Novinka Reduced price! 1 Pár na Stenu Simulácia Ruky Socha 3D Dekoratívne Umenie Živica Otvorené Ruky Socha na Zavesenie Gitary Handričkou Klobúk FK8 Zväčšiť

1 Pár na Stenu Simulácia Ruky Socha 3D Dekoratívne Umenie Živica Otvorené Ruky Socha na Zavesenie Gitary Handričkou Klobúk FK8

€28.19

-27 %

€39.15

Nový produkt

Druh STOJAN
Číslo Modelu Gitarové Časti
Pôvod CN(Pôvodu)

1 Pár na Stenu Simulácia Ruky Socha 3D Dekoratívne Umenie Živica Otvorené Ruky Socha na Zavesenie Gitary Handričkou Klobúk Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Otvorte Príjemné na Stenu/Dvere - S otvorenou náručou na stenu , tento jedinečný, ale praktické socha prinesie nejaké pohodlie do vášho života a pridať niektoré umelecké atmosféry.

2. Prírodný Materiál - Ručne vyrobené s k životnému prostrediu živice materiálu.Krásne línie a živé výrazy.

3. Skvelé pre vnútorné socha dekor, napríklad na stenu alebo dvere, to môže byť nielen dekoratívne umenie, remeslo, ale aj háčik na väčšinu vecí.

4. Výtvarné Spracovanie - povrch je hladký a mäkký, a prehľadu je jasné.Tieto úvodné ruky sú na vás čaká tu dať niečo na nich!

5. Perfektný darček pre vašu rodinu, priateľov, atď. Vhodné pre rodiny s deťmi, reštaurácie, bary, kluby, supermarkety, nákupné centrá, atď..

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Popis:

Materiál: živica

Veľkosť Balenia: 27*14*16

Batéria: Nie

Farba/Štýl: Ako zobrazuje obrázok

Hmotnosť: 350 g/za kus

Použitie: pre Zavesenie Gitary, Tkaniny, Klobúk balenie Obsahuje:

2 x montáž na Stenu Simulácia Ruky Socha

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: púpava plagát, kabelka popruh, čokoláda gitara, 3d socha stenu, gitara vešiak na stenu, kabinet simulátor pedál, občianske t tričko, stojan na gitaru, stand hercules gitara, podlahový stojan na gitaru.

Napísať recenziu

1 Pár na Stenu Simulácia Ruky Socha 3D Dekoratívne Umenie Živica Otvorené Ruky Socha na Zavesenie Gitary Handričkou Klobúk FK8

1 Pár na Stenu Simulácia Ruky Socha 3D Dekoratívne Umenie Živica Otvorené Ruky Socha na Zavesenie Gitary Handričkou Klobúk FK8

1 Pár na Stenu Simulácia Ruky Socha 3D Dekoratívne Umenie Živica Otvorené Ruky Socha na Zavesenie Gitary Handričkou Klobúk Položka Špecifikácia: Funkcie: 1. Otvorte Príjemné na Stenu/Dvere - S otvorenou náručou na stenu , tento jedinečný, ale praktické socha prinesie nejaké pohodlie do vášho života a pridať niektoré umelecké atmosféry. 2.

Súvisiace produkty