Novinka Reduced price! DY0484 Lesklých pohárov na Víno visí formy Živice Formy , Silikónové Formy na Epoxidové Živice, Plesní, Živice Plavidlá Zväčšiť

DY0484 Lesklých pohárov na Víno visí formy Živice Formy , Silikónové Formy na Epoxidové Živice, Plesní, Živice Plavidlá

€6.93

-45 %

€12.61

Nový produkt

Materiál Silikónové Gumy, Tekutý Silikón
Farba Ružová
veľkosť 23.1cm*5.7cm
Tortu Nástroje Typ Formy
Prispôsobiť Veľkoobchod Továreň
Číslo Modelu DY0484
Použitie epoxidové živice formy pre šperky
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Nemravný Obrázok No
Názov Produktu DIY Silikónové Formy
Certifikácia CIQ
Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Hmotnosť 180g
Funkcie Super Lesklý Lesklý
Formy Živice Plavidlá Šperky diy plesní
robiť keychain náhrdelníky Náušnice dekorácie
Názov Značky Dezert Domov

DIY silikónové formy živice epoxidové živice formy pre šperky

Veľkosť:23.1 cm*5.7 cm

Hmotnosť:180 g

Materiál: silikón

Balenie: taška funkcie opp

farba: ružová

Formy farba je ružová

Vysokú kvalitu a je jednoduché na používanie a čistenie

To je Mäkký a ľahko ovládateľný Ľahko demolding, non-stick

Hodnotenie teplota: -40 celzia do +210 celzia

Ideálny pre výrobu silikónové formy živice epoxidové živice formy pre šperky.ženy trinket módne šperky keychains Vhodný pre mikrovlnné rúry a chladničky.

Doprava zadarmo, Stačí poslať do Číny Post Vzduchu Mail, Austrália, Kanada, veľká Británia, Spojené Štáty zvyčajne trvať 15 až 30 dni, aby sa dospelo, na zvyšok krajín vo svete zvyčajne majú o 20 až 50 dní, aby sa dospelo.Ako možnosť úzke bežné mimo našu kontrolu, niektoré pozemky môžu byť omeškané, pričom viac ako 30 alebo 50 dni, aby sa dospelo.

1. Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, EMS, DHL alebo Fedex a zaplatiť extra expedičný poplatok (5-10 dni, aby sa dospelo vás).

2. Ak vaša objednávka plný $ 150. Budeme doprava Zadarmo tým, Rýchle dodanie ( ako ARAMEX .SF.EMS .UPS.DHL.Federálny ) môžete 7-10 dní prijaté zásielky.Alebo rýchlejšie.

Služby

1.Ak existuje nejaký problém produktov, prosím, kontaktujte nás prvý a môžeme rokovať na to.Budeme sa snažiť vyriešiť to spokojnosti.Ak ste naozaj nebude chcieť to, prosím, poslať ich späť k nám do 7 dní, a vy by Ste mali mať vrátiť prepravné náklady.Po tom, čo sme dostali vrátiť tovar, dávame si plnú náhradu.

2.môžete nás kontaktovať bu trademanger ako nakupovať správy alebo e-mailu nám, wewill odpoveď vám do 24 hodín a do 36 hodín na víkend.naša pracovná doba: AM 8: 00 ~ PM 22:00 (Peking čas)

Spätná väzba

1. Potrebujete a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek ak ste saticfied s sa položky a služby.

Štítky: disney plesne, keychain formy živice, slama vňaťou, rakva plesní, list plesní, mickey plesní, concha plesní, formy, chanel plesní, lízatko plesní.

Napísať recenziu

DY0484 Lesklých pohárov na Víno visí formy Živice Formy , Silikónové Formy na Epoxidové Živice, Plesní, Živice Plavidlá

DY0484 Lesklých pohárov na Víno visí formy Živice Formy , Silikónové Formy na Epoxidové Živice, Plesní, Živice Plavidlá

DIY silikónové formy živice epoxidové živice formy pre šperky Veľkosť:23.1 cm*5.7 cm Hmotnosť:180 g Materiál: silikón Balenie: taška funkcie opp farba: ružová Formy farba je ružová Vysokú kvalitu a je jednoduché na používanie a čistenie To je Mäkký a ľahko ovládateľný Ľahko demolding,

Súvisiace produkty