Novinka Reduced price! Bowknot Dreva Formy Diy Kožené Rezanie Die Razba Plavidlá Scrapbooking Plesne Vhodné Pre Sizzix Big Shot Stroje Zväčšiť

Bowknot Dreva Formy Diy Kožené Rezanie Die Razba Plavidlá Scrapbooking Plesne Vhodné Pre Sizzix Big Shot Stroje

€17.49

-35 %

€26.91

Nový produkt

Číslo Modelu rezanie kovov zomrie
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Nepravidelný Obrázok

Parametre výrobku

★Špecifikácie produktu:

Celková hrúbka forma je 16 mm, doska hrúbka je 12m, a kotúč výška je 4 mm.Vhodné pre rôzne die rezacie stroje bežne používa na trhu. (Vrátane veľkých záberov a sizzix stroje)

★Použitie výrobku:

Zvyčajne sa používa pre kožené remeslá, scrapbooking, HOBBY ručné, atď.To môže byť tiež použitý na rezanie niektoré formy na akýkoľvek materiál na zdobia domy, nábytok a spálne, a stimulujú predstavivosť.

★Výkonnosť produktu:

To môže znížiť rôzne druhy materiálov, ako napr.: vizitky papier, látky, kože, magnetický papier, atď.Formy môžu prijať vlastnú vzorov a veľkostí, ak necessry, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis! ! !

★ Dodacia lehota:

Po zadať objednávku, budeme loď do 5-7 pracovných dní (okrem víkendov a sviatkov).Vzhľadom na nedávne epidémie, colných kontrol, počasie a ďalšie dôvody, sme nemôže zaručiť, čas doručenia.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, poraďte mi!

★Teplé pripomienka:

Prečítajte si veľkosť produktu informácie starostlivo pred nákupom.Ak to nie je vzhľadom k problémom s kvalitou, č. vrátenie alebo výmena je prijatý.Ďakujeme za pochopenie

Ďakujeme vám za návštevu mojej obchodu.Všetko najlepšie!

Štítky: sizzix stroje uk, okno drevené rezanie zomrie, big shot sizzix, rez die kože, die rezanie razba stroj scrapbooking rez, big shot, chzimade die rezanie razba stroj scrapbooking, die kože, drevené bat zomrieť, kolo die sizzix stroj.

Napísať recenziu

Bowknot Dreva Formy Diy Kožené Rezanie Die Razba Plavidlá Scrapbooking Plesne Vhodné Pre Sizzix Big Shot Stroje

Bowknot Dreva Formy Diy Kožené Rezanie Die Razba Plavidlá Scrapbooking Plesne Vhodné Pre Sizzix Big Shot Stroje

Parametre výrobku ★Špecifikácie produktu: Celková hrúbka forma je 16 mm, doska hrúbka je 12m, a kotúč výška je 4 mm.Vhodné pre rôzne die rezacie stroje bežne používa na trhu. (Vrátane veľkých záberov a sizzix stroje) ★Použitie výrobku: Zvyčajne sa používa pre kožené remeslá, scrapbooking, HOBBY ručné, atď.To

Súvisiace produkty