Novinka Reduced price! Leopard Telefón puzdro pre iPhone 4s 5c se 6 7 8 x 11 Kryt Fundas Coque Zväčšiť

Leopard Telefón puzdro pre iPhone 4s 5c se 6 7 8 x 11 Kryt Fundas Coque

€1.31

-48 %

€2.52

Nový produkt

Kompatibilné Značky APPLE
Funkcia Drop resistance+Dust proof+Waterproof+Fashionable
Tlač UV tlače Atramentová
Druh Pol-zabalené Prípade
Kvalita Top Kvality s Nízkou Cenou
Pôvod CN(Pôvodu)
Fotoaparát diera fotoaparát zdvihol pery 0,02 mm
Plná ochrana tela Na pokrýva celú telefóne-vrátane dolnej a tlačidlá
Dizajn Obyčajný, Transparentné, Karikatúra
Predaj Maloobchod/veľkoobchod
Funkcie Priehľadné (číre) mäkké silikónové TPU
Ľudia Darček pre ženy, muž, Dievča, Chlapec
Móda Nové Módne Vysokej Kvality Telefón prípadoch

AHOJ Milá !!Vitajte na mojom obchode !!

★ Predávajúci Pokyny : Sme Kvalitné výrobky s najnižšiu možnú cenu.Nachádzame sa v najväčších elektroniky na trh v Číne.Máme jedinečnú geografické výhody a prosperity zahraničného obchodu.

PÔVODNÉ CENY!Máme vlastnú veľkej továrni a môže sa vyrábať samostatne.Čo je dôvod, prečo naše ceny sú tak konkurencieschopné.Na udržanie kontroly kvality, aby sme kontrolovať osobne pre každý kus pred odoslaním.Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

★ O nový produkt :

Pretože je to nový produkt,môže kupujúci nesmie byť v pohode bez fyzickej odkaz.W odporúča, aby sa môžete obrátiť na Hodnotenie a obrázky z iných štýl kupujúcich z rovnakého materiálu v sklade.

★ Funkcie: o TPU Materiál:mäkké, krásne, cítiť sa dobre, Olej, vodu a odolná proti plesniam

- 100% originálne nové vysokej kvality.

- Dokonale navrhnutý pre Mobilný Telefón. - Vysoko kvalitné ochranné puzdro,Móda a qute. - Chráni telefón proti oderu a kryt proti poškriabaniu známky, prach, odtlačky prstov.

- Jednoduché na inštaláciu a odstránenie.

- Kvalitné výrobky s najnižšiu možnú cenu.

- Vyjadriť sa pomocou nich telefón podĺa svojich potrieb, a čo je vyniknúť.každý deň zmeniť štýl, aby sa zmestili rôzne nálady.

- Umožniť prístup do všetkých portov, snímače, a vstupy. - Ideálny na použitie v akékoľvek outdoorové aktivity alebo cestovné chrániť váš telefón.

Upozornenie:

Vážení Priatelia,

Prosím Napíšte Vaše celé Meno A Tthe Poštové smerovacie číslo V Poradí, v Dôsledku Politiky Krajín, Ďakujem!

1. Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní.Ak potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar, prosím neotvárajte sporu, a prosím, kontaktujte nás,budeme rozšíriť dátum doručenia pre vás .

2.Čas doručenia objednávky bude líšiť podľa logistiky rýchlosť doručenia rôznych krajinách a regiónoch, 3.Ak objednávku celkovej cene nie je možné sledovať po parcely ľavej Číne. 4. Ak potrebujete úplné sledovanie ,prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo "www.rezivo-gater.sk Štandardná Metóda", a zaplatiť peniaze navyše pre sledovanie.

5. Ruskej Federácie Kupujúci Venovať Pozornosť Prosím !Prosím ponúknuť prijímač je plný skutočné meno v poradí.Inak,nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené informácie chýba!Ďakujeme, že ste!!!

6.Pokiaľ ide chromatické aberration, nemôžeme sa mu vyhnúť 100%, nájdete konkrétny produkt.Ak máte akékoľvek otázky o farbe rozdiel lieku, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, nedávajte zlé preskúmať priamo, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dať uspokojivú odpoveď.

O balenie:

Špeciálne penové podložky pre mobilný telefón prípadu, má vynikajúcu ochranu účinok.

Ak zistíte, že obal je poškodený alebo položky sú poškodené pri podpise, prosím, nasnímajte fotografiu a kontaktujte zákaznícky servis v čase.Podľa skutočného poškodenia tovaru, dáme vám zodpovedajúcu náhradu.

Štítky: rádio iphone 4s, domov iphone 4s, položka iphone 4s, iphone 5c silikónový medvedík, iphone 5c lesk silikónové, coque telefón iphone 5c silikónové, usd iphone 4s, spp iphone 4s, iphone 5c silikónové pandy, veko iphone 4s.

Napísať recenziu

Leopard Telefón puzdro pre iPhone 4s 5c se 6 7 8 x 11 Kryt Fundas Coque

Leopard Telefón puzdro pre iPhone 4s 5c se 6 7 8 x 11 Kryt Fundas Coque

AHOJ Milá !!Vitajte na mojom obchode !! ★ Predávajúci Pokyny : Sme Kvalitné výrobky s najnižšiu možnú cenu.Nachádzame sa v najväčších elektroniky na trh v Číne.Máme jedinečnú geografické výhody a prosperity zahraničného obchodu. PÔVODNÉ CENY!Máme vlastnú veľkej továrni a môže sa vyrábať samostatne.Čo je dôvod, prečo naše

Súvisiace produkty