Novinka Reduced price! Muslady Rovno Bb Soprán Saxofón Mosadz Lakovaná Zlato Woodwind Nástroj s púzdro Reed, Čistiaca Kefka Handričkou Zväčšiť

Muslady Rovno Bb Soprán Saxofón Mosadz Lakovaná Zlato Woodwind Nástroj s púzdro Reed, Čistiaca Kefka Handričkou

€169.87

-30 %

€242.68

Nový produkt

Tón BB
Druh Padajúce Ladenie B (C)
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Muslady
Povrchový Materiál Zlato Lak
Materiál Telesa Mosadz
Vedúci Materiál Iné

Funkcie:

Bb Soprán Saxofón: Profesionálne soprán saxofón funkcie Bb tón, univerzálny postavený na široko vhodné pre deti a dospelých amatérske hranie alebo profesionálny výkon.

Vysoká Kvalita Materiálu: sax telo je vyrobený z vysoko kvalitnej mosadze, pevná konštrukcia pre trvalé používanie.Určených na každý detail saxofón pre váš premium skúsenosti.

Vynikajúci Vzhľad: Saxofón je hladko lakované s lesklého zlata, dobre leštené lesklý povrch s bielym tlačidlo inlay, aby bolo krajšie.

Bohaté Príslušenstvo: balíček obsahuje reed, čistenie kefkou, handričkou, rukavice a sax popruh, s úložným prípade pre pohodlné nosenie.

Pre Profesionálov & Amatéri: Ako vhodná pre profesionálnych a amatérskych hráčov, skvelý darček pre seba, rodiny a priateľov.

Špecifikácie:

Značka: Muslady

Farba: Zlatá

Tón: Bb

Veľkosť balenia: 66 * 33 * 26 cm / 25.98 * 12.99 * 10.24 v

Hmotnosť balenia: 2450g / 86.42 oz

Poznámka:

Farba predmety na obrázkoch sa môžu líšiť vzhľadom na rozdiel medzi svetlými a na monitore počítača.Prosím prednosť v naturáliách.

Balenie Zoznam:

1 * Soprán Saxofón

1 * Tŕstia

1 * Saxofón Popruh

1 * Čistiacou Handričkou

1 * Čistiaca Kefka

1 * Pár Rukavíc

1 * Puzdro

2 * Prípade Pásy

Štítky: vintage saxofón dekor, sax soprán, Peugeot 206, reťazová píla jednotky ozubeného, kaces alto saxofón prípade, saxophon, mixér muslady, tu5jp4, bass sax, vysoká sax.

Napísať recenziu

Muslady Rovno Bb Soprán Saxofón Mosadz Lakovaná Zlato Woodwind Nástroj s púzdro Reed, Čistiaca Kefka Handričkou

Muslady Rovno Bb Soprán Saxofón Mosadz Lakovaná Zlato Woodwind Nástroj s púzdro Reed, Čistiaca Kefka Handričkou

Funkcie: Bb Soprán Saxofón: Profesionálne soprán saxofón funkcie Bb tón, univerzálny postavený na široko vhodné pre deti a dospelých amatérske hranie alebo profesionálny výkon. Vysoká Kvalita Materiálu: sax telo je vyrobený z vysoko kvalitnej mosadze, pevná konštrukcia pre trvalé používanie.Určených na každý detail saxofón pre váš

Súvisiace produkty