby sa zabezpečilo správne obutie, a tmavo tónované ako klasiky