Novinka Reduced price! Vlna Loptu Skladovanie Vrecko pre Priadze, Pletacie Ihlice Háčkovanie Háčik Projektu Príslušenstvo Zväčšiť

Vlna Loptu Skladovanie Vrecko pre Priadze, Pletacie Ihlice Háčkovanie Háčik Projektu Príslušenstvo

€1.83

-48 %

€3.53

Nový produkt

Druh Priadza Skladovanie Taška
Skladovanie Štýl Skladovanie Rolls & Tašky
Veľkosť Meno 14.5X14CM
Krajiny Regiónu Výroby Čína
Položka Druh Priadza Skladovanie
Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)
Skladovanie Typ Priadza Skladovanie
Číslo Modelu Priadza Skladovanie Taška
Farba Meno Multicolor
Súbor Typ No
Množstvo 1 Kus

Popis:

Materiál:Naše priadze loptu tašky je vyrobená z prvotriednej kvality oxford materiál,ľahké a odolné,multi-funkčné a štýlové,oblek pre pletacie nadšenec,háčkovanie začiatočník,vedenie vaše pletenie dodávky upratané pre jednoduché použitie.

Dizajn---vystužené osadené priechodkami na vrchol vaku pre priadze prejsť a a zabrániť priadza z nezamotá,môžete začať vaše pletenie práce bez otvorenia veka taška.

Jednoduché Použitie a Carry---V hornej časti taška kryt,navrhujeme malý otvor, aby priadza prejsť bez nutnosti otvorenia krytu.Čo viac,naše taška je s rukoväť, popruh, aby ste ho nosiť, ak existuje nejaké miesto, ktoré chcete,ako na letisku,park,vlak,loď, alebo domov.Priadza tašky sú dobré, aby sa vaše pletenie dodávky ďaleko od svojho milovaného domáce zvieratá, chrániť pletacie priadze pred dažďom a prachom.

Jedinečný Darček---skvelý darček pre Vianoce, Nový Rok, valentín Deň Matiek Narodeniny Výročie svojej rodine alebo priateľom.

Veľkosť: 14.5 cm/5.71 palcové , Výška: 14 cm/5.51 palec

Balenie Obsahuje:

1 Kus Priadza Skladovanie Taška

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiel vzhľadom na manua l merania.

Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor.Vďaka!

Štítky: priadze, pletacie zápästie taška, h zrastov taška, taška pre zrastov, zrastov priadza taška, zrastov loom, oceľové ihly taška, misa háčkovanie, lemovaný pletené taška, háčkovanie zrastov hračka príslušenstvo, lesk pompom.

Napísať recenziu

Vlna Loptu Skladovanie Vrecko pre Priadze, Pletacie Ihlice Háčkovanie Háčik Projektu Príslušenstvo

Vlna Loptu Skladovanie Vrecko pre Priadze, Pletacie Ihlice Háčkovanie Háčik Projektu Príslušenstvo

Popis: Materiál:Naše priadze loptu tašky je vyrobená z prvotriednej kvality oxford materiál,ľahké a odolné,multi-funkčné a štýlové,oblek pre pletacie nadšenec,háčkovanie začiatočník,vedenie vaše pletenie dodávky upratané pre jednoduché použitie. Dizajn---vystužené osadené priechodkami na vrchol vaku pre priadze prejsť a a zabrániť

Súvisiace produkty