Novinka Reduced price! 1pcs Rebra Ohýbanie Železa Pásu Plechu Popruh pre Violončelo Gitara Dreva Ohýbať Strong & Trvanlivé Zväčšiť

1pcs Rebra Ohýbanie Železa Pásu Plechu Popruh pre Violončelo Gitara Dreva Ohýbať Strong & Trvanlivé

€15.98

Nový produkt

Názov Značky yinfente
Použitie Violončelo Použitie
Číslo Modelu nástroj husle

Popis

Hrudný Ohýbanie železa pás na Zápästie je Na Husle.Viola Železa.

Tiež sa Používa Pre Ohýbanie luby(boky).

Doprava

Ak je položka hmotnosť balenia , dopravy čas potrebovať asi 12-20days prišli vašej krajine .

Ak ePacket nemôže prišiel krajine som sa loď podľa Hospodárskych doprava - Čína príspevok air mail ,dodacia lehota je potrebné o 19-39days prišli vašej krajine .

Ak potrebujete Rýchlu prepravu ,môžete si vybrať EMS ,dodacia lehota je približne 7-18days prišli vašej krajine ,Ale EMS prepravné náklady, je vyššia ako epacket a air mail .Takže budete potrebovať pridať nejaké peniaze, ak sa rozhodnete EMS.

Colné a zvyky súvisiace s

Vezmite prosím na vedomie, novinky!!!Moja všetky položky nie je možné zaradiť do položky ciel.

To je povinnosťou každého občana zaplatiť clo.Keď tovar príde na svoje národné zvyky a vyžadovať zaplatenie príslušného sadzobníka, prosím zaplatiť príslušné colné poplatky podľa miestneho práva.Budeme tiež nižšej colnej hodnoty deklarované tovaru tak nízke, ako je možné, tak ako znížiť colné poplatky.Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte ma .Ja budem robiť moje najlepšie pomôcť .

Obrázok

Štítky: ohyb gitara, kabelka popruh, violončelo hmatníkom, auto gumové tesnenie, husle prípadoch popruh, husle repair tool, violončelo peg výstružníky, telo gitary dreva, gitara luthier, luthier dreva.

Napísať recenziu

1pcs Rebra Ohýbanie Železa Pásu Plechu Popruh pre Violončelo Gitara Dreva Ohýbať Strong & Trvanlivé

1pcs Rebra Ohýbanie Železa Pásu Plechu Popruh pre Violončelo Gitara Dreva Ohýbať Strong & Trvanlivé

Popis Hrudný Ohýbanie železa pás na Zápästie je Na Husle.Viola Železa. Tiež sa Používa Pre Ohýbanie luby(boky). Doprava Ak je položka hmotnosť balenia , dopravy čas potrebovať asi 12-20days prišli vašej krajine . Ak ePacket nemôže prišiel krajine som sa loď podľa Hospodárskych doprava - Čína príspevok air

Súvisiace produkty