Novinka Reduced price! Dámske Sexy Čipka Podväzkové G-String Podväzkový Pás Pančuchy Set spodnej Bielizne Bowknot XX9D Zväčšiť

Dámske Sexy Čipka Podväzkové G-String Podväzkový Pás Pančuchy Set spodnej Bielizne Bowknot XX9D

€0.66

-47 %

€1.26

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Materiál Akryl
Nemravný Obrázok No
Položka Druh Podväzkové pásy
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu XX9D6EE700793-5

Popis:

OOTDTY

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

4 nastaviteľné popruhy podväzku ľahko udržiavať vaše stehná vysoké pančuchy v mieste, a čo je vhodné pre väčšinu žien.Podväzky nie sú odnímateľné.

Vyrobený z vysoko kvalitnej čipky a akrylových materiálov, navrhnuté tak, mäkký strečový materiál pre pohodlie a trvanlivé, funkcie čipky trim s luky, veľmi sexy a sladké, ľahké nosenie.

Ideálne pre pridanie trochu sexiness na vašu bielizeň alebo môžete jednoducho nosiť pančuchy pod šaty alebo sukne, ktorý umožňuje viac očarujúce a atraktívne.

Sexy lingerie set pre cosplay, clubwear, striptérka nosenie, atď.Móda a očarujúce.

1 ks G-string alebo 1 ks(1 ks G-string s podväzkový pás a 1 pár pančuchy) len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!

Špecifikácia:

Materiál: Čipka, Akryl

Voliteľné Farby: 1# Červená, 2# Čierna, 3# Biela, 4# Ružová, 5# Black 2ks/set, 6# Červená 2ks/set, 7# Biely 2ks/set, 8# Ružové 2ks/set

Veľkosť: Jedna Veľkosť

Pás: 56 cm-85 cm(22.04 v-33.46 v)

Hip: 80 cm-95 cm(31.49 v-37.4 v)

Rozkroku Dĺžka: 18 cm(7.08 v)

Stehná: 48 cm(18.89 v)

Hmotnosť: 40 kg-65 kg

Množstvo: 1 ks/1 sada(2 ks)

Teplé riadka:

1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké.

2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu.

3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním.

4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie!

Balenie obsahuje:

1 x G-string(bez maloobchodného balenia)

alebo 1 sada: 1 x G-string s podväzkový pás, 1 pár(2ks) x stehná vysoké pančuchy

Štítky: korzet s podväzkový, perlové podväzkový pás, lingeri váš telefón, podväzkový nohu, podväzky ženy, chlapcov, bodydolls, plusmiss, ddlg podväzkový pás, podväzkový nastaviť, veľké podväzky ženy.

Napísať recenziu

Dámske Sexy Čipka Podväzkové G-String Podväzkový Pás Pančuchy Set spodnej Bielizne Bowknot XX9D

Dámske Sexy Čipka Podväzkové G-String Podväzkový Pás Pančuchy Set spodnej Bielizne Bowknot XX9D

Popis: OOTDTY Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 4 nastaviteľné popruhy podväzku ľahko udržiavať vaše stehná vysoké pančuchy v mieste, a čo je vhodné pre väčšinu žien.Podväzky nie sú odnímateľné. Vyrobený z vysoko kvalitnej čipky a akrylových materiálov, navrhnuté tak, mäkký strečový materiál