Novinka Reduced price! ADOREHOUSE rozvodky Držiak na Kábel Drôt Organizátor Otočná Fixer Plug Punč bez Nálepky Držiteľ Zásuvky Skladovanie Príslušenstvo Zväčšiť

ADOREHOUSE rozvodky Držiak na Kábel Drôt Organizátor Otočná Fixer Plug Punč bez Nálepky Držiteľ Zásuvky Skladovanie Príslušenstvo

€6.71

-57 %

€15.97

Nový produkt

veľkosť XL
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany
Č. z Stupne Jeden
Služby Maloobchod, Dropshipping, Veľkoobchod
Hmotnosť 200g
Materiál Plastové
Platné Priestor obývacia izba
Číslo Modelu Power Strip Držiteľ
Plastové Typ PS, ABS
Platné Scény KUCHYŇA, spálňa, obývacia
Štýl moderné jednoduchosť
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Zásuvky, Držiak, Pätica Fix
Typ Inštalácie Na Stenu Typ
Klasifikácia Non-skladací Stojan
Balenie 1 ks

Materiál

- Materiál ABS je produkt ľahšie a odolnejšie

Otočná

Otočná konštrukcia je vhodná pre viac scén

Hmotnosť

- Ťažké položky môžu byť tiež uložené ľahko(Nad 5 kg)

Non-označenie Lepidlo

- Silnejšie priľnavosť

- Odtrhnite bez stopy

- Niesť väčšiu hmotnosť

Kábel Klipy

- Lepšie pomôcť produktov organizovať kábel

Veľkosť

Inštalácia (Rozvodky Držiaka)

1. Odstráňte lepiacu pásku.

2. Stick jedna časť fixator na zadnej doske

3. Stick ďalší na stenu alebo na iné miesto

4. Posuňte prepínač power strip card

5. Usporiadanie vodičov Pomocou kábla klipy opraviť vodičov

Inštalácia (Káblová Klipy)

1. Sa lepiaci papier

2. Držať späť kábla klipy

3. Dodržiavať klipy tho miesto, ktoré potrebujete

4. Aby vodiče cez kábel klipy

Prosím, nainštalujte ju na čistú pracovnú plochu (nie je vhodný pre prášku, nerovnomerné, popraskané steny)

Balenie Obsahuje

- A: Rozvodky Držiak *1

- B: Rozvodky Držiak *1 & Kábel Klipy *16

Poznámky

- Dovoľte 1-2cm odchýlka pre ručné meranie a rôznych oceňovacích metód.

- Vzhľadom na iný monitor jas a svetlo účinok, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázkoch.

Otázka: môžem získať viac zľavu?

Odpoveď: Ďakujeme za váš záujem o naše výrobky.K dispozícii sú pevné zľavy a kupóny v našej predajni, môžete ich použiť voľne ak spĺňate podrobné podmienky.Sme schopný ponúknuť viac zľavy od našich uvedené ceny boli najvýhodnejšie môžeme poskytnúť pre vás.

Otázka: môžem prispôsobiť produkt?

A: Sme schopní prispôsobiť dizajn a veľkosť pre väčšinu domácich textílií položky v našom obchode.Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis pre podrobnejšie informácie.

Otázka: Prečo ruskej zákazníkov je potrebné vyplniť pas informácie?

Odpoveď: Po uvedení vašej objednávky, pas informácie je potrebné vyplniť, keďže pozemok sa budú kontrolovať miestne zvyky v Rusku.Ubezpečujeme vás, že vaše údaje nikdy nebudú zobrazené na tretej strane, a to je pre vás bezpečné, aby poskytovali informácie o .

Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný?

Odpoveď: Zvyčajne potrebujeme 3-5 dní vybaviť váš balíček, nie viac ako 7 dní.Ak je potrebné zásielku bezodkladne, prosím napíšte vaše špeciálne požiadavky pri zadaní objednávky.Tiež, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis pre pomoc.

Otázka: Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Odpoveď: môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (Skopírovaný odkaz a vložiť ho do prehliadača, potom kliknite na tlačidlo otvoriť)

Q: Oneskorené logistiky v Brazília, Mexiko a Čile?

A: Ak váš pozemok prišiel do krajiny, dúfam, že sa vám môže počkať niekoľko dní, od poštového systému v Brazília, Mexiko a Čile zvyčajne trvá viac času na odosielanie zásielok.Ak ste sa nemohli dostať vašu zásielku do 2 týždňov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a my vám pomôžeme vám.

Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká?

A: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Vaše peniaze nepôjde na náš účet.

Otázka: Keď sa dostanem peniaze?

Odpoveď: náhrad bude konania do 3-15 dní .Ak máte nejaké otázky na vrátenie otázku, prosím, kontaktujte Zákaznícky Servis!Vaše pochopenie je vysoko cenený.

- Bez ohľadu na to, čo sa stalo na svoj pozemok, Najprv Nás Kontaktujte a my sa určite pracovať uspokojivé riešenie pre vás.

- Môžete dostávať Plnú Náhradu, ak ste nemohli prijímať zásielky prekročiť Nákup Ochrany Čas.

- Môžete dostávať Plnú Náhradu, ak pozemok je stratené počas prepravného procesu.

- Môžete dostávať Plnú náhradu, ak dostanete zlý výrobok (nesprávna veľkosť, alebo zlé vzor).

- Môžete získať Čiastočné alebo Úplné vrátenie peňazí podľa rôznych situáciách, ako je napríklad farba rozdiel, defektný, poškodený výrobok, znečistený, atď.

- Môžete dostávať Plnú náhradu alebo Uskutočniť Výmenu, ak sa vám nepáči produkt alebo umiestnené na nesprávne poradie a vy ste povinní vrátiť pozemok rovnako.

- Všetky výnosy/výmeny by mali byť v Pôvodnom Obale a Resalable Stave.Nebudeme akceptovať žiadne použité, umyť, poškodené, zvlnené produkty.

Štítky: štúdia tabl, skrinka regál, drôt organizátor imdustrial, hliníkové skladací stôl, kúpeľňa shelv, furnitur rukoväť, spálňa furnitur, jedlo suché rack, ika skladovanie, medzinárodné cestovné príslušenstvo.

Napísať recenziu

ADOREHOUSE rozvodky Držiak na Kábel Drôt Organizátor Otočná Fixer Plug Punč bez Nálepky Držiteľ Zásuvky Skladovanie Príslušenstvo

ADOREHOUSE rozvodky Držiak na Kábel Drôt Organizátor Otočná Fixer Plug Punč bez Nálepky Držiteľ Zásuvky Skladovanie Príslušenstvo

Materiál - Materiál ABS je produkt ľahšie a odolnejšie Otočná Otočná konštrukcia je vhodná pre viac scén Hmotnosť - Ťažké položky môžu byť tiež uložené ľahko(Nad 5 kg) Non-označenie Lepidlo - Silnejšie priľnavosť - Odtrhnite bez stopy - Niesť väčšiu hmotnosť Kábel

Súvisiace produkty