Novinka Reduced price! SYNCO G2A1 G2A2 G2 A1 A2 Bezdrôtový Lavalier Mikrofón Mic Systém pre Smartphone DSLR Fotoaparát Monitorovanie v reálnom čase 70M Prenos Zväčšiť

SYNCO G2A1 G2A2 G2 A1 A2 Bezdrôtový Lavalier Mikrofón Mic Systém pre Smartphone DSLR Fotoaparát Monitorovanie v reálnom čase 70M Prenos

€108.49

Nový produkt

Názov Značky SYNCO
Súbor Typ Multi-Mikrofón Súpravy
Číslo Modelu SYNCO G2 A1/A2
Štýl Lavalier Mikrofón
Package Áno
Certifikácia CE
Polar Vzory všesmerového
Použitie Konferencia Mikrofón
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Komunikácia Bezdrôtové
Pôvod CN(Pôvodu)

1. Syncoder TM Šifrovaný Prenos Algoritmus 2.0

SYNCO G2 prehlbuje stability a artikulácia s Syncoder TM Šifrovaný Prenos Algoritmus 2.0, ktorá výrazne zlepšuje kanál, možnosť zásady a prenos signálu kapacity.

Aktívne zisťuje aktuálne prostredie, potom sa automaticky prepne a priradí optimálnej frekvencie s Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS) techniquebefore konflikty sa vyskytujú.FHSS ponúka široké frekvenčné pásmo na zlepšenie ochrany osobných údajov, zníženie rušenia a zvýšenie signálu kapacity.

S pokročilý algoritmus, S YNCO G 2 poskytuje bezpečné, stabilné a qualityaudio within230ft/70m (L ine - O f - S ight ) a 131ft/40m ( Non - L ine - O f - S ight ) rozsah.

1. Vstavaný Digitálny Signál Proces ing ( DSP) Čip

Integrovaný DSP čip v S YNCO G 2wirelessmicrophonesystemdirectly optimalizuje signál zo vstupu na výstup.Synchrónne snímanie, spracovanie a výstup, výsledok v priebehu niekoľkých latencia pre živé vysielanie, pričom zvuk je dosť dobré pre okamžité použitie.Nemusíte tráviť veľa času o n complicatedpost výroby.

3. Nové Zlepšenie A Zvýraznenie

Obe vysielač a prijímač featuretrue-colorTFTdisplays, ktoré sa môžu pochváliť rýchle reakcie, vysokú brightnessandcontrast, čitateľné v rôznej intenzite svetla.Ak chcete dostať, budete rýchlo,itshowscurrentrecording režim, stav batérie a úroveň zvuku.

Jedno-tlačidlo mutingswitch umožňuje stlmiť váš micfor krátka pauza, ako tím komunikácie a nastavenie zariadenia, skôr ako vypnúť a na systém.

4. Zdokonaľovať Svoj Vlastný Soundtrack

Torestorethe jemné zmeny vo zvuku, SYNCO G2 coalesceslow rez, získať kontrolu a real-timeaudiomonitoringsystem.Máte väčší rozsah nastavenia pre rôzne podmienky.

5. Vždy Pripravený

2-v-1 technické riešenie podporuje t wo zariadenia ( 1 TX+ 1 RX) chargingsimultaneously cez jeden zdroj .Vylepšená verzia ofrechargeable cesto ies v G2, aby bolo jednoduché dovoliť 8-hodinový nepretržitý filmovanie.Ak zabudnete na starosti, a to aj po predchádzajúcej nahrávky, využiť prechod, alebo zlomiť, dopĺňať ho s rýchle nabíjanie, 50% energie v 40 minutesand 80% v 1 hodinu .

6. Ako T iny asI nvisible

Mobile videocreators ocenia theG2 ' spocket-sizedportability.S vysielač a prijímač každý s hmotnosťou just1.38ozand meranie approximately2*1.7*0.7 v, fotoaparát operatorand otherswouldforget sú aj tam!

Štítky: hp znamenie, u87, sokani, auto mikrofón kareoke, konferenčné systémy, monitor pc, prenosné herné mic, microphon, skupina mikrofón, amazon bezdrôtový lavalier mikrofón.

Napísať recenziu

SYNCO G2A1 G2A2 G2 A1 A2 Bezdrôtový Lavalier Mikrofón Mic Systém pre Smartphone DSLR Fotoaparát Monitorovanie v reálnom čase 70M Prenos

SYNCO G2A1 G2A2 G2 A1 A2 Bezdrôtový Lavalier Mikrofón Mic Systém pre Smartphone DSLR Fotoaparát Monitorovanie v reálnom čase 70M Prenos

1. Syncoder TM Šifrovaný Prenos Algoritmus 2.0 SYNCO G2 prehlbuje stability a artikulácia s Syncoder TM Šifrovaný Prenos Algoritmus 2.0, ktorá výrazne zlepšuje kanál, možnosť zásady a prenos signálu kapacity. Aktívne zisťuje aktuálne prostredie, potom sa automaticky prepne a priradí optimálnej frekvencie s Frequency Hopping Spread Spectrum

Súvisiace produkty