Novinka Reduced price! Bavlnená posteľná bielizeň obrúsky dráha Pohár stander mat tabuľka obrúsok 12x12cm utierka Zväčšiť

Bavlnená posteľná bielizeň obrúsky dráha Pohár stander mat tabuľka obrúsok 12x12cm utierka

€1.59

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Skladom
Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ Rohože & Podložky
Štýl Európa

bavlnená posteľná bielizeň obrúsky dráha Pohár stander mat tabuľka obrúsok 12x12cm utierka

Látka bol rez náhodne, vzor môže byť odlišná v dôsledku rez .Ďakujeme za pochopenie vopred!

Všetko, čo potrebujete vedieť.

Vrátenie A Výmena Politiky

Na iColourHome, stojíme za kvalitou našich produktov a chcem každý nákup na pozitívne skúsenosti.Budeme sa snažiť robiť veci správne, ak nie ste spokojní.

Prosím, kontaktujte nás do 7 dní od doručenie alebo vyzdvihnutie usporiadať vrátiť, pokiaľ nie ste spokojní so položky, nákup po prijatí,

budeme akceptovať vráti a výmeny, ak sú vrátené do 7 dní na zákazníka potvrdenie, platný doklad o kúpe je k dispozícii, a položky sú vrátené, v dobrom stave (nevyužité a neumytých).

Doplnenie stavov poplatok bude platiť, počnúc 25% z kúpnej ceny, pre všetky položky, ktoré nie sú vrátené, v dobrom stave, alebo mimo uvedený čas rám.

Ako pre Prispôsobené položky sú vyrobené tak, aby jednotlivé špecifikácie, preto nie je možné vrátiť, vymeniť alebo zrušená, a sú poplatky sa nevracajú.Ďakujem vám za pochopenie.

ღ Želám Vám Všetko Veci, Rozprávkové ღ

Štítky: dráha pohár, ceruzka guma, kotva pláž uterák, kolo, vyšívané obrúsky, koberec bielizeň, dráha nápoj, artific trávy mat, dráha nastaviť, mat uterák jogy, rohože seagrass.

Napísať recenziu

Bavlnená posteľná bielizeň obrúsky dráha Pohár stander mat tabuľka obrúsok 12x12cm utierka

Bavlnená posteľná bielizeň obrúsky dráha Pohár stander mat tabuľka obrúsok 12x12cm utierka

bavlnená posteľná bielizeň obrúsky dráha Pohár stander mat tabuľka obrúsok 12x12cm utierka Látka bol rez náhodne, vzor môže byť odlišná v dôsledku rez .Ďakujeme za pochopenie vopred! Všetko, čo potrebujete vedieť. Vrátenie A Výmena Politiky Na iColourHome, stojíme za kvalitou našich produktov a chcem každý nákup

Súvisiace produkty