Novinka Reduced price! Simulácia KEIUMI 3D-Paintd Pokožky Reborn Baby Doll Plný Silikónové Zatvorené Oči Implantát Mihalnice Pre Dievčatá Módne Darček k Narodeninám Zväčšiť

Simulácia KEIUMI 3D-Paintd Pokožky Reborn Baby Doll Plný Silikónové Zatvorené Oči Implantát Mihalnice Pre Dievčatá Módne Darček k Narodeninám

€38.88

-38 %

€62.71

Nový produkt

vlasy ručné korene vlákniny vlasy
Batérie no
Funkcie Karikatúra, Model, Vzdelávacie, Dıy Hračka
Príslušenstvo OBLEČENIE, Cumlík, mlieko fľaše, HRAČKA
Upozornenie Ďaleko Od Požiaru
Bezpečnostný certifikát EN71 (Bezpečnostné Mäkké) normy EÚ
Tému Film a TV
Package Bublina stĺpec
Mfg Poradové Číslo Móda
Názov Značky KEIUMI
Oči Zatvorené oči, žiadny otvorený
mihalnice Implantát mihalnice, Nie je ľahké spadnúť
BJD/SD Atribút bábika
Pohlavie Unisex
Rozmery o 19-palcové 49 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Etnické Bábiky, Dieťa Bábiky, MÓDNE BÁBIKY
Aplikácia Darček K Narodeninám, Vianočný darček, Deti Playmate, Kolekcia, DIY Triede
Položka Reborn Baby Doll
Odporúčame Veku Materskej, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Telo Dovezené Nemecko Silikónové vinyl
Stav V Sklade
Materiál Vinyl, plný silikónové vinyl
Číslo Modelu 19D89-C364-H162-T05
Čistá hmotnosť o 1,25 kg
Položka Druh Bábiky

Prečo si Vybrať znovu sa narodiť Dieťa, Bábika?to je najlepší kamarát súpravy, aj Vzdelávacie Hračka pre dieťa.dúfam, že baby doll pomoc deťom, ako sa starať o iné rodinnom alebo priateľov,dokonca aj seba.a tiež môže pomôcť deti vybrať becautiful oblečenie,Rozvíjať deti estetické koncepcie.

poznámka:bábika bez plienky

1.Materiál: Full silikónové vinyl, dovezené, mäkké vinylové z Nemecka, 100% bezpečné

a pohodlné. 2.Dieťa veľkosť: 19 palcov o 49 cm bábiky. 3.Oči: Zatvorené oči,žiadne otvorené. 4.Pleť: pleť je najviac unikátne miesto, táto bábika , návrhári bude tráviť veľa

čas detská pokožka vyzerá reálnejšie multi-layer. 5.Vlasy: Ručné korene vlákniny vlasy. 6.Štruktúra: Hlavy a končatín všetky sú vyrobené zo silikónového vinyl.Dovezené, mäkké vinylové výroby surovín,non-jedovaté;bábika končatín môže byť aktívny,môže sedieť alebo liw nadol, Plný silikónové vinylové bábiky, môžu vstúpiť do vody,nemôže stáť,hovoriť alebo krmív.

7.Aplikácia: Deti darček k narodeninám, hrať deti hračky, Vianočný darček pre vaše

deti alebo milenci a tiež kolekcia kolekcia milenci.

1.Bábika veľkosti: Naša bábika nohu je zakrivený, meriame bábika nohu, ako to je v priamom štátu, ktorý je dĺžka od stehna kolena plus dĺžka od kolena tiptoes, pozrite sa na obrázok: je to o 47 cm.

2.Package & Príslušenstvo:

balík je vynikajúca a bezpečné; príslušenstvo sú kompletné.všetky príslušenstva poslať náhodne .Táto bábika príslušenstvo všetky sú zadarmo v parciel, ako pacifer,mlieko fľaše,oblečenie (bábika bez daiper,vďaka).niekedy viac, príslušenstvo môže mať žiadne zásoby, takže budeme posielať náhodne (ale budeme pridávať ďalšie hračky pre vás ako náhradu),spojíme sa s vami, ako ho poslať.prosím pochopiť.

3.Najlepšia kvalita a spätná Väzba

zo surovín nákup na bábiku sfarbenie, korektúry, výroba, montáž, každý odkaz je najlepšie; môžeme vyhnúť bežné chyby : pádu mihalnice, pošmyknutia končatín , postriekané telo, a nerovnomerné tvrdosť.Rozdiel vo farbe, môže byť príčinou niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie,to nie je vada.Pozrite sa na tento obrázok, že naši klienti doľava.

4.Dodávka A Colné

Všetky produkty budú zaslané v 2-6 dní po zaplatení nadol.dodacia lehota sú rôzne, podľa inej krajine, ak ste sa zmiasť, kontaktujte nás,ok?Naša Cena nezahŕňa Colné Poplatky, alebo iné skryté poplatky, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek Colné Poplatky.dúfam, že sa vám môže porozumieť.

5.Spoločnosť & Certifikát:

KEIUMI vám poskytne Bezpečný materiál, bábika , najnižšia cena , najlepšie služby , Dizajnové jedinečné produkty.takže ak chcete, dar alebo zarobiť viac peňazí, ako je dropshipping, zvoliť nás.

6.Návrat: garantujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality.Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, pls vrátiť do 7 dní od jej doručenia,bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom.

Štítky: dieťa reborn kremíka, bebe reborn auta levi, reborn baby doll de silikónové, indiánske dievča bábiku, 50 bábika, ob bábika tela, bábika rias, reborn, auto monitor tv, pán bábiky.

Napísať recenziu

Simulácia KEIUMI 3D-Paintd Pokožky Reborn Baby Doll Plný Silikónové Zatvorené Oči Implantát Mihalnice Pre Dievčatá Módne Darček k Narodeninám

Simulácia KEIUMI 3D-Paintd Pokožky Reborn Baby Doll Plný Silikónové Zatvorené Oči Implantát Mihalnice Pre Dievčatá Módne Darček k Narodeninám

Prečo si Vybrať znovu sa narodiť Dieťa, Bábika?to je najlepší kamarát súpravy, aj Vzdelávacie Hračka pre dieťa.dúfam, že baby doll pomoc deťom, ako sa starať o iné rodinnom alebo priateľov,dokonca aj seba.a tiež môže pomôcť deti vybrať becautiful oblečenie,Rozvíjať deti estetické koncepcie. poznámka:bábika bez plienky 1.Materiál:

Súvisiace produkty