Novinka Reduced price! NÁRAST(UK) 52mm-27mm 52-27 mm 52 27 Krok dole, Krúžok Filter Adaptér Zväčšiť

NÁRAST(UK) 52mm-27mm 52-27 mm 52 27 Krok dole, Krúžok Filter Adaptér

€1.33

Nový produkt

Názov Značky RISESPRAY
Kompatibilné Značky Canon, NIKON, Pentax, SONY, Minolta, sigma, Samsung, FUJI, Leica, Olympus, Panasonic, Kodak
Číslo Modelu 52-27

Pomocou Krok Dopredu A Krok Dole Prstene Ak Chcete Mať Lepšie Fotografie

Čo je krok smerom krúžok

Krok krúžky, tiež známy ako adaptér krúžky, umožňujú použiť filtre a príslušenstvo, ktoré nie sú rovnakej veľkosti ako váš objektív kamery.Šošoviek a filtrov prísť v veľký rozsah typov a veľkostí bohužiaľ nie vždy zapadajú dohromady správne.Našťastie je krok hore alebo krok dole filter pre takmer akúkoľvek potrebu.

Ako krok krúžky práce

Krok krúžky poskytujú spôsob, aby sa zmestili väčší priemer filtra alebo príslušenstva na menšie objektív.Krok až krúžky, skrutky do vášho šošovky závitov a poskytuje väčší závit s potom môžete pripojiť iných prvkov, ktoré sa nachádzajú viac zintenzívniť krúžky.

Ako krokom dole prstene práce

Krok dole krúžky pracujú v presne rovnakým spôsobom, ale namiesto toho poskytujú spôsob, ako pripojiť menšie príslušenstvo a filtrov väčších šošovky.

Je dôležité poznamenať, že zvyčajne ďalej od objektívu umiestnite filter horšie optika bude.Vždy je najlepšie pozrieť sa na najtenší adaptér krúžok, ktorý môžete nájsť, pretože tieto budú udržiavať filter v blízkosti objektívu.

Výroba

Materiál: kov

S vonkajším závitom:52mm

Vnútorný závit:27mm

Package Zahrnuté:

52mm-27mm krok dole, krúžok X1

Štítky: mirrorless fotoaparátu, fotoaparátu slr, 135 mm objektív, canon t5i, fotoaparát oko pohár, leica hranol, grip olympus, canon objektív usm, 800mm objektív, Tamron.

Napísať recenziu

NÁRAST(UK) 52mm-27mm 52-27 mm 52 27 Krok dole, Krúžok Filter Adaptér

NÁRAST(UK) 52mm-27mm 52-27 mm 52 27 Krok dole, Krúžok Filter Adaptér

Pomocou Krok Dopredu A Krok Dole Prstene Ak Chcete Mať Lepšie Fotografie Čo je krok smerom krúžok Krok krúžky, tiež známy ako adaptér krúžky, umožňujú použiť filtre a príslušenstvo, ktoré nie sú rovnakej veľkosti ako váš objektív kamery.Šošoviek a filtrov prísť v veľký rozsah typov a veľkostí bohužiaľ nie vždy zapadajú