Novinka Reduced price! Z nehrdzavejúcej Ocele, Hrnček Kávy Káva, Čaj, Nápoje nepriepustných Izolované Cestovný Hrnček Zväčšiť

Z nehrdzavejúcej Ocele, Hrnček Kávy Káva, Čaj, Nápoje nepriepustných Izolované Cestovný Hrnček

€3.42

-51 %

€7.12

Nový produkt

Názov Značky Kesoto
Funkcia Eco-Priateľský
Druh Travel Mugs
Špecifikácia 1
Štýl Klasické
Tvar S Vekom
Certifikácia CE / EÚ
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

Popis:

Môžete naliať horúci, alebo ľadový kávy v kávu cestovný hrnček, dvojité vákuum, nerezová oceľ izolácia zaisťuje, že teploty sú udržiavané a nechať si môžete vychutnať lahodné nápoje kedykoľvek.

Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, odolné a bez zápachu, anti-slip ochranný kryt zabraňuje hrnček z pádu, open sip otvor uľahčuje piť.

Tento nepriepustných izolované cestovný hrnček je zaručené, aby vaše nápoje teplé pre 6 hodín alebo studenej 8 hodín.Môžete si vychutnať kávu, čaj, víno, džús, pivo a dobre kedykoľvek a kdekoľvek.

S veľkou kapacitou 380ml/510ml pre váš výber, široký tvar úst a krásny tvar úzku základňu, dizajn cup je vyrobená cítiť prírodných do ruky a prinesie dobrý pocit použiť pre vás.

Kompaktný a ľahký, aby ho ľahko zmestí do väčšiny áut držiaky, je vhodný pre práce, školy, cestovné, jazdy a iných príležitostiach.

Špecifikácia:

Materiál: 304 Nerezovej Ocele

380ml Veľkosť: 7x13.5 cm/2.76x5.31inch

510ml Veľkosť: 7x16.5 cm/2.76x6.50inch

Balenie Obsahuje:

1 Kávový Hrnček

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: kovový hrnček, veľký hrnček, mačka tvár hrnček, šálku kávy, hrnček tlač, káva thermo, rýchlovarná kanvica hrnček, udržať šálka horúcej kávy, auto šálku kávy, roztomilý hrnček.

Napísať recenziu

Z nehrdzavejúcej Ocele, Hrnček Kávy Káva, Čaj, Nápoje nepriepustných Izolované Cestovný Hrnček

Z nehrdzavejúcej Ocele, Hrnček Kávy Káva, Čaj, Nápoje nepriepustných Izolované Cestovný Hrnček

Popis: Môžete naliať horúci, alebo ľadový kávy v kávu cestovný hrnček, dvojité vákuum, nerezová oceľ izolácia zaisťuje, že teploty sú udržiavané a nechať si môžete vychutnať lahodné nápoje kedykoľvek. Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, odolné a bez zápachu, anti-slip ochranný kryt zabraňuje hrnček z pádu, open sip

Súvisiace produkty