Novinka Reduced price! Multitool Kliešte Nástroj Zmes Kábel, Kliešte, Opravy Nástrojov Auta Stripping Kliešte Kliešte Elektrikár Nástroje Sieťový Kábel Tester Zväčšiť

Multitool Kliešte Nástroj Zmes Kábel, Kliešte, Opravy Nástrojov Auta Stripping Kliešte Kliešte Elektrikár Nástroje Sieťový Kábel Tester

€5.04

-30 %

€7.20

Nový produkt

Kliešte Kliešte Siete LAN Kábel Tester
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Uhlíkovej ocele
Plier Štýl Nemecký
Funkcia Sieťový kábel, kliešte nástroj
Sieťové Nástroje Prenosné Sieť LAN Repair Tool Kit
Aplikácia Multi Funkčné, Prenosné Sieť LAN Repair Tool Kit
Použitie Sieťový kábel, tesnenia a kliešte
Funkcie Odizolovanie káblov, aby Ethernetový konektor, test kábel
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Sieťový kábel tester Kábel Tester A Plier Krimpovacie Crimper Svorka
Názov Značky JUNEFOR
rj45 crimper Plier Krimpovacie Crimper Nástroje
Druh Kombinácia Kliešte, Zmes tri-účel, sieťový kábel, kliešte
Rukoväť Štýl Rovné
Číslo Modelu Sieťový kábel, kliešte nástroj

Špecifikácia:

1.Sieťový Kábel Tester

Test dvakrát skrútený kábel: zapnutie napájania. (S je pomalý automatické triedy, Mis príručka.) Dať káble do oboch hlavných tester a diaľkové tester.Svetlá hlavných tester sa obrátiť na sequently forme 1-G.

Hlavné tester: 1-2-3-4-5-6-7-8-G

Diaľkové tester: 1-2-3-4-5-6-7-8-G RJ45

1-2-3-4-5-6 RJ12

-2 3-4-5 RJ11

Tieto sú abnormálne spojenia:

Ak jeden kábel, napríklad kábel NIE.3 je otvorená circuited, dva Č.3 svetlá hlavných tseter a diaľkové tester sa nezapne.

Ak niekoľko káble nie sú pripojené, niekoľko svetiel sa nemusí zapnúť, resp.Ak menej ako dva káble sú conntected, žiadne osvetlenie je zapnuté.

Ak dva konce kábla je neusporiadané, napríklad Č. 2 a Č. 4, potom sa zobrazí na:

Hlavné tester: 1-2-3-4-5-6-7-8-G

Diaľkové tester: 1-4-3-2-5-6-7-8-G

Ak dva káble sú krátke circuited, ani zodpovedajúce osvetlenie je na diaľkové tester zatiaľ čo hlavné tester zostáva nezmenený.Ak tri káble, vrátane troch, sú krátke circuited, žiadne zodpovedajúce liaghts je na.

Ak test patch panely alebo na stenu dosky outlels, dva káble, ktoré môžu zodpovedajú navzájom (RJ45) budú napojené na tester.

Ak test káble rovnakej osi, BNC sa zapne, keď je kábel funguje.

9V reduplicated batérie sa používa v tejto tester.Batéria sa odporúča meniť, ak akékoľvek slabé svetlo oppears.( Batéria nie je súčasťou dodávky.)

2.Sieťový kábel zvieracie kliešte

Prenosné štýl s perfektnom stave

To nebude škody olúpané-drôt a pracuje s vysokou účinnosťou

Ústa stlačte-kliešte sú vyrobené z magnanic ocele ,ktorý je pevný a odolný

Pri používaní stlačte-kliešte,stačí vložiť cystal hore do svojej pozície a stlačte ho.

Pre 4,6,8 pólov mudular pripojenie

Funkcia :

1. Existujú tri funkcie odizolovanie, strihanie a lisovanie.

2. Nástroj sídlo hlavy je vyrobené z kovu a má dlhú životnosť;

3. Rukoväť je vyrobená zo špeciálneho materiálu, non-sklzu, pohodlné používanie, silné ruky pocit, a ergonomický dizajn;

4. To šetrí čas a námahu, a zvyšuje efektívnosť kliešte, tak, že jednotlivec môže ľahko dokončenie olemovaním.

5. Kvalita čepeľ je dobrá, ktoré môžu zabezpečiť,, že rez port je rovný a bez otrepov.Vzdialenosť medzi dve kovové čepele je stredne.Môže sa ľahko odlepujú gumy na twisted pair, ale to nie je ľahké rez sieťový kábel.

6. Tvar a veľkosť kliešte oddiele sú v súlade s krystal hlavu, a to nie je ľahké byť nevyrovnané, ktoré môžu lepšie, aby spojenie medzi twisted pair a krištáľovo vedúci podniku.

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a skutočné položky!

3. O tomto produkte, vzhľadom na výrobnej šarže problém v rôznych štádiách pôvodné, môže byť odlišné od značky na označenie, ale môžete si byť istí, že kvalita produktu je rovnaký.To je to, čo môžeme garantovať, a sľub.Ak si mysli to, prosím, kupujte ju pozorne.Ďakujeme!

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní

Doprava:

Štandardná Doprava:

www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava:Odhadovaný čas doručenia o 20-45 pracovných dní

Registrovaný Air Mail:odhadovaný čas doručenia o 35-60 pracovných dní

Pridať:sledovacie číslo bude aktualizované 3-5 dní alebo viac

Expresná Doprava:

DHL :O 3-10 pracovných dní

E-EMS/EMS:O 3-10 pracovných dní

Pridať:sledovacie číslo bude aktualizované v 5-7 dní alebo viac

Ekonomika Lodnej Dopravy:

Čína Príspevok:O 35-60 pracovných dní

Pridať:sledovanie informácie budú aktualizované v 5-10 dní.

Poznámka:Ekonomika dopravy spôsob nemajú prívesné lodné informácie

Vrátiť/Vrátenie:

1. Ak položiek sa nachádzajú v zlom stave, keď dostal, prosím, kontaktujte nás slobodne.Môžeme vrátenie peňazí alebo odoslať nové pre vás.

2. Ak nie ste spokojní s produktom, pretože osobných preferencií, môžete sa vrátiť nám ho do 7 dní.Potrebujete zaplatiť prepravné.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Normálne, takže budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém.

Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, venujte Prosím chvíľu nechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.Vaša odozva je veľmi dôležité.Prosím, okamžite kontaktujte nás predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: laoa nástroj, elektrikár nástroj, lan kliešte nástroj, multifunkčné plier, sieť nástroj, plier, elektrikár elektrické náradie, electricals tool kit, multitul, dupont pin terminálu kliešte nástroj.

Napísať recenziu

Multitool Kliešte Nástroj Zmes Kábel, Kliešte, Opravy Nástrojov Auta Stripping Kliešte Kliešte Elektrikár Nástroje Sieťový Kábel Tester

Multitool Kliešte Nástroj Zmes Kábel, Kliešte, Opravy Nástrojov Auta Stripping Kliešte Kliešte Elektrikár Nástroje Sieťový Kábel Tester

Špecifikácia: 1.Sieťový Kábel Tester Test dvakrát skrútený kábel: zapnutie napájania. (S je pomalý automatické triedy, Mis príručka.) Dať káble do oboch hlavných tester a diaľkové tester.Svetlá hlavných tester sa obrátiť na sequently forme 1-G. Hlavné tester: 1-2-3-4-5-6-7-8-G Diaľkové tester: 1-2-3-4-5-6-7-8-G RJ45 1-2-3-4-5-6

Súvisiace produkty