Novinka Reduced price! Silikónové Kože Kryt Pre PlayStation 5 DualSense Bezdrôtový ovládač S thumb Čiapky Mäkkej Gumy Prípade Chránič Pre PS5 Zväčšiť

Silikónové Kože Kryt Pre PlayStation 5 DualSense Bezdrôtový ovládač S thumb Čiapky Mäkkej Gumy Prípade Chránič Pre PS5

€4.25

-19 %

€5.31

Nový produkt

Kompatibilné Značka/Model SONY
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Eshowee
Číslo Modelu ps5

✔【Výlučne Dizajn] vyzýva Tento vysoko kvalitné silikónové puzdro s výlučne dizajn pre PS5 radič dokonale, ľahký prístup do všetkých tlačidiel.Majte svoj ovládač trezor, nový a štýlový.

✔【Non-Slip] vyzýva Navrhnutý s mnohými 3D husto edition na povrchu protišmykový silikónový grip kože, zlepší priľnavosť pocit pri hraní hry, zabrániť sklzu, a aby si vychutnajte si lepší herný zážitok.

✔【Dokonalú Ochranu] vyzýva Presne rezanie rub r pokrytie pokožky poskytuje celého spoľahlivú ochranu pre PS5 radič, ktoré zabraňujú poškriabaniu, nečistôt, pádu, rozliatia a mastnoty spôsobené každodenné použitie.

✔【Odolný a Umývateľný] vyzýva Vyrobené z potravinársky silikón materiál je odolný a umývateľný.Jednoduchá inštalácia a odstránenie, nebude rušiť funkciu regulátora, nebude brániť v používaní všetky tlačidlá a porty.

✔【Balík obsahuje] vyzýva Prísť s 1 ks silikónové kože pokrytie, a 3 páry thumb čiapky v rôznych štýloch.Vezmite prosím na Vedomie: PS5 radič a iné časti, ktoré NIE sú zahrnuté.

Funkcia Produktu:

Vynaložené tvár tlačidlá oblasti vyhýba tlačidlo rušenie

Anti-Slip grip klincami na predné & zadné kľučky zlepšiť komfort pre predĺžené hodiny hry

3 rôzne dizajn thumb čiapky zvýšiť vaše palce ovládanie

Upozornenie: Iba kompatibilné s PS5 radič.Na PS5 radič a iné časti, ktoré nie sú zahrnuté!Tento silikónové puzdro nie je kompatibilný s nabíjacej stanice.Prosím, buďte opatrní, keď inštalujete silikónové puzdro a thumb čiapky.

Špecifikácia:

Produkt Materiál: Potravinársky Silikón

Veľkosť produktu: 166*114*46 mm/6.5*4.5*1.8 palec

Hmotnosť výrobku: 48 g/1.7 oz

Oblek pre PlayStation 5 Bezdrôtový ovládač

Package:

1x Silikónové Kože Kryt

6x thumb Čiapky

Štítky: ps5 shell, kryt ps5, dualsense, ps5, ovládanie ps5, dualsense ps5, dualshock 2 kryt, hack prepínač, kontrolu zrůda, sony ps5 prípade.

Napísať recenziu

Silikónové Kože Kryt Pre PlayStation 5 DualSense Bezdrôtový ovládač S thumb Čiapky Mäkkej Gumy Prípade Chránič Pre PS5

Silikónové Kože Kryt Pre PlayStation 5 DualSense Bezdrôtový ovládač S thumb Čiapky Mäkkej Gumy Prípade Chránič Pre PS5

✔【Výlučne Dizajn] vyzýva Tento vysoko kvalitné silikónové puzdro s výlučne dizajn pre PS5 radič dokonale, ľahký prístup do všetkých tlačidiel.Majte svoj ovládač trezor, nový a štýlový. ✔【Non-Slip] vyzýva Navrhnutý s mnohými 3D husto edition na povrchu protišmykový silikónový grip kože, zlepší priľnavosť pocit pri hraní hry,

Súvisiace produkty