Novinka Reduced price! Raspberry Pi 4 Argón JEDEN M. 2 Expansion Board USB 3.0 na M. 2 SATA M. 2 SSD Adaptér Základňu pre Argón V2/M. 2/Nanosound Prípade Zväčšiť

Raspberry Pi 4 Argón JEDEN M. 2 Expansion Board USB 3.0 na M. 2 SATA M. 2 SSD Adaptér Základňu pre Argón V2/M. 2/Nanosound Prípade

€13.42

-36 %

€20.97

Nový produkt

Typ Príslušenstva Rozšírenie Doskové
Kompatibilné s argón
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky logitech

Španielsky kupujúci Pozornosť:

Ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, nevoľte španielskej skladu.

Psč sa začína 35/38.

Zámorské sklady nemôže dodať, Inak sa nám pošlite objednávku z Čínskeho skladu.

Argón JEDEN M. 2 Expansion Board USB 3.0 na SATA SSD Adaptér Základňu pre Raspberry Pi 4 Model B 4B

Popis:

Argón JEDEN M. 2 Rozširujúca Karta rozširuje podporu pre M. 2 SATA SSD maximalizovať skutočný potenciál rýchlosti vášho Malina pi4. Teraz budete môcť boot prostredníctvom M. 2 SATA SSD pre rýchlejší boot krát a väčšiu úložnú kapacitu v porovnaní s tradičnými microsd -Mapa.

Argón JEDEN M. 2 Veci:

Argón 40 vybral Hliníkovou Prípade okolo Raspberry PI poskytovať dodatočné funkcie pre PI.

Najnovšie Argón Jeden M. 2 z Argón sérii, to vyzerá presne rovnako ako ostatné Argón poľa, ale niektoré z vás zistia, že je o niečo väčší.Argón Je M. 2 má plastové zdvíhacie base, kde sme našli M. 2 SATA na USB nosná doska, ktorá poskytuje SSD rozhranie, ktoré umožňuje našim Raspberry PI zavedenie z SSD.

Argón Je M. 2, podobne ako predchádzajúci Argón M. 2, má hranatý vzhľad.Agresívne línie na vrchole hliníkové šasi poskytujú elegantný estetické pre relatívne veľké šasi, meranie 4.1x3.6 x 1.5 palcový (105x93x39mm).

V prípade predné a bočné, nevidíme sloty alebo porty, naopak, argón JEDEN M. 2 nadväzuje na dizajn, estetiku predchádzajúci model a trás všetky porty na zadnej.Všetky naše porty usb a ethernetové pripojenia sú dozadu.Vaše Raspberry PI 4 bude mať dve full-size Kompatibilný s HDMI porty, USB, C port a jack pre slúchadlá.Na plastové zdvíhacie base, vidíme, extra USB3.0 port, ktorý sa používa na pripojenie interného M. 2 SATA disk do PI USB.

Nanosound Jednom Prípade

NanoSound je Raspberry Pi 4 hliníkové puzdro s Hi-Fi DAC postavený v roku.

To zmení váš Raspberry pi 4 v ready-to-play Vysoké Rozlíšenie Siete Prehrávač Hudby, ktorý dokáže prehrať všetky zvukové súbory vrátane MP3, FLAC, ALAC, WAV, AAC, FLAC, smernice o nebezpečných LÁTKACH, Audio CD a mnoho ďalších.

Je navrhnutý na palube Hi-Fi DAC (Digitálne Analógový Prevodník) pre audio súbormi a tiež podporuje širokú škálu hudby služby vrátane Spotify, Web Rádio, qobuz, Tide.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 106 X 95 X 12 mm/4.17 X 3.74 X 0.47"

Veľkosť balenia: 110 X 95 X 15 mm/4.33 X 3.74 X 0.59"

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X M. 2 Expansion Board

1 X USB 3.0 Adapter

4 X Anti-Slip Podložky

4 X Skrutky

[relateproductdetail/]

Štítky: raspberri, skrutka raspberry pi 4, argón neo, raspberry pi 4 8gb ram, kamera ir malina, extern ssd, banán pi, argone raspberry pi 4 kit, argón zvaru, nespi.

Napísať recenziu

Raspberry Pi 4 Argón JEDEN M. 2 Expansion Board USB 3.0 na M. 2 SATA M. 2 SSD Adaptér Základňu pre Argón V2/M. 2/Nanosound Prípade

Raspberry Pi 4 Argón JEDEN M. 2 Expansion Board USB 3.0 na M. 2 SATA M. 2 SSD Adaptér Základňu pre Argón V2/M. 2/Nanosound Prípade

Španielsky kupujúci Pozornosť: Ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, nevoľte španielskej skladu. Psč sa začína 35/38. Zámorské sklady nemôže dodať, Inak sa nám pošlite objednávku z Čínskeho skladu. Argón JEDEN M. 2 Expansion Board USB 3.0 na SATA SSD Adaptér Základňu pre Raspberry Pi 4 Model B 4B Popis: Argón

Súvisiace produkty